Herpes cum il tratam?
Scris 30 December 2006 - 04:51 PM
Apare mai ales atunci cind sitemul imunitar este slabit, adica iarna, primavara! Ce tratamente recomandati!
Scris 30 December 2006 - 07:25 PM
Dirtyangel, la Dec 30 2006, 06:51 PM, a spus:
Apare mai ales atunci cind sitemul imunitar este slabit, adica iarna, primavara! Ce tratamente recomandati!
Poti evita aparitia herpesului cu putin usturoi aplicat pe locul dureros,acolo unde incepe sa se dezvolte.Si unguent cu aciclovir...
Scris 23 April 2007 - 10:28 AM
Eu mai faceam herpes si cand eram mica de tot si erau forme foarte agresive,deci am virusul instalat, si la cea mai mica raceala, oboseala,stres febra(cu alte cuvinte,atunci cand sistemul imunitar este slabit) se mafiesta dracovenia asta
Asa ca doctorul mi-a dat alcool iodat care usuca, si cu care trebuie sa ma dau atunci cand simt ca imi iese, pentru a-l stopa (desi i-am explicat ca orice as face, la mien herpesul iese urat de tot..de fiecare data il simt dinainte, si in prima faza aplic lamaie care stopeaza,si apoi ma dau cu herpestop- un unguient, si il trataez non-stop dar la mine mereu se mareste, se umfla buza, si face urat de tot,,,mai mult imi ies inca vreo doi pe langa
si mi-a dat si niste pastile care stimuleaza sistemul imnunitar si il intareste pt a lupta impotriva virusului :Isoprinosine se numesc. Am dat 700.000 pe tot tratamentul sper Doamne-ajuta sa treaca rapid
Oricum eu v-am zis ce mi-a dat dar ideal ar fi sa mergeti voi la medic sa va zica exact ce sa folositi, depinde de agresivitatea virusului si cum se manifesta la fiecare.
Am incercat si plasturii Compeed (la care le face reclama).
Singurul lucru cu care m-au ajutat a fost faptul ca nu ma mai mananca si nu mai am senzatia aceea de umflatura si arsura, dar nu merita, deoarece costa 20.000 unul singur si este nevoie de 15 plasturi pentru o vindecare. Pentru persoanele carora nu li se manifesta agresiv leziunea plasturii sunt buni,dar in rest nu folosesc la mare lucru. Eu ii iau doar cand ies din casa ca sa pot aplica machiaj peste si asa sa nu afecteze
Scris 23 April 2007 - 10:36 AM
Si Aciclovir. Stopeaza evolutia. Verificat.
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 23 April 2007 - 10:37 AM
Scris 11 July 2007 - 02:59 PM
Scris 28 August 2007 - 11:40 AM
Am dat intr-una cu Aciclovir unguent peste locul in cauza si am luat si comprimatele (3, deocamdata), la interval de vreo 6 ore (ca mai iau si alte pastile si mi-au ajuns)... si cand m-am uitat azi in oglinda...
Mai mentionez si faptul ca de obicei, daca nu luam si comprimate, leziunea se vindeca in circa O SAPTAMANA!!
Scris 01 September 2007 - 11:52 PM
O terapie ieftina si care are si rezultate 100% bune, fara afecte adverse este Fluocinolonul unguent. Este de cel putin 6 ori mai ieftin decat acyclovirul( daca raportam la pret si cantitate). Se aplica pe vezicule, de cateva ori pe zi. Efectul se manifesta in cateva ore de la prima aplicatie. Veziculele se usuca tot in cateva ore, daca aplicatiile sunt dese( de preferat la 40 min - 1 ora).
Scris 08 November 2007 - 11:41 PM
Aceasta postare a fost editata de Anca/Maria: 09 November 2007 - 12:03 AM
Scris 10 November 2007 - 06:18 PM
Scris 20 November 2007 - 11:48 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nigei
pls am o problema |
danyel8yo | 16 | 22.346 |