sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Apa plata sau carbogazoasa? Evaluare topic: * * * - -

Poll: Apa plata sau carbogazoasa? (175 membri au votat)

Apa plata sau carbogazoasa?

1. Plata (120 voturi [68.57%])

Procentaj din vot: 68.57%

2. Carbogazoasa (55 voturi [31.43%])

Procentaj din vot: 31.43%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#11 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 27 January 2005 - 09:49 PM

Eu carbogazoasa - Tusnad :roll:
0

#12 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 27 January 2005 - 11:20 PM

Plata! :roll: Vittel sau Evian. Sunt cu siguranta cele mai bune din cate am baut pana acum. :cat:
0

#13 Utilizator offline   loredana.popescu 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-September 04

Scris 28 January 2005 - 09:50 AM

PLATA....daca este si ZIZIN este superrr :roll:
0

#14 Utilizator offline   ITI 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 28-January 05

Scris 28 January 2005 - 11:26 AM

Eu prefer apa carbogazoasa natural (cu e Perla Negri cu eticheta alba). La apa plata nu prea am incredere ca ce scrie acolo e si in sticla. Am baut apa minerala direct de la izvor si nu are acelasi gust cu cea din sticla
0

#15 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 28 January 2005 - 12:30 PM

Eu am votat pentru apa carbogazoasa, dar sunt de acord ca apa plata este mai sanatoasa. Dar m-am deprins sa consum apa carbogazoasa si m-as lasa bucuros de acest obicei.
0

#16 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 02 February 2005 - 01:05 AM

Daca nici in apa imbuteliata nu mai poti avea incredere ...

Citeaza

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a dispus ieri oprirea de la comercializare a apei minerale "Perla", īmbuteliată de firma Vitarom Impex din Covasna, īntrucīte rezultatele testelor efectuate de Laboratorul Larex al Centrului Naţional pentru Īncercarea şi Expertizarea Produselor au demonstrat că respectiva apă nu corespunde din punct de vedere microbiologic şi organoleptic. Eduard Gabriel Matei, preşedintele ANPC, a hotărīte retragerea definitivă de la comercializare a lotului de apă minerală "Perla" cu termenul de valabilitate minimală 16.10.2005 şi oprirea temporară de la comercializare a celorlalte loturi, peīnă la obţinerea rezultatelor de laborator pentru fiecare lot īn parte. "Doi ieşeni au reclamat că apa pe care au cumpărat-o are gust şi miros neplăcut. Īn urma sesizărilor sa-a decis analizarea produselor", ne-a spus subprefectul Florin Ungureanu. Conform buletinului de analiză, apa conţine agenţi patogeni ce ar putea produce īmbolnăviri – streptococi fecali, escherichia coli şi bacterii coliforme (adică urme de fecale – n.r.) – şi că are gust şi miros neplăcut, neobişnuit pentru această categorie de apă.
Īn privinţa posibilelor īmbolnăviri, conform celor spuse de medici, acestea ar putea saă apară imediat după consumul apei minerale. "Persoanele care au băut apă riscă ca īn primele 24 de ore saă facă tulburări digestive, īnsă termenul nu este fix, ci īn funcţie de sensibilitatea organismului. peīnă acum nu a fost raportat nici un caz de acest gen īn spitalele ieşene", ne-a spus dr. Vicuţa Todosciuc, purtătorul de cuvīnt al Direcţiei de saănătate Publică. (ASIS)

Sursa: Evenimentul

#17 Utilizator offline   Aikaterine 

• http://cristinaparus.com/
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 16-December 04

Scris 02 February 2005 - 08:10 AM

Awwww ,naspa situatie. Si asta sa-a descoperit doar in cazul -Perlei-dar cine stie cate firme nu sunt in regula la capitolul asta. Solutia? poate sa ne mutam la tara,sa avem o fantana in curte.Dar nici asa nu mai e sigur,cu poluarea care este...

Si ca sa raspund si la topic, eu personal prefer apa plata, ZiZin e intr-adevar f buna.

0

#18 Utilizator offline   dandor 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-August 04

Scris 02 February 2005 - 02:28 PM

Borsec !
...ma tot chinui sa renunt la carbogazoasa dar.....e greu !
Ce stiti de "La fantana"...cu care am facut contract de vreo luna si sunt in perioada de proba .
0

#19 Utilizator offline   andya 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 10-December 04

Scris 02 February 2005 - 02:47 PM

Pe langa apa plata Izvorul Alb, mai beau si apa de la robinet dar filtrată. Am o cana Brita care e destul de buna, are un filtru care se schimba periodic si chiar functioneaza, apa filtrata are cu totul alt gust. Si cu pic de lamaie e chiar buna...

Aceasta postare a fost editata de andya: 02 February 2005 - 02:48 PM

0

#20 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 02 February 2005 - 03:05 PM

CristinaParus, la Feb 2 2005, 09:10 AM, a spus:

Awwww ,naspa situatie. Si asta sa-a descoperit doar in cazul  -Perlei-dar cine stie cate firme nu sunt in regula la capitolul asta. Solutia? poate sa ne mutam la  tara,sa avem o fantana in curte.Dar nici asa nu mai e sigur,cu poluarea care este...

Si ca sa raspund si la topic, eu personal prefer apa plata, ZiZin e intr-adevar f buna.

[snapbacca]25842[/snapbacca]

Corect - partea interesanta, care nu apare prin comunicate este ca in aceasta perioada apa minerala Perla era in promotie gratuita la o sticla de Pepsi de 2 litri cumparata. Deci, va rog sa trageti concluziile ;)" ;)" ;)"

Si, eu recunosc ca am patit-o, nu cred ca era microbiologic impura, ci avea alte substante in ea, pentru ca mirosea exact ca si in cabinetul stomatologic, ca norocul, ca nu puteai sa te apropii de ea :waccao: :) ;) :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Rowiw
ce credeti despre rowiw?
Bilca Eva  19 10.609
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Ce sucuri preferati?
Sucuri.......
Vladutz23  184 24.896
Hot Topic (New) Atasamente Mancarea favorita roportal  190 34.689
Replici noi Atasamente Dedicatii culinare in imagini si video
pofte culinare cu dedicatie
Pippo  4 539
Replici noi Snitelul, regina preparatelor culinare
un roman – regele snitelului in Germania!
The Unknown  2 3.336