Cabinet discutii Elevi-Profesori
Scris 30 December 2006 - 09:34 AM
Aici elevii vor discuta cu profesorii.
Acest topic a fost facut ca elevii sa nu mai intre in cancelarie. In cancelarie doar profii au voie.
Acest topic a fost facut ca elevii sa nu mai intre in cancelarie. In cancelarie doar profii au voie.
Scris 30 December 2006 - 11:46 AM
e un fel de vorbitor din armată?că prin şcoli n-am găsit aşa ceva,,,
Scris 30 December 2006 - 11:52 AM
La mine la scoala in scoala generala, Era cancelaria la parter. Iar la etajul I langa laboratorul de biologie era un cabinet unde se adunau in pauze cativa profesori. Vreo 4 diriginti mai precis. Ei ascultau pb elevilor. Acolo era un fel de minicancelarie in care veneau elevii sa vb cu dirigintii despre pb scolii.
Aceasta postare a fost editata de Alethia: 30 December 2006 - 11:53 AM
Scris 30 December 2006 - 12:17 PM
Alethia, la Dec 30 2006, 11:52 AM, a spus:
La mine la scoala in scoala generala, Era cancelaria la parter. Iar la etajul I langa laboratorul de biologie era un cabinet unde se adunau in pauze cativa profesori. Vreo 4 diriginti mai precis. Ei ascultau pb elevilor. Acolo era un fel de minicancelarie in care veneau elevii sa vb cu dirigintii despre pb scolii.
păi ...nu s-a stabilit cine la ce categorie de vārstă e diriginte...mă ofer să fiu diriginta....hm...mai bine stabiliţi voi....
de exemplu de la 8-15 ani, de la 16-25 ani, de la 26-40 ani, de la 41-60 ani şi de la 61-80 ani...n-am găsit altă clasificare...poate aveşi alte idei de repartizare pe clase...hihihi
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Arhimede 2004~subiecte | Maryk | 1 | 6.002 |
|
Inscriere la facultate
actele necesare pentru inscrierea la facultate |
Ashynn | 1 | 2.422 |
|
povestiri amuzante de la scoala | f_l_o | 4 | 11.731 |