Aceasta postare a fost editata de a browser: 07 April 2007 - 05:49 AM
Bancile si sitemul bancar semnificatia banilor
Scris 08 April 2007 - 05:52 PM
Eu am zis : in sistemul de acum banii noi sunt necesari oamenii au nevoie sa ii ia de undeva. Dar nu vreau ca banci private sa aiba aceasta putere
Aceasta postare a fost editata de jet li: 08 April 2007 - 05:52 PM
Scris 08 April 2007 - 07:19 PM
Schimbarea2012, la Apr 7 2007, 05:45 AM, a spus:
ATATA VREME CAT EI EMIT BANII PE CARE II CERI TU PENTRU CREDIT, II EMIT DIGITAL DIN NIMIC, ESTE HOTIE ! ESTE CA SI CUM EU MI-AS TIPARII PROPRII BANI SI-AS ZICE, LASA CA IN VIITOR O SA-I FAC EU DE-A DEVARATELEA...
1. Ei ruleaza bani, nu ii emit.
2. Nu ii ruleaza din nimic, ci din banii existenti deja pe piata care le intra in conturi si din cei emisi de BNR.
3. Esti penibil.
Scris 08 April 2007 - 07:26 PM
De acord cu tine omule, dar este ca apare credit la credit... adica ei ma crediteaza pe mine cu niste pani pe care ei ii vor primii in viitor... pricepi unde e aberatia ?
Ei ar trebui sa fie BANCA the ultimate - aici se termina lantul creditelor, Banca ar trebui sa fie ultima veriga... fuck daca si ei la randul lor sunt ca si mine credit la credit unde ajungem omule ?
Ei ar trebui sa fie BANCA the ultimate - aici se termina lantul creditelor, Banca ar trebui sa fie ultima veriga... fuck daca si ei la randul lor sunt ca si mine credit la credit unde ajungem omule ?
Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 08 April 2007 - 07:29 PM
Scris 09 April 2007 - 06:27 PM
Schimbarea2012, la Apr 8 2007, 08:26 PM, a spus:
De acord cu tine omule, dar este ca apare credit la credit... adica ei ma crediteaza pe mine cu niste pani pe care ei ii vor primii in viitor... pricepi unde e aberatia ?
In principiu eu am fost de acord ca banii se creeaza din simpla dorinta de a crea bani, si apoi creati din hartie/metal. Adica poti spune ca din "nimic". In detalii nu ne-am inteles. Adica "cine" are dreptul de a crea acesti bani, si "cum" adica cat de facil si lipsit de control este procesul si care sunt sursele profunde ale dorintei de a-i crea. Eu nu am facut decat sa aduc putina structura ideilor voastre si sa arat ca nu este chiar asa cum ati crezut initial in privinta "cine" si "cum"-ului. E treaba voastra daca vreti sa duceti discutia la urmatorul nivel.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Mircea Has | 0 | 2.557 |
|
Teapa la Raiffeisen Bank pt locuinte(RBL)
credit-economisire -creditare |
Petre Marin | 18 | 24.309 |
|
VOLKSBANK
majorare de dobanzi si comisioane |
cristescu_EU | 11 | 11.052 |
|
American experience si brd mari tepe in romania
credit brd cu acte fantoma de la american experience |
Andreialex89 | 0 | 1.595 |
|
Totul e posibil in tara asta? | Un dezamagit | 3 | 1.534 |