am stat zilele astea, de fapt in ultimele 2-3 luni si am tot citit despre anxietate, teama, depresie..
vreau sa va relatez ceea ce mi s-a intamplat mie si ceea ce mia declansat aceste stari pe care la inceput nu le-am inteles si mi s-au parut incredibile si astept de la voi pareri si sugestii..
am inceput jobul (primul job) si asta a f problema..adica atunci au inceput aceste stari..desi imi dorisem enorm jobul ala, cand l-am inceput nu a f ceea ce am asteptat eu..si prima stare pe care am trait-o a f ca nu am mai putut sa dorm (icepusem sa am insomnii) iar in cateva zile mi s-a pus un "nod in gat" de toata frumusetea pe care il mai am si acum dupa 2-3 luni...aveam parestezii la fata..atunci desi ma angajasem, mi-am luat concediu...si nu sa inbunatatit situatia..in sesnul ca ma gd obsesiv de ce anume am starile astea, de ce nu imi place "jobul ideal", de ce nu puteam sa dorm..adica 4-5 ore pe noapte, cateodata deloc..ma simteam ca si cum as fi fost intr-o continua stare de exitabilitate..ai mei au zis ca nu ma pot adapta si precis k o sa fac la fel cu fiecare job...la un moment dat nu am mai putut manca si am slabit...
dupa 2 saptamani m-am reintors la job, convisa ca tb sa nu imi fie frica si ca tb sa o inving desi imi era groaza sa merg la locul ala si cateodata ma apuca plansu ..treptat mi-am revenit nitel ...in sensul ca imi ascundeam starile, mai aveam nodul in gat, incepusem sa mananc si mi-am recapatat greutatea(slabisem vreo 4 kg) insa tot nu puteam sa dorm...
trebuie sa precizez ca dupa 2 luni si jumatate cd am hotarat ca nu mi se potrivea, nu aveam motivatie..am renuntat..aveam si groaza sa mai merg...nu stiu cat de normal sau anormal este ac treaba dar ...mi s-a intamplat...
a mai avut careva exp de genu asta?
inca ceva: nu pot sa adorm acum decat daca i-au un somnifer usor, am facut cateva sedinte de psihoterapie dar nu stiu cat de bune au fost (insa cateiodata mie frica sa infrunt pb)...si iau un antidepresiv care cica ar fi cel mai bun la ora actuala..insa sincer, am groaza acuma ca va tb sa ma angajez in alta parte si sa mi se intample la fel...inca am insomnii si nu pot sa scap de ele..ma trezesc epuizata..
please help me...
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis