sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Fata uscata si rosie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-December 06

Scris 28 December 2006 - 06:55 PM

eu am un ten mixt si niciodata nu m-am plans de piele uscata. insa de cateva zile mi s-a inrosit fata si s-a uscat pielea foarte tare, dimineata chiar mi se ia in frecatei. am dat cu creme hidratante insa fara nici un efect. in plus, ma "tine", de parca as avea o masca pe fata, ma ustura si mananca.
acu cateva zile am stat cateva ore langa o soba de teracota foarte incinsa......simteam atunci ca-mi arde fata. dar daca asta era singurul motiv eu cred ca mi-ar fi trecut cu creme hidratante in cel mult doua zile. cine ma poate ajunta?? :yahoo:
0

#2 Utilizator offline   dark_pearl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 30-December 06

Scris 08 January 2007 - 12:31 AM

eu zic sa dai fuguta repede la un dermatolog si sa nu te mai dai cu creme pe fata.

Aceasta postare a fost editata de dark_pearl: 08 January 2007 - 12:32 AM

0

#3 Utilizator offline   dark_pearl 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 22 January 2007 - 12:18 AM

e containdicat sa te dai cu creme hidratante daca pielea ta este prea iritata.poti incerca sa te dai cu ulei de masline pe fata.la mine cel putin a mers la o iritatie de nu mai vedeam culoarea obisnuita a pielii
0

#4 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip

Scris 22 January 2007 - 12:57 PM

mersi pentru raspuns. Intre timp mi-a trecut, desi nu am fost la dermatolog. Mi-a zis o prietena, care e asistenta, ca a fost de la ficat (nu am baut prea mult :) , dar am mancat te miri ce prostii). M-a tinut vreo 2 saptamani, mi s-a dus toata pielea de pe fata!! dar acum sunt bine. Si prin asta am avut parte si de o exfoliere gratis :flowers:
0

#5 Utilizator offline   dark_pearl 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 22 January 2007 - 11:50 PM

:crazy: da dar a fost o exfoliere dureroasa.e bine ca ti-a revenit pielea la normal.si eu am avut probleme cu pielea vreo cateva zile si acum vad ca ii merge bine
0

#6 Utilizator offline   AndreE@_17 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 31 January 2007 - 08:28 PM

Eu am problema asta in fiecare zi....Nu mai stiu c sa fac pt a scapa,am incercat diferite creme,dermatologul mi-a zis k asa e varsta...U qm ai reusit sa scapi de ele?Pt k eu nu mai stiu ce sa incerc,sa nu mai am fata asa iritata tot timpul...Sunt zile cand mi se calmeaza,dar apoi iar imi apar
0

#7 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip

Scris 01 February 2007 - 08:35 AM

eu nu am problema asta tot timpul. Mi s-a intamplat o singura data de fapt, cand mi s-a zis ca a fost o reactie a ficatului. M-am dat cateva zile cu creme hidratante fara nici un rezultat. Dupa care n-am mai dat cu nimic si mi s-a luat toata pielea de pe fata. Dupa aceea totul a revenit la normal.

cremele hidratante nu te ajuta? crema cu galbenele de la farmec e foarta buna.
0

#8 Utilizator offline   AndreE@_17 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 01 February 2007 - 01:06 PM

Crede-ma k mi-am dat q diferite creme,fara nici un rezultat...Acum o sa incerc s fac un tratament,pe o perioada mai lunga,o sa ajung si prin spital...Toti imi zoic k e varsta,si k peste cativa ani o sa scap de el,nu sunt foarte vizibile,q fond de ten reusesc sa le mai acopar,nu e ceva puternic k o abundenta,dar sunt zile cand mi se irita si park scapa de sub control....Este ceva mai diferit de cazul tau,la tine a fost ceva spontan
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Onicomicoze cititor1  9 20.249
Replici noi Urticarie
urticarie cronica
Cristina dacu  0 1.340