Carti online
Scris 03 September 2007 - 11:26 PM
Buna ziua! Am văzut pe toate paginile listate la mesajele aici, dar nu pot să gasesc cartea lui George Călinescu titrată „Scrinul Negru". Poate cineva să-mi o trimite? Sper că aveţi o în colecţia voastră! Adresa mea e-mail este esborrany(a)gmail.com. Vă multumesc foarte mult.
(Scuzaţi româna mea, mă învăţ aceasta limbă dar îmi lipseşte sursele aici, în Polonia)
(Scuzaţi româna mea, mă învăţ aceasta limbă dar îmi lipseşte sursele aici, în Polonia)
Scris 26 September 2007 - 12:56 PM
Salut!
Numele meu este Mihai, sunt in Londra de ceva vreme si am pus la punct o librarie online cu carti in engleza. Puteti vedea intregul catalog la adresa www.buymebooks.co.uk. Toate taxele sunt incluse in preturile afisate, iar livrarea se face prin posta intr-o perioada de aproximativ 7 zile.
Daca doriti anumite carti care nu sunt in catalog, lasati un email la office(at)buymebooks.co.uk si va voi contacta inapoi spunandu-va pretul final si termenul de livrare.
Mult succes!
Mihai Barbulescu
BMA Internet Solutions
London
Numele meu este Mihai, sunt in Londra de ceva vreme si am pus la punct o librarie online cu carti in engleza. Puteti vedea intregul catalog la adresa www.buymebooks.co.uk. Toate taxele sunt incluse in preturile afisate, iar livrarea se face prin posta intr-o perioada de aproximativ 7 zile.
Daca doriti anumite carti care nu sunt in catalog, lasati un email la office(at)buymebooks.co.uk si va voi contacta inapoi spunandu-va pretul final si termenul de livrare.
Mult succes!
Mihai Barbulescu
BMA Internet Solutions
London
Scris 27 October 2007 - 08:41 PM
Caut si eu cateva carti de specialitate(drept) pe care nu le gasesc nici la biblioteca facultatii...nici la cea oraseneasca...as cumpara de pe net..insa sunt destul de multe si fondurile sunt insuficiente
.Stie careva vreun site anume unde as putea gasi ceva??
Scris 01 November 2007 - 02:24 PM
www.librariilehumanitas.ro
aici gasesti tot ce vrei.platesti la posta cand iti vine pachetul,nu platesti taxe postale,doar valoarea cartilor.
de regula,pachetul ajunge in 4-5 zile de cand comanzi cartile.
succes.
am uitat esentialul:cartile nu sunt chiar scumpe.cred ca oricine isi poate permite.sunt mult mai ieftine decat in librarii.
aici gasesti tot ce vrei.platesti la posta cand iti vine pachetul,nu platesti taxe postale,doar valoarea cartilor.
de regula,pachetul ajunge in 4-5 zile de cand comanzi cartile.
succes.
am uitat esentialul:cartile nu sunt chiar scumpe.cred ca oricine isi poate permite.sunt mult mai ieftine decat in librarii.
Aceasta postare a fost editata de Loreda: 01 November 2007 - 02:26 PM
Scris 04 November 2007 - 12:30 AM
stie cineva un site pentru audio books de descarcat gratuit?mi-ar face viata mult mai usoara......
Scris 08 November 2007 - 01:32 PM
are cineva "panza de paianjen" de cella serghi in format electronic? o caut demult, ajutati-ma daca puteti. merci
Scris 07 December 2007 - 12:20 AM
caut si eu cartea jocul ielelor de camil petrescu!! daca o are cineva si binevoieste sa mi-o dea si mie ia-si fi tare recunoscator! adresa mea de e-mail este proexeno@yahoo.com
Scris 17 December 2007 - 11:16 PM
http://www.booksinfinit.ueuo.com Un mic site de carti online facut de mine.Orice carte dorita puteti sa o cereti pe forum.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Paralelă între "Ciocoii Vechi si noi" şi "Repaus Duminical" | Mx7 | 0 | 2.202 |
|
deosebiri si asemanari intre clasicism si iluminism
3-4 asemanari si 3-4 deosebiri |
Liwerpool998 | 0 | 521 |
|
Recunoaste cineva poezia? | Brescia | 0 | 350 |