Pagina 1 din 1
fast and furios 1-2-3
Scris 27 December 2006 - 09:00 PM
cred ca toti ati vazut filmul...in al 3 melodiile erau bestiale astept parerile voastre
Scris 27 December 2006 - 09:36 PM
Sunt total de acord !! Mi-a placut la nebunie filmul!Poate si pt faptul ca iubesc masinile.
Scris 27 December 2006 - 10:31 PM
masinile erau super cred ca de la film s-a inceput moda cu masinile prin oras...
care mai de care sa-si faca masina sa arate cat mai super
care mai de care sa-si faca masina sa arate cat mai super
Scris 13 January 2007 - 11:53 PM
tokio drift mi se pare cel mai tare film cu masini.e dea deptul criminal si muzica si filmul.
si tu esti la fel de ... criminal ! cu limba romana.
daca pe acest topic pe care nu vreau sa il calific in niciun mod se continua a se vorbi fara a se spune nimic ma simt nevoita sa folosesc un anumit buton !
si tu esti la fel de ... criminal ! cu limba romana.
daca pe acest topic pe care nu vreau sa il calific in niciun mod se continua a se vorbi fara a se spune nimic ma simt nevoita sa folosesc un anumit buton !
Aceasta postare a fost editata de -olivia-: 20 January 2007 - 08:30 PM
Scris 06 February 2007 - 01:49 PM
prima parte a fost ok dar la a 2 a m-am plictisit rau de tot.... inca nu am vazut partea a 3a
Scris 21 February 2007 - 01:29 PM
off topic in primul rand draga olivia eu nu sunt criminala cu gramatica pur si simplu nu-mi merge f bine tastatura.am gresit si te-ai luat de mine imediat.mai sa fie altii care nu stiu sa scrie n-au nici o atentionare scrisa!
voi repeta ce am scris atunci in speranta ca vei intelege acum sensul paragrafului:
tokio drift mi se pare cel mai tare film cu masini.e de-a dreptul criminala si muzica si filmul.
acum sper ca ai inteles!
no offense
voi repeta ce am scris atunci in speranta ca vei intelege acum sensul paragrafului:
tokio drift mi se pare cel mai tare film cu masini.e de-a dreptul criminala si muzica si filmul.
acum sper ca ai inteles!
no offense
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Actori... |
Hypatia | 11 | 3.699 |
|
War of the worlds | roportal | 16 | 8.020 |