sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

El, Alesul Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 27 December 2006 - 04:16 PM

"Multe femei considera ca in alegerea partenerul, in iubire este vorba de o alchimie, de o magie, chiar si de destin…deci, trebuie sa simti atunci cand necunoscutul din fata ta se opreste pentru a-ti da timp sa-l descoperi. Dar, ce simtim? Si cine ne da garantia veridicitatii sentimentelor noastre? Putem fi atat de sigure pe cel de-al 6-lea simt? Raspunsul fiecaruia dintre noi e greu de incadrat, insa exista dovada incontestabila a pasiunii pe care o trezeste celalalt in tine…..

Ce simtim? Cum imi dau seama ca nu e doar o atractie pur fizica si ca sunt fascinata si de frumusetea interioara ce-si gaseste “rezonanta” in nevoile mele feminine? In primul rand, si poate cel mai important e sa-ti cunosti si sa-ti diferentiezi emotia si sentimentul de pasiunea care te impinge sa simti ca pe acest pamant nu e loc decat pentru voi doi. Trebuie sa fie ceva special, magic, o tensiune emotionala, o dorinta de “a-l absorbi’ pe celalalt, de “a-l gusta” intru-totul, de “a-i patrunde” in cele mai tainice ganduri si dorinte si de “a i te darui” fara sa-ti cuantifici daruirea ta. Atunci cand simti ca-ti doresti sa-i satisfaci pe deplin, ca ai “nevoie” pe prezenta lui si ca esti incompleta fara el poti spune ca El este Alesul!

Deci, “nevoia de celalalt”, impulsul, senzatia irezistibila de placere, fascinatia care ti-o creeaza sunt semnele ca, in sfarsit, ti-a fost dat sa-ti intalnesti jumatatea.

“Subiectul atractiei” fizice si psihice persista si creste odata cu apropierea si intimitatea dintre El si Ea, insa are nevoie de gratificatii reciproce, de valorizare erotica si spirituala. Adevarata iubire iti da sansa de a-l revela pe celalalt, de a-l pune in valoare ca partener erotic si spiritual, de a-l “emite” celorlalti in toata forta si frumusetea fiintei sale, de a-I exacerba farmecul masculinitatii sale. De aceea, doar frumusetea fizica in sine este o falsa alegere si motivatie; atractia si implinirea sexuala isi au izvorul in descoperirea “celuilalt Eu” in celalalt.

Alegerea partenerului, sentimentul ca El este Alesul poate ramane sub semnul hazardului, un exercitiu de maturitate sau, doar o promisiune de implinire. “Timpul este unicul magician!”
0

#2 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 27 December 2006 - 04:35 PM

"Multe femei considera ca in alegerea partenerul, in iubire este vorba de o alchimie, de o magie, chiar si de destin…deci, trebuie sa simti atunci cand necunoscutul din fata ta se opreste pentru a-ti da timp sa-l descoperi. Dar, ce simtim? Si cine ne da garantia veridicitatii sentimentelor noastre? Putem fi atat de sigure pe cel de-al 6-lea simt? Raspunsul fiecaruia dintre noi e greu de incadrat, insa exista dovada incontestabila a pasiunii pe care o trezeste celalalt in tine…..

atracţia şi pasiunea sunt două chestiuni diferite...atracţia e scânteia...pasiunea e focul... :D

Ce simtim? Cum imi dau seama ca nu e doar o atractie pur fizica si ca sunt fascinata si de frumusetea interioara ce-si gaseste “rezonanta” in nevoile mele feminine? In primul rand, si poate cel mai important e sa-ti cunosti si sa-ti diferentiezi emotia si sentimentul de pasiunea care te impinge sa simti ca pe acest pamant nu e loc decat pentru voi doi. Trebuie sa fie ceva special, magic, o tensiune emotionala, o dorinta de “a-l absorbi’ pe celalalt, de “a-l gusta” intru-totul, de “a-i patrunde” in cele mai tainice ganduri si dorinte si de “a i te darui” fara sa-ti cuantifici daruirea ta. Atunci cand simti ca-ti doresti sa-i satisfaci pe deplin, ca ai “nevoie” pe prezenta lui si ca esti incompleta fara el poti spune ca El este Alesul!

vorbeşti de sentimente absolute...ele nu au fundament...ele sunt reprezentări, schematizări, însumări ale relaţiilor anterioare care se răsfrâng asupra felului în care percepi pe cineva care te atrage.

Deci, “nevoia de celalalt”, impulsul, senzatia irezistibila de placere, fascinatia care ti-o creeaza sunt semnele ca, in sfarsit, ti-a fost dat sa-ti intalnesti jumatatea.
“Subiectul atractiei” fizice si psihice persista si creste odata cu apropierea si intimitatea dintre El si Ea, insa are nevoie de gratificatii reciproce, de valorizare erotica si spirituala. Adevarata iubire iti da sansa de a-l revela pe celalalt, de a-l pune in valoare ca partener erotic si spiritual, de a-l “emite” celorlalti in toata forta si frumusetea fiintei sale, de a-I exacerba farmecul masculinitatii sale. De aceea, doar frumusetea fizica in sine este o falsa alegere si motivatie; atractia si implinirea sexuala isi au izvorul in descoperirea “celuilalt Eu” in celalalt.

iată ce eu numesc categoria clişeu.... adevărata iubire e cea care declanşează în tine femeia... cea care şterge cu buretele tot ce a fost anterior pe plan sentimental...reperul viitoarelor sentimente, dacă ai ghinionul să o pierzi.

Alegerea partenerului, sentimentul ca El este Alesul poate ramane sub semnul hazardului, un exercitiu de maturitate sau, doar o promisiune de implinire. “Timpul este unicul magician!”

alegerea partenerului e în acelaşi timp maturitate şi hazard.... de aici şi eşecurile.
Alesul...hm...eu îl numesc de obicei Aflatul, pentru că el e limita oricărei căutări...
0

#3 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 07 January 2007 - 11:05 PM

Vezi postareavesperala, la Dec 27 2006, 06:35 PM, a spus:

Alesul...hm...eu îl numesc de obicei Aflatul, pentru că el e limita oricărei căutări...

:x Ai dreptate!
0

#4 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 08 January 2007 - 01:47 PM

Vezi postareaBydy, la Jan 7 2007, 11:05 PM, a spus:

:friends: Ai dreptate!

bârfă muierească... mă primiţi şi pe mine? :focus:

cu-i nu i-a fost frâmântată adolescenţa de dragostea la prima vedere pe care o ascundeam în sine noastră să nu ne-o fure nimeni (mai ales de părinţi)
Magia aia e faină, dar ea nu trebuie se se declanşeze din prima. Focul se pate aprinde în mai multe moduri... toarnă "el" bezină peste jarul tău şi izbucneşte, sau te guduri pe lângă "ei" şi care reuşeşte să adune cele mai multe vreascuri şi să aprindă focul ăla se încălzeşte lângă el.
Mai trebuie să mai ţineţi cond şi de o chestia... ce se aprinde repede... se consumă repede. E mult de căutat până îl găsiţi pe cel care are vreascurile potrivite pt cărbunele vostru, dar dacă nu a aprins nimeni încă focul... nu înseamnă că cel cu vreascurile potrivite nu e chiar sub nasul vostru.
Aha... era să uit ca să nu se stingă jarul de tot mai acceptati si stropii de benzină ale unuia care nu poate mai mult decât un foc de paie...

indiferent de sursa focului el degajă căldură iar la bătrâneţe ne hrenim din amintirile trecutului :jester: .

p.s.
bydy... tu parcă aveai verighetă... ce "ales" mai cauţi?
0

#5 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 08 January 2007 - 01:53 PM

Vezi postareaSithLord, la Jan 8 2007, 03:47 PM, a spus:

bârfă muierească... mă primiţi şi pe mine? :friends:
p.s.
bydy... tu parcă aveai verighetă... ce "ales" mai cauţi?

Te primim cu placere.
Nu caut ,postez si eu pe aici ce gasesc prin alte parti . :hi: si... de ce nu ma lasi sa visez? :jester:

"Aha... era să uit ca să nu se stingă jarul de tot mai acceptati si stropii de benzină ale unuia care nu poate mai mult decât un foc de paie... " Adica... tu sugerezi sa ne amagim? :focus:
0

#6 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 10 January 2007 - 03:37 PM

Vezi postareaBydy, la Jan 8 2007, 01:53 PM, a spus:

:focus:

"Aha... era să uit ca să nu se stingă jarul de tot mai acceptati si stropii de benzină ale unuia care nu poate mai mult decât un foc de paie... " Adica... tu sugerezi sa ne amagim? :clap:

nu draga mea!
:yes:
e pentru menţinerea moralului... până apare THE Oan!

de fapt... unei doamne cu experieţă de viaţă sugestia mea este inutilă... e mai mult pentru cele noi în branşă :D să nu obosească visând

de fapt... unei doamne cu experieţă de viaţă sugestia mea este inutilă... e mai mult pentru cele noi în branşă :P: să nu obosească visând :D
0

#7 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 10 January 2007 - 03:39 PM

tu cand ai inviat bre ?
0

#8 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 10 January 2007 - 03:43 PM

hahaha..e misogin...
0

#9 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 10 January 2007 - 06:54 PM

Vezi postareaSithLord, la Jan 10 2007, 05:37 PM, a spus:

de fapt... unei doamne cu experieţă de viaţă sugestia mea este inutilă... e mai mult pentru cele noi în branşă :yes: să nu obosească visând :focus:

..sau sa se consume asteptand :D
0

#10 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 10 January 2007 - 06:56 PM

Alesul nu exista..exista doar omul potrivit la momentul potrivit, exista gestul potrivit la momentul potrivit! Atat..,..
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Concluzia unui barbat Rami  407 21.067
Hot Topic (New) Atasamente Barbatii sunt adorabili * * * * - ellla  534 34.139
Hot Topic (New) Te accept asa cum esti
relatia de cuplu
nightwish  176 9.189
Replici noi Cand si cum se transforma relatia de dragoste intr-una de amicitie in cuplu? peter bahuczki  11 2.855
Poll (No New) Chestionar:    Inima
Simplu organ sau simbolul dragostei?
Final_Fantasy  11 3.565