Lore28, la Jun 25 2010, 03:10 PM, a spus:
buna..nu am fost niciodata la solar..dar ma tenteaza.am tenul alb si m-am saturat.as vrea sa ma ajutati cu ceva ce chiar nu stiu.in momentul in care intru in solar trebe NEAPARAT sa-l inchid peste mine? pot sa il las deschis?nu vreau acum gata sa ma innegresc doar vreau ca pielea mea sasi schimbe putin culoarea cu ajutorul solarului iar dupaia voi sta la soare pt a intretine culoarea.intrebarea principala:LA CARE SOLAR(VERTICAL/ORIZONTAL) AS PUTEA SA NU-L INCHID DE TOT(mi frica sa nu raman acolo:)) ...)va multumesc:*
Du-te la cel vertical, daca ti-e frica. La amandoua trebuie sa inchizi usa, dar cel vertical e mai spatios si nu iti mai da senzatia de sufocare.
Plus ca, mai mult 5 minute nu-ti poti lua din prima avand tenul alb. Abia de la a 2 a sedinta poti sa mai ridici putin timpul, cu 3-4 minute, iar bronzul va fi treptat, nu te vei innegri din prima nici daca stai 20 de minute. In cel mai rau caz, te vei inrosi si te ustura pielea.
Daca ai probleme cu inima, nu-ti recomand solarul; inainte sa te duci la solar, mananca ceva si bea multa apa, pentru ca dupa ce iesi sa nu ai senzatia de lesin.
Contact
Facebook
Twitter
RSS