sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

pls help in ultimul timp ma simt super ciudat... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   shadowcat 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-December 06

Scris 27 December 2006 - 12:22 AM

doamne!am fost cu o saptamana doua inainte sa incepem scoala la niste analize pt ca facusem o alergie....la analize s`a depistat ca eram alergica la un parfum de`al mamei,lipsa de calciu si ca toata lumea,putin nisip la rinichi...pe 15 septembrie am fost la o nunta iar la cateva zile ma dureau mai toate chestiile din corp(oasele,fara organe)am intrebat`o pe mama ca disperata daca st sanatoasa,sanatoasa si ea asa imi spunea.si atunci(banuiesc ca avea dreptate.in fine)la cateva zile am venit de la scoala mai devreme pt ca imi era rau...am fost cu mama la medicul de familie de vreo 3 ori intr`o luna pt nimic.eram asa de speriata sa nu am vreo boala ceva....mi`au trecut durerile dar mai acum 2-3 saptamani aveam niste dureri teribile de picioare....(simteam parca statusem prea mult in curent si 'racisem' la ele)in fine...a trecut si asta...eu imi ziceam in gand sa nu am cancer sau leucemie(doamne fereste)sau ceva de genu...eram super speriata chiar dak in realitate incercam sa ascund...sau ca sa nu ma mai speri ziceam ca sunt dureri normale pt k tre sa ma dezvolt...o tot intrebam pe mama daca a avut si ea simptome dinastea si zicea ca da....asta a tecut...m`am mai linistit...pana azi...mai pe la 11:05,11:10 imi era foama si m`am dus in bucatarie sa mananc ceva...am mancat si m`am intors in camera...totul normal...dintr`o data simt niste furnicaturi in piciorul stang si in dreptul dar mai purin...asa...simt furnicaturi in mana stanga la degete,pun mana(credeam ca nu o sa mai simt furnicaturile)si iau mana si pe mana am simtit park opicatura de apa...si era adevarat...de acolo de unde simtisem cel mai tare furnicaturile(intr`un puncticel din deget)am pus mana si parca cursese ceva...va rog spuneti`mi ce am!sunt super speriata!
0

#2 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 27 December 2006 - 12:41 AM

Mergi la medicul de familie si spune-i exact ce s-a intamplat. Cere-i sa-ti faca un set de analize in care sa treaca si calciul ionic si un ASLO.
Stai linistita ca nu ai nimic grav! :focus: Dupa statistici 70% din femei sufera de aceste... simptome. Unii spun ca-i spasmofilie, desi termenul pare sa nu mai fie de actualitate, altii numesc depresie, sindrom depresiv-anxios... iar lista poate continua. Dupa parerea mea, nimeni nu stie cu exactitate ce e, dar cu siguranta nu se moare din asta. Umezirea palmelor se datoreaza unor tulburari neurovegetative provocate de carentele de Ca ionic, Magneziu si Potasiu, iar acestea nu se fixeaza in organism datorita unei labilitati mai accentuate... cam acesta ar fi mecanismul.
Important e sa-ti infrangi teama si sa iti spui, in momentele de criza, ca esti sanatoasa si nu poti lasa boala sa te controleze. Controleaz-o tu pe ea! :)
0

#3 Utilizator offline   shadowcat 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-December 06

Scris 27 December 2006 - 12:47 AM

am fost la medicul de familie si a zis ca nu are nimic de ce sa`mi fac griji...fewwwww!ms ms!esti o/un dulce(lol):* da yo cum am draci in cap tre sa ma gandesc mai intai la ce`i mai rau dupa aia le ce`i mai bine...io sunt pe dos:D
0

#4 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 22 November 2010 - 08:21 PM

Expirat.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1