sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

vise, intamplari, povesti de groaza, vampiri, 2o12, posedare,exorcisare si o lume ascunsa etc topic liber discutiilor si problemelor de tot felul Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 09 February 2007 - 02:41 PM

Vezi postareadark_light, la Feb 9 2007, 02:17 PM, a spus:

te ajut eu, daca ma ajuti si tu pe mine sa-mi insurubez un bec cu fasung de-ala mic. al nabii, am degetele boante si-mi aluneca si tot incepe sa leviteze la 10 centimetri si cand vreau sa pun mana pe el...mi se izbeste de pereteeee... :crazy:
de cand s-a ars ultimul bec stau pe intuneric si incerc faza cu "fiat lux". da' eu am puteri telekinetice nu tele-electrice si deocamdata...nimic !

ok, ok, serios, ca sa nu se supere nimeni pe mine, imi aduc contributia: am vise premonitorii dar o sa-mi permit sa nu va povestesc ce si cum pentru ca v-ar soca si m-ar intoarce pe mine pe dos. din nou.

ia uimeste-ne ... :roll: vezi, poti?
0

#52 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 09 February 2007 - 03:17 PM

Vezi postareapaiii, la Feb 9 2007, 02:41 PM, a spus:

ia uimeste-ne ... :roll: vezi, poti?

pai pe tine, care astepti cu nerabdare disparitia timpului si intrarea in a 4-a dimensiune, ce sa te mai uimeasca ? :crazy:
0

#53 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 February 2007 - 03:22 PM

vai lasa-ma ca mereu ma uimeste specia umana :crazy:

nu ma, eu ... sutn si eu un suflet in cautarea "acasa"... :roll:

si mai aflu una alta pe drum si mai zic si la altii ca si altii sa-mi zica mie ce au vazut ei... da' ei e rai cu mine cateodata waaaaaaaaaaaaaaaaaaa
0

#54 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 09 February 2007 - 03:25 PM

pai zi si tu ce-ai vazut in drumurile tale si pe urma zic si eu. schimb troc. :crazy:
hai maaaa... ca tinem oamenii-n suspans ! tie nu ti s-a intamplat nimic ciudat in viata pana acum ?
0

#55 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 February 2007 - 03:29 PM

aoleo, pai cu mine nu vb iubili ca zice ca-s dusa ... :crazy:

ba da ... si vise ...

v-am mai scris ...visez mereu ca vine ceva ... ceva de amploare si devastator, in diferite forme ... si cred ca e viitorul :)

mi s-a miscat ceasca cu cafea pe birou :roll: f serios

blochez pc-urile in anumite stari ... in fine

de-astea ...normalitati :cheer:
0

#56 Utilizator offline   alexa sweet th 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-October 06

Scris 10 February 2007 - 11:16 PM

oricum....vad ca vorbitzi multtt...
0

#57 Utilizator offline   Darkowsky 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 06-February 07

Scris 12 February 2007 - 11:06 AM

Vezi postareagoth.girl, la Dec 27 2006, 01:46 PM, a spus:

nuj eu am auzit ca va fi sfarsitul lumii dar prefer sa cred ca nu e adevarat.... totusi mi-e frica de la atatea povestiri despre "THE END OF THE WORLD"... insa parerea mea e totusi ca toate astea sunt niste abureli... un zvon interesant raspandit rapid.

las'ca trece si 2012 si 'paia o sa zica astia ca sfarsitul va fi in 2023 si tot asa... nu tii minte ca la fel a fost si cu anul 2000? chill!
0

#58 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 February 2007 - 12:41 PM

pai n-a mai fost , asta e ideea si e bine ca n-a fost :D ca daca era nu mai eram... insa o noua sansa presupune o noua atitudine, nu sa lenevim ca legumele ... deci ... spor la crestere :) :nea:
0

#59 Utilizator offline   LUPUL LUNATIC 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 08 August 2007 - 09:50 AM

Vezi postareaalexa sweet th, la Feb 7 2007, 12:45 PM, a spus:

vad ca va place topicu meu...:o: .... hai sa mai discutam ceva nu stati!! sa vedem....apropo eu cred ca am ceva anume...o putere...sa ve explic : mai demult de exemplu a venit o prietena la mn si m-am gandit sa vad daca am aceste puteri ( care le simt de cateva zile) si am zis sa misc un bec..era pe pat iar eu ma concentram si la un moment dat m-am enervat si cum tzineam 2 degete spre el l-am ridicat in aer si in momentul acela am dat cu mana ca si cum as alunga o musca si l-am trantit de perete....si buff sa spart prietena mea a ramas shock....si putetzi sa credetzi ca am dat in el...dar el plutea si am dat cu mana la 5 cm distanta....asha asta e una la mana...2 la mana : azi am avut romana si am vazut o bucata de ceva alb in aer...si mam gandit sa ninga...si ma concentram la maxim si a inceput ince incet sa ninga...apoi a sunat!....am iesit afara si mam pus pe un gard si ma gandeam sa ninga mai tare si a mers! apoi alaltaieri am miscat copacii ca si cum eram vantul....prima data am reusit cu sticla goala....ma uitam la criss angel si telekinezie si am zis sa incerc si a mers.....cum explicatzi asta? :-ss

bun...mai am o problema....ieri prietena mea mi-a zis ceva in legatura cu papagalu si m-am gandit sa fiu papagalu...si era tv-u aprins si era pe patinaj artistic mi-am pus o mana la tampla cu ochii inchisi ma gandeam si imi fluturam mana libera pe muzica si parca ma simtzeam o parte din mine liberaa....apoi mia zis iulia,prietena ca papagalul ei zboara atat de fin si gratios....nush....mi se par pure coincidentze sau?! ce mi se intampla...controlez oameni sparg becuri...

eih??? ce ziceti?? mie intr-un fel mie cam frica insa imi place :spitfeul:

Te cred ... am citit ceva despre lucrurile acestea ... si ... si eu cand mam enervat sa stins becul :mda:

Ceea ce observ eu este ca puterile astea le descoperim de obicei prin enervare

Alexa dami mai multe indicii despre asta ... de ex. starea ta cand faci asta si ... iti voi dezvalui si eu o magie pe care o stapanesc destul de bine ... nu va ganditi la vrajitorie (nu se merita deloc) mai bine cerei divinului

E un fel de Targ Alexa :scare:

Si .... nush daca ceea ce fac eu e premonitie .... dar imi iese ceea ce vreau ... e magic pot sa spun

Magia mea se refera la o putere paranormala si cred ca stiu cum so explic si oricum eu vreau ca toti oamenii sa pot sa faca lucrurile astea caci ALL IS IN YOUR MIND!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis