alexa sweet th, la Feb 7 2007, 12:45 PM, a spus:
vad ca va place topicu meu...

.... hai sa mai discutam ceva nu stati!! sa vedem....apropo eu cred ca am ceva anume...o putere...sa ve explic : mai demult de exemplu a venit o prietena la mn si m-am gandit sa vad daca am aceste puteri ( care le simt de cateva zile) si am zis sa misc un bec..era pe pat iar eu ma concentram si la un moment dat m-am enervat si cum tzineam 2 degete spre el l-am ridicat in aer si in momentul acela am dat cu mana ca si cum as alunga o musca si l-am trantit de perete....si buff sa spart prietena mea a ramas shock....si putetzi sa credetzi ca am dat in el...dar el plutea si am dat cu mana la 5 cm distanta....asha asta e una la mana...2 la mana : azi am avut romana si am vazut o bucata de ceva alb in aer...si mam gandit sa ninga...si ma concentram la maxim si a inceput ince incet sa ninga...apoi a sunat!....am iesit afara si mam pus pe un gard si ma gandeam sa ninga mai tare si a mers! apoi alaltaieri am miscat copacii ca si cum eram vantul....prima data am reusit cu sticla goala....ma uitam la criss angel si telekinezie si am zis sa incerc si a mers.....cum explicatzi asta? :-ss
bun...mai am o problema....ieri prietena mea mi-a zis ceva in legatura cu papagalu si m-am gandit sa fiu papagalu...si era tv-u aprins si era pe patinaj artistic mi-am pus o mana la tampla cu ochii inchisi ma gandeam si imi fluturam mana libera pe muzica si parca ma simtzeam o parte din mine liberaa....apoi mia zis iulia,prietena ca papagalul ei zboara atat de fin si gratios....nush....mi se par pure coincidentze sau?! ce mi se intampla...controlez oameni sparg becuri...
eih??? ce ziceti?? mie intr-un fel mie cam frica insa imi place :spitfeul:
Te cred ... am citit ceva despre lucrurile acestea ... si ... si eu cand mam enervat sa stins becul
Ceea ce observ eu este ca puterile astea le descoperim de obicei prin enervare
Alexa dami mai multe indicii despre asta ... de ex. starea ta cand faci asta si ... iti voi dezvalui si eu o magie pe care o stapanesc destul de bine ... nu va ganditi la vrajitorie (nu se merita deloc) mai bine cerei divinului
E un fel de Targ Alexa
Si .... nush daca ceea ce fac eu e premonitie .... dar imi iese ceea ce vreau ... e magic pot sa spun
Magia mea se refera la o putere paranormala si cred ca stiu cum so explic si oricum eu vreau ca toti oamenii sa pot sa faca lucrurile astea caci ALL IS IN YOUR MIND!