sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

replica oitzelor acolo unde dreptatea nu exista...apare razbunarea Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   angry_angel 

• detasarea este ultima experienta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 06

Scris 26 December 2006 - 05:59 PM

cea mai mare vina pe care o poate avea un om este pasivitatea!!!!
uitati-va in jur,uitati-va la voi...si intrebati-va daca nu cumva prin lasitatea in fata celor rai,din dorinta de-a nu pierde ceva...ati
pierdut ce era mai important...onoarea.
am vazut cum cei buni au fost calcati in picioare,cum cei blanzi au fost brutalizati de lupi...e timpul ca oile sa faca praf haita de pradatori...e timpul ca cei ce au batjocorit sa plateasca...iar pedeapsa este una singura...moartea.
intelectualitatea s-a amagit singura cu o presupusa superioritate morala,cu o asa-zisa cultura ce le oferea un refugiu in fata realitatii...insa realitatea este ca intelectualul tremura in fata unui golan cu 4 clase...nu crezi ca este timpul,grozava elita a romaniei,sa te trezesti si sa spui...destul...ori voi,ori noi...cineva trebuie sa dispara.
va intrebati ce puteti face????solutii sunt destule....cereti ca infractorii sa nu mai aiba drept la asistenta medicala,infirmiera sa refuze sa-i faca injectia necesara....sa nu li se mai permita nici mersul pe strada....caci acea strada va apartine...trezirea,este tara voastra....voi ati construit-o pentru ca altii sa o stapaneasca????....mergeti fara teama pe strada si cand cineva va priveste provocator.....priviti-l in ochi si pregatiti cutitul cu care sa-l spintecati in mii de bucati...scoateti la suprafata furia...si faceti-va praf dusmanii.
amintiti-va de mineriade...cum un orasel plin de gunoaie a reusit sa va pulverizeze...voua nu va este rusine cu voi insiva...cereti de atatia ani dreptate si vi se rade in nas...ei bine...repet..ACOLO UNDE NU EXISTA DREPTATE....FURIA RAZBUNARII FIE SA CURETE INFECTIA....
politia nu va apara?????si stati si va plangeti e mila????? de ce nu va aparati singuri????pana la urma...daca va credeti superiori...dovediti-o..
probabil va intrebati de ce am scris aceste randuri....foarte simplu...este o simpla declaratie de razboi.....un razboi ce incepe pe 1 ianuarie 2007....si nu va fii un razboi de suprafata...avantajul tehnologiei este ca acum un om poate face cat o armata.
0

#2 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 26 December 2006 - 06:33 PM

Vezi postareaangry_angel, la Dec 26 2006, 05:59 PM, a spus:

uitati-va in jur,uitati-va la voi...si intrebati-va daca nu cumva prin lasitatea in fata celor rai,din dorinta de-a nu pierde ceva...ati
am vazut cum cei buni au fost calcati in picioare,cum cei blanzi au fost brutalizati de lupi...e timpul ca oile sa faca praf haita de pradatori...e timpul ca cei ce au batjocorit sa plateasca...iar pedeapsa este una singura...moartea.
intelectualitatea s-a amagit singura cu o presupusa superioritate morala,cu o asa-zisa cultura ce le oferea un refugiu in fata realitatii...insa realitatea este ca intelectualul tremura in fata unui golan cu 4 clase...nu crezi ca este timpul,grozava elita a romaniei,sa te trezesti si sa spui...destul...ori voi,ori noi...cineva trebuie sa dispara.
va intrebati ce puteti face????solutii sunt destule....cereti ca infractorii sa nu mai aiba drept la asistenta medicala,infirmiera sa refuze sa-i faca injectia necesara....sa nu li se mai permita nici mersul pe strada....caci acea strada va apartine...trezirea,este tara voastra....voi ati construit-o pentru ca altii sa o stapaneasca????....mergeti fara teama pe strada si cand cineva va priveste provocator.....priviti-l in ochi si pregatiti cutitul cu care sa-l spintecati in mii de bucati...scoateti la suprafata furia...si faceti-va praf dusmanii.
amintiti-va de mineriade...cum un orasel plin de gunoaie a reusit sa va pulverizeze...voua nu va este rusine cu voi insiva...cereti de atatia ani dreptate si vi se rade in nas...ei bine...repet..ACOLO UNDE NU EXISTA DREPTATE....FURIA RAZBUNARII FIE SA CURETE INFECTIA....
politia nu va apara?????si stati si va plangeti e mila????? de ce nu va aparati singuri????pana la urma...daca va credeti superiori...dovediti-o..
probabil va intrebati de ce am scris aceste randuri....foarte simplu...este o simpla declaratie de razboi.....un razboi ce incepe pe 1 ianuarie 2007....si nu va fii un razboi de suprafata...avantajul tehnologiei este ca acum un om poate face cat o armata.

Sunt de acord cu tine dar nu intru totul ...
De exemlu ce inseamna sa-mi fac singura dreptate?
Nu ai cum sa-i interzici chiar si unui infractor accesul pe strazi ... atata timp cat cotizeaza nu ai cum sa nu-i oferi asistenta medicala ...
In schimb sunt multe nereguli in tara asta ...
In sistemul sanitar de exemplu nu mi se pare normal sa cotizez luna de luna , an de an la sanatate ( ca salariat) si sa am gratuitate decat in primele doua , trei zile ale lunii ... Deci platesc dar daca ma imbolnavesc la jumatatea lunii trebuie sa platesc consultatii , medicamente si nu beneficiez de gratuitate ... Dar fiind tara lui Papura Voda nu ma mai mira nimic ...
Astept cu interes taxa pe aerul inhalat !
0

#3 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 26 December 2006 - 07:11 PM

Angry...ceea ce faci tu,daca nu ma insel se cheama instigare si e caz penal! Gresesc? :yahoo:
Imi place ca incepeti sa realizati pe ce lume traiti...dar,cum se face ?
Ha..ha...ha...stai linistit(a) ca vorbesti in pustiu;n-ai sa vezi tu roman care sa aiba curajul nici sa ciraie daramite sa faca ceva in Ro!
Apoi,te-ai trezit tirziu:legile europene ti-au luat-o inainte si vei fi bagat repede la "racoare" ori la camasa de forta!
Nu ridica capul din turma ca ramai fara cap!
Si oricum,cred ca ai pus gresit problema,reformuleaza.
Cunosc (si nu putini)intelectuali cu diploma care in realitate sunt daca nu semi-analfabeti cel putin lipsiti de o minima si de bun simt cultura generala!
Asa ca poti face ceva pe diplomele lor....
Tu vrei sa se ploconeasca cineva in fata ta pentru ca esti intelectual? N-ai sa vezi! Si nici nu e firesc!Doar in Ro se practica ploconeala"sar'mina...dom' doctor!" si doar in Ro i se spune unui doctor "domnule doctor"...
Daca respect,respect omul si nu profesia;respect capacitatea si nu functia...Cite nulitati ocupa posturi nemeritate!
Adevaratii intelectuali romani pot fi numarati pe degetele mainilor.
E firesc sa te scuipe tiganul analfabet cind vine si-ti arunca un "os" si tu te guduri si nu ai pic de demnitate si orgoliu!
E firesc sa-mi creeze repulsie o absolventa la stomatologie care nu stie citi dinti are un om in gura...
E firesc sa-mi trezeasca repulsie un pedagog care imi promoveaza sau noteaza fiul cu nota maxima la gramatica iar fiul meu nu stie sa scrie corect romaneste. Demonstreaza ca pedagogul insusi e o nulitate!
E firesc sa-mi trezeasca repulsie si sa ma intreb nu doar cum ori cine l-a promovat pe grefierul ori functionarul care silabiseste cind scrie si nu este capabil nici macar sa copieze corect o adresa si sa ma intreb cum dracu' a ajuns in acel post si mai ales cum de nu e concediat cind persoane de toata lauda someaza ori cu 15 ani de studii,lucreaza la norma intr-o firma de confectii.
Asa ca usurel cu intelectualitatea!
Ca starea lucrurilor in Ro a ajuns la apogeu este adevarat dar nu se va schimba niciodata nimic;visezi sa schimbi lumea romaneasca? :hi:
E o naivitate crasa!
Romanul are mentalitate de tigan si se simte bine asa cum e...stind la cald pe baliguta decit sa ia atitudine!
Si cind te gindesti ca la crasa lui indolenta mai este acuzat si de intoleranta te umfla risul!

Aceasta postare a fost editata de bagherra: 26 December 2006 - 07:18 PM

0

#4 Utilizator offline   angry_angel 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 26 December 2006 - 07:40 PM

Vezi postareabagherra, la Dec 26 2006, 09:11 PM, a spus:

Angry...ceea ce faci tu,daca nu ma insel se cheama instigare si e caz penal! Gresesc? :yahoo:
Imi place ca incepeti sa realizati pe ce lume traiti...dar,cum se face ?
Ha..ha...ha...stai linistit(a) ca vorbesti in pustiu;n-ai sa vezi tu roman care sa aiba curajul nici sa ciraie daramite sa faca ceva in Ro!
Apoi,te-ai trezit tirziu:legile europene ti-au luat-o inainte si vei fi bagat repede la "racoare" ori la camasa de forta!
Nu ridica capul din turma ca ramai fara cap!
Si oricum,cred ca ai pus gresit problema,reformuleaza.
Cunosc (si nu putini)intelectuali cu diploma care in realitate sunt daca nu semi-analfabeti cel putin lipsiti de o minima si de bun simt cultura generala!
Asa ca poti face ceva pe diplomele lor....
Tu vrei sa se ploconeasca cineva in fata ta pentru ca esti intelectual? N-ai sa vezi! Si nici nu e firesc!Doar in Ro se practica ploconeala"sar'mina...dom' doctor!" si doar in Ro i se spune unui doctor "domnule doctor"...
Daca respect,respect omul si nu profesia;respect capacitatea si nu functia...Cite nulitati ocupa posturi nemeritate!
Adevaratii intelectuali romani pot fi numarati pe degetele mainilor.
E firesc sa te scuipe tiganul analfabet cind vine si-ti arunca un "os" si tu te guduri si nu ai pic de demnitate si orgoliu!
E firesc sa-mi creeze repulsie o absolventa la stomatologie care nu stie citi dinti are un om in gura...
E firesc sa-mi trezeasca repulsie un pedagog care imi promoveaza sau noteaza fiul cu nota maxima la gramatica iar fiul meu nu stie sa scrie corect romaneste. Demonstreaza ca pedagogul insusi e o nulitate!
E firesc sa-mi trezeasca repulsie si sa ma intreb nu doar cum ori cine l-a promovat pe grefierul ori functionarul care silabiseste cind scrie si nu este capabil nici macar sa copieze corect o adresa si sa ma intreb cum dracu' a ajuns in acel post si mai ales cum de nu e concediat cind persoane de toata lauda someaza ori cu 15 ani de studii,lucreaza la norma intr-o firma de confectii.
Asa ca usurel cu intelectualitatea!
Ca starea lucrurilor in Ro a ajuns la apogeu este adevarat dar nu se va schimba niciodata nimic;visezi sa schimbi lumea romaneasca? :hi:
E o naivitate crasa!
Romanul are mentalitate de tigan si se simte bine asa cum e...stind la cald pe baliguta decit sa ia atitudine!
Si cind te gindesti ca la crasa lui indolenta mai este acuzat si de intoleranta te umfla risul!

am spus intelectualitatea...nu analfabetii cu diplome :yahoo:
stiu exact ce fac..si chiar astept sa vad cine ma aresteaza...tu-ti dai seama ca atata timp cat ideile mele sunt corecte si CORECT FORMULATE orice tentativa de arestare este sortita esecului...de ce crezi ca am ales momentul acesta?????acum...cand aderararea la uniunea europeana s-a realizat insa poate fi revocata....fapt care pune sistemul in lesa....sistemul actual nu-si permite riscul de-a avea miscari de strada...si daca cineva ar fii arestat ptr dreptul la replica,ptr denuntarea mineriadelor,etc....exact asta ar genera...in clipa asta....conjunctura este ideala ptr batutul cu pumnul in masa...fiindca politicienii s-au bagat singuri in cursa :yahoo:

Aceasta postare a fost editata de angry_angel: 26 December 2006 - 07:41 PM

0

#5 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 27 December 2006 - 12:41 AM

Te inseli!
Au 3 ani la dispozitie sa te reduca la tacere...si crede-ma,am vazut si am patit multe la viata mea!
Si la cita rautate,prostie si incompetenta e in Ro,orice e posibil!
Nu se merita;stii, zicala cu facerea de bine...
0

#6 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 27 December 2006 - 02:32 AM

Măi blackkarma, te ştiam user aşezat şi liniştit. Sincer, n-am priceput mare lucru din polologhia asta care ai trāntit-o. Īndemni la violenţă, te adresezi elitei intelectuale .. dar foloseşti peste tot o īncifrare, de parcă ai şti despre evenimente ce vor veni. Vrem fapte reale, nu discuţii - pentru aia, e-X-plorer a deschis topicul cu uciderea politicienilor, eu cel despre acte violente contra lor ... doar discuţii au rămas.

Şi īn fine, care e relevanţa subiectului la politică? Dă-ne un subiect de discuţie, nu un manifest! Care e programul?
0

#7 Utilizator offline   angry_angel 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 27 December 2006 - 06:15 AM

Vezi postareadaemon, la Dec 27 2006, 04:32 AM, a spus:

Măi blackkarma, te ştiam user aşezat şi liniştit. Sincer, n-am priceput mare lucru din polologhia asta care ai trāntit-o. Īndemni la violenţă, te adresezi elitei intelectuale .. dar foloseşti peste tot o īncifrare, de parcă ai şti despre evenimente ce vor veni. Vrem fapte reale, nu discuţii - pentru aia, e-X-plorer a deschis topicul cu uciderea politicienilor, eu cel despre acte violente contra lor ... doar discuţii au rămas.

Şi īn fine, care e relevanţa subiectului la politică? Dă-ne un subiect de discuţie, nu un manifest! Care e programul?

crezi ca apeland la orgoliu pot fii provocat????psihologia inversa in cazul meu nu functioneaza :focus:
timpul discutiilor s-a cam incheiat...cateva zile nu mai schimba nimic.
nu este un manifest....este o declaratie....iar programul este ''liber impus''...fiecare face ce stie,ce vrea...pe felia lui.
avea dreptate harald cand spunea...''fiecare trebuie sa invete sa-si faca treaba lui''.
daca ar fii vorba despre ceva in ce-am scris...ar fii despre onoare...sau despre lipsa ei :)
ar fii vorba despre un popor care a fost umilit si in loc sa lupte a spus saru-mana...despre cei care din teama de-a nu-si pierde interesele meschine au imbratisat lasitatea...privirea coborata in pamant...obrazul gros in numele unei zile de maine la fel de umilitoare...am devenit atat de ieftini incat prostitutia poate fii declarata ''meseria nationala a romanilor...feminina si masculina'',am devenit atat de supusi incat spunem buna-ziua biciului economic cu care suntem pedepsiti in fiecare zi ptr speranta ce ne-a facut sa toleram orice...toate acestea s-au intamplat fiindca fiecare dintre noi a permis...exista insa un drept fundamental pe care [inca] nu ni-l poate nega nimeni...dreptul de a muri.

Aceasta postare a fost editata de angry_angel: 27 December 2006 - 06:21 AM

0

#8 Utilizator offline   laststand 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-July 06

Scris 27 December 2006 - 02:38 PM

Vezi postareaangry_angel, la Dec 26 2006, 05:59 PM, a spus:

:D ce-i asta ma, Cantarea Romaniei remix 2007 ?
...oricum, originalul era mai interesant:

"Deşteaptă-te, pămānt romān! Birueşte-ţi durerea... E vreme să ieşi din amorţire, seminţie a domnitorilor lumii! Aştepţi oare, spre a īnvia, ca strămoşii să se scoale din morminte?.. Īntr-adevăr ei s-au sculat, şi tu nu i-ai văzut... ei au grăit, şi tu nu i-ai auzit... Cinge-ţi coapsa ta, caută şi ascultă... ziua dreptăţii se apropie... toate popoarele s-au mişcat... căci furtuna māntuirii a īnceput... Vezi! cu cāt mai mult pleci capul, cu atāta cei nelegiuiţi īşi bat joc de tine şi sug sāngele tău... Din a dreapta şi din a stānga piticii şi uriaşii rāvnesc la tine, oricāt de slabă şi zdrumicată eşti."(Alecu Russo, Cantarea Romaniei, 1850)
0

#9 Utilizator offline   angry_angel 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 27 December 2006 - 03:57 PM

Vezi postarealaststand, la Dec 27 2006, 04:38 PM, a spus:

:giverose: ce-i asta ma, Cantarea Romaniei remix 2007 ?

ce faci,''ma'',reclama?????
undeva cred ca ai pierdut ideea......daca ai citi cu atentie si ai lasa la o parte stereotipul care spune ca fiecare radical este,prin definitie,nazist sau comunist sau ultra-nationalist ai intelege :D
0

#10 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 28 December 2006 - 06:07 PM

:P Mai oameni buni...e de-a risu' plinsu'!
Tineti minte:in Ro va fi razboi civil! Mi-a soptit mie o "pasarica fantomatica".Acu' ramine de vazut....daca se va adeveri ori nu.
Eu cred ca da;romanilor le va ajunge cutitul la os si vor rabufni!
Ma mai gindesc si la o profetie pe care am citit-o in care se spunea ca anticristul,de la Dunare se va ridica...
Dunarea,are multe tari pe fir...dar,care dintre ele? ;) Romania,Germania?
Asta,ar fi un subiect bun de ...pariuri! :beee: Si de alte topicuri care,lincezesc.
Oricum,cipurile sunt gata; :P va asteapta!
In privinta atit de rivnitei UE "lasati orice speranta voi cei care intrati!" 8)
Nu e cintarea Ro...este o alta cintare:cintecul de lebada al omenirii!
Semnele vremurilor,se arata!

Aceasta postare a fost editata de bagherra: 28 December 2006 - 06:20 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari