Va rog sa-mi trimiteti legea sau ordinul care prevede dotarea activitatilor de comert si alimentatie cu dusuri.
Va multumesc.
Pagina 1 din 1
legislatie dusuri obligatorii
Scris 03 January 2007 - 02:16 AM
Intreaba pe cineva de la O.P.C.
Stiu ca in functie de profilul S.C. ei cer ca aceasta sa fie dotata cu dusuri pentru igiena angajatilor (ex:restaurantele,cuptoarele de paine...)
Am citit asta intr-o cartulie pe care ti-o dau ei contracost,cind faci cursul acela obligatoriu de igiena dar nu imi mai amintesc daca e articol de lege ori o conditie impusa de O.P.C.
Stiu ca in functie de profilul S.C. ei cer ca aceasta sa fie dotata cu dusuri pentru igiena angajatilor (ex:restaurantele,cuptoarele de paine...)
Am citit asta intr-o cartulie pe care ti-o dau ei contracost,cind faci cursul acela obligatoriu de igiena dar nu imi mai amintesc daca e articol de lege ori o conditie impusa de O.P.C.
Scris 08 January 2007 - 12:05 AM
nitua, la Dec 26 2006, 03:22 PM, a spus:
Va rog sa-mi trimiteti legea sau ordinul care prevede dotarea activitatilor de comert si alimentatie cu dusuri.
Va multumesc.
Va multumesc.
depinde de marimea activitatii!Si magazinul de la colt este comert dar nu-i poti cere sa aiba dusuri!Ceea ce este absolut obligatoriu este s-ai grup sanitar si marimea corespunzatoare pentru fiecare categorie de produs.Mai sunt si altele...Zugravirea peretilor ...etc
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
PRo sau Contra : PEDEAPSA CU MOARTEA | master_mind | 8 | 8.844 |
|
cum se poate infiinta un fan club? | Nanucco | 2 | 4.293 |
|
vanzarea unui mijloc fix | elvira | 1 | 4.152 |
|