Trupe de gothic-metal
Scris 01 April 2007 - 12:34 PM
sunt noua pe aici dar vreau sa zic ceva....el vroia trupe de metal goth....si aici am vazut mai multe :darkwave, instrumental samd
cineva zicea de lacrimas profundere...ca au decazut...dupa parerea mea Black swans este piesa de rezistenta a acestei formatii
pentru mai multe detali ati putea da search la WAVE GOTIK TREFFEN....cel mai mare goth gathering din lume probabil, sustinut la leipzig in germania....acolo puteti gasi nume de formatii apartinanad tuturor ramurilor goticului....veti putea gasi de asemea si nume de formatii romanesti
avem si din alea
si o trupa draga mie....e industrial gothic...blutengel....
si altele care nu au fost mentionate...dead can dance , collide, si daca imi aduc aminte mai postez....
puteti gasii multe info la site-ul "umbra de noapte" da-ti search pe google si vedeti voi
cineva zicea de lacrimas profundere...ca au decazut...dupa parerea mea Black swans este piesa de rezistenta a acestei formatii
pentru mai multe detali ati putea da search la WAVE GOTIK TREFFEN....cel mai mare goth gathering din lume probabil, sustinut la leipzig in germania....acolo puteti gasi nume de formatii apartinanad tuturor ramurilor goticului....veti putea gasi de asemea si nume de formatii romanesti
si o trupa draga mie....e industrial gothic...blutengel....
si altele care nu au fost mentionate...dead can dance , collide, si daca imi aduc aminte mai postez....
puteti gasii multe info la site-ul "umbra de noapte" da-ti search pe google si vedeti voi
Scris 01 April 2007 - 01:59 PM
Solistry, la Mar 31 2007, 12:33 AM, a spus:
Eu am gasit de la ei doar 3 melodii,tu ai cumva mai multe? 
Am 3 albume: Dead Lover's Sarabande, Es Reiten Die Toten so Schnell si Like a corpse standing in desparation. Suna destul de atractiv, nu?
Aceasta postare a fost editata de carpenihil: 01 April 2007 - 02:00 PM
Scris 01 April 2007 - 04:10 PM
carpenihil, la Apr 1 2007, 02:59 PM, a spus:
Am 3 albume: Dead Lover's Sarabande, Es Reiten Die Toten so Schnell si Like a corpse standing in desparation. Suna destul de atractiv, nu? 
Ei uite ca am facut rost cam de toate albumele si asta datorita unui prieten foarte drag
Suna foarte atractiv,nu?
Unele melodii sunt faine dar unele sunt cam plictisitoare si dupa ce am ascultat azi-noapte cateva albume cred ca o sa abtin cateva zile.....
Scris 02 April 2007 - 01:55 PM
Intr-adevar unele sunt plictisitoare, dar nu si enervante spre deosebire de cele tip metal sau death etc...Printre preferatele mele se numara "Sopor fratem mortis est" si "On Saturn days we used to sleep".
Scris 30 May 2007 - 09:07 PM
exhumed,excrementorygrindfuckers...
ascultati voi massacra -necromaniac si mai vorbim
ascultati voi massacra -necromaniac si mai vorbim
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
rock japonez |
england_girl | 41 | 10.119 |
|
Drum & Bass, Big Beats, Terrorcore, Speedcore, Breakbeats, etc.
Anyone? |
Dzidzean | 40 | 3.436 |
|
Tango
cel mai frumos tip de dans... |
Blake' | 16 | 1.692 |
|
Muzica arabeasca | dark_pearl | 44 | 24.388 |
|
teme combinate |
_cata | 1.782 | 507.671 |
Contact