Sari la conținut
Forum Roportal
TBS

O problema

Postări Recomandate

De curand am formatat.Compul era destul de bulit,si l-a dus la un prieten de-al tatei.Ala a formatat,si taica-miu i-a zis sa stearga tot din el.M-am gandit ca asta e,fac eu rost de jocuri.Primesc compul inapoi,il deschid,cica am Service Pack 3(defapt e 2 cu interfata schimbata).Ma uit in C,D,E...cica mai am vreo2 GB in fiecare.Era un folder numit SALVAREWINDOWS in care erau niste chestii de cate 1 GB fiecare.Am observat ca nu flosesc la nimic si le-am sters.Era si in D si in E cate un fisier SALVARE WINDOWS.Le-am sters.Nu s-a intamplat nimic nasol,din fericire.TOtusi,se pare ca am tot vreu 4-5 GB liberi,desi am doar cateva jocuri(am HDD de 80 gb).Astazi am dat un scan cu Kaspersky in D si am observat ca imi cauta printr-un folder numit RECYCLER,unde se afla ce aveam inainte de formatare in comp.In D,nici urma de folderul ala.Am dat sa se vada si hidden files and folders si tot nu apare folderul.Cine stie ce sa fac? :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca in Norton Antivirus este inclus Norton System Works care protejeaza Recycle Bin si creaza un director NProtect in Recycler din C:\. Poate tu ai avut NSW sau inca mai ai. Daca-l mai ai ar trebui sa apara la Recycle Bin si optiunea Empty Norton Protected cand dai click-dreapta.

Poti sa citesti mai multe informatii aici : http://www.experts-exchange.com/Security/Q_20991737.html .

 

De asemenea poti sa faci sa apara cate un Recycle Bin pe fiecare partitie : da click dreapta pe Recycle Bin, alege Properties si bifeaza optiunea "Configures drives independently". Verifica pe urma Recycle Bin de pe D si goleste-l.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai,nu am avut nici un tip de norton...tot n-am rezolvat problema...pe hard mai am cativa giga liberi,desi ar trebui sa am vreo 80 in total...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Abia am sters folderul RECYCLER din E.Desi in folderele care erau in el imi aparea ceva,cand am dat Shift+Delete mi-a sters ce aveam in E inainte de format.Cum fac sa vad ce era in D inainte?Spre exemplu,cand am tinut mouse-ul pe folderul Recycler arata ca are More than 614 MB si cand am dat click dreapta-properties arata 9 GB :dwarf:

Editat de TBS

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×