sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

O problema Dupa formatare Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   TBS 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-December 06

Scris 25 December 2006 - 09:42 PM

De curand am formatat.Compul era destul de bulit,si l-a dus la un prieten de-al tatei.Ala a formatat,si taica-miu i-a zis sa stearga tot din el.M-am gandit ca asta e,fac eu rost de jocuri.Primesc compul inapoi,il deschid,cica am Service Pack 3(defapt e 2 cu interfata schimbata).Ma uit in C,D,E...cica mai am vreo2 GB in fiecare.Era un folder numit SALVAREWINDOWS in care erau niste chestii de cate 1 GB fiecare.Am observat ca nu flosesc la nimic si le-am sters.Era si in D si in E cate un fisier SALVARE WINDOWS.Le-am sters.Nu s-a intamplat nimic nasol,din fericire.TOtusi,se pare ca am tot vreu 4-5 GB liberi,desi am doar cateva jocuri(am HDD de 80 gb).Astazi am dat un scan cu Kaspersky in D si am observat ca imi cauta printr-un folder numit RECYCLER,unde se afla ce aveam inainte de formatare in comp.In D,nici urma de folderul ala.Am dat sa se vada si hidden files and folders si tot nu apare folderul.Cine stie ce sa fac? :crazy:
0

#2 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 26 December 2006 - 01:32 AM

Īn primul rānd, şterge conţinutul folderelor Recycler de pe fiecare partiţie, echivalează cu golirea Recycle Bin. Nu am nici cea mai vagă idee despre ce s-ar fi putut īntāmpla de ţi-au apărut vechile fişiere acolo, presupun că este legat de installerul de Windows, care e modificat. Ca recomandare personală, aş reinstala cu māna mea un Windows cu Service Pack 2, şi īn cursul operaţiunii, aş şterge şi reface partiţiile. De siguranţă :crazy:
0

#3 Utilizator offline   TBS 

• Boboc
  • Pip

Scris 27 December 2006 - 01:45 AM

Totusi,ideea initiala era sa gasesc folderul RECYCLER ca sa mai copiez cateva chestii,apoi sa-l sterg.
0

#4 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 27 December 2006 - 02:00 AM

Citeste articolul asta de pe stie-ul Microsoft cu mare atentie si astfel poti rezolva problema, dar dupa cum a spus si Daemon e mult mai indicat sa formatezi.
0

#5 Utilizator offline   abandonero 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-December 06

Scris 27 December 2006 - 02:54 PM

Stiu ca in Norton Antivirus este inclus Norton System Works care protejeaza Recycle Bin si creaza un director NProtect in Recycler din C:\. Poate tu ai avut NSW sau inca mai ai. Daca-l mai ai ar trebui sa apara la Recycle Bin si optiunea Empty Norton Protected cand dai click-dreapta.
Poti sa citesti mai multe informatii aici : http://www.experts-e...Q_20991737.html .

De asemenea poti sa faci sa apara cate un Recycle Bin pe fiecare partitie : da click dreapta pe Recycle Bin, alege Properties si bifeaza optiunea "Configures drives independently". Verifica pe urma Recycle Bin de pe D si goleste-l.
0

#6 Utilizator offline   SpAwNtoHell 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 01-January 07

Scris 01 January 2007 - 10:21 PM

Vezi postareadaemon, la Dec 26 2006, 01:32 AM, a spus:

Īn primul rānd, şterge conţinutul folderelor Recycler de pe fiecare partiţie, echivalează cu golirea Recycle Bin. Nu am nici cea mai vagă idee despre ce s-ar fi putut īntāmpla de ţi-au apărut vechile fişiere acolo, presupun că este legat de installerul de Windows, care e modificat. Ca recomandare personală, aş reinstala cu māna mea un Windows cu Service Pack 2, şi īn cursul operaţiunii, aş şterge şi reface partiţiile. De siguranţă :crazy:

sunt de acord cu daemon... winxp sp3 care circula pe net e un fel de xp sp2 facut de un rus si e optimizat pe calculatorul lui...

incearca sa vezi cand dai click dreapta pe recycle bin daca ai optiunea de la norton purge norton protected files si daca da sa incerci sa setezi din norton (in caz ca e instalat). ca sa mai obtii niste spatiu.

In plus incearca si asta sa dai in run %temp% si iti va deschide in explorer folderul de temporale de la windows(care se presupune ca se goleste la fiecare restart de sistem) si sterge ce e in el atat cat te lasa.
0

#7 Utilizator offline   TBS 

• Boboc
  • Pip

Scris 10 March 2007 - 01:09 PM

Pai,nu am avut nici un tip de norton...tot n-am rezolvat problema...pe hard mai am cativa giga liberi,desi ar trebui sa am vreo 80 in total...
0

#8 Utilizator offline   TBS 

• Boboc
  • Pip

Scris 10 March 2007 - 03:58 PM

Abia am sters folderul RECYCLER din E.Desi in folderele care erau in el imi aparea ceva,cand am dat Shift+Delete mi-a sters ce aveam in E inainte de format.Cum fac sa vad ce era in D inainte?Spre exemplu,cand am tinut mouse-ul pe folderul Recycler arata ca are More than 614 MB si cand am dat click dreapta-properties arata 9 GB :dwarf:

Aceasta postare a fost editata de TBS: 10 March 2007 - 04:03 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi reactivare vista
Nu pot reactiva vista home basic original dupa reinstalare
cristi777  4 2.208
Replici noi Problema Majora
Sagetile nu merg in windows error report si nu pot formata
CiKaTrIc3a  1 873
Replici noi PSP blocat
Nu intra in meniul principal
Dymytros  0 1.045
Replici noi nu pot da click dreapta pentru a copia muzica zentra  1 1.659
Topic inchis Intrebari si raspunsuri LINUX!
Miza pe cei cativa roportalieni care cunosc linux!
ioanide  1 3.069