Pareri
Pagina 1 din 1
Snow Patrol
Scris 05 February 2007 - 10:52 PM
Am ascultat putine piese de la ei, dar suna fain. Stiu ca-s mai vechi insa eu nu de mult timp i-am descoperit.
"If I lay here ...If I just lay here ...Would you lie with me and just forget the world?" -Chasing cars
"If I lay here ...If I just lay here ...Would you lie with me and just forget the world?" -Chasing cars
Scris 15 February 2007 - 12:20 PM
imi plac,au o muzica placuta...uneori chiar senzuala...nu stiu...ma intriga si forta unor mesaje din muzica lor..iar solistul are un aer de "i came in peace"...nu stiu...aprecieri pozitive per total.
Scris 22 February 2007 - 01:00 PM
Ar trebui sa ne spui tu prima parerea ta, sa stim cu cine discutam
In rest...despre Snow Patrol...ce pot sa zic...le'am ascultat doar piesa Chasing Cars si imi place foarte mult. As cauta si alte piese de'ale lor...dar imi e lene si nu stiu sigur daca merita
In rest...despre Snow Patrol...ce pot sa zic...le'am ascultat doar piesa Chasing Cars si imi place foarte mult. As cauta si alte piese de'ale lor...dar imi e lene si nu stiu sigur daca merita
Scris 24 February 2007 - 01:21 AM
Nu sunt fana si nici nu cred ca o sa devin. Nu am nimic impotriva trupei, nu pot zice ca e nasoala dar pur si simplu nu e genul meu. Tre sa recunosc ca nu am ascultat decat Chasing Cars, pt ca sincer nu m-a facut cantecul asta sa vreau sa ascult mai mult si nu stiu daca merita,
Scris 15 March 2007 - 07:06 PM
Ytsi Bitsi, la Feb 22 2007, 03:00 PM, a spus:
Ar trebui sa ne spui tu prima parerea ta, sa stim cu cine discutam
Mie personal imi plac foarte mult.au un stil aparte si mi se par romantici.Si nu numai Chasing cars e faina ci mai recomand Light up si You`re all that i have
Scris 21 May 2007 - 07:15 AM
super trupa...Pe langa cele de mai sus recomand si Hands open,Headlights,Make this go on forever si Open your eyes
Scris 22 May 2007 - 09:16 PM
prefer Sepultura
so..canta un soft-rock (nu??!) destul de bunicel si relaxant..nici prea buni,nici prea rai.
so..canta un soft-rock (nu??!) destul de bunicel si relaxant..nici prea buni,nici prea rai.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Landser
pareri |
Dudu79 | 0 | 1.894 |
|
Inopia
symphonic epic metal band - Bucuresti |