"Spune-mi ce-ti place...sa-ti spun cine esti!"
"Spune-mi cu cine te insotesti...sa-ti spun cine esti!"
Si tot asa...sub formulari diverse,ideea ramine aceeasi:gusturile tale,vorbesc despre tine!
Felul in care te imbraci,vorbesti,te comporti...culorile adoptate,muzica pe care o asculti,hrana pe care o preferi,data nasterii...si multe...multe altele,te caracterizeaza si ...te tradeaza!
Citi dintre noi vor si se straduiesc sa para ceea ce nu sunt...dar,nu reusesc sa pacaleasca decit pe... necunoscatori!
In ciuda manifestarii sale vulgare,agresive chiar...o persoana poate fi un suflet delicat!
Am ajuns la concluzia ca vulgare si agresive sunt nu persoanele pline de temperament,persoanele energice...ci,din contra:cele timide,sensibile,interiorizate...care astfel,se apara de ceea ce le agreseaza sau le raneste!
Un mar putred,gaunos...ascunde de multe ori un simbure de aur! Un diamant brut,neslefuit...tot un diamant ramine! Un nufar,chiar si in noroi...tot un nufar ramine! Cele mai frumoase si mai imbatatoare flori cresc in mocirla...Ce ironie...
Am cunoscut persoane amabile si "dulci" care in realitate erau doar meschine! Si invers...
Iata asadar ca aparentele,inseala!
Cred ca o persoana,poate fi amabila din bunatate sufleteasca ori din buna educatie ...fara sa fie si un caracter de exceptie...
Avem nevoie de mult fler...si de multa cunoastere ca sa detectam marile caractere;fiindca,ele sunt asemenea mustelor albe:rare!
Si totusi...nu e imposibil! Putem incepe cu lucrurile simple...vizibile!
Nu ati auzit expresia:"x...se scuipa singur in obraz,fara sa deschida gura"?
De multe ori,punem etichete dintr-o privire...si constatam mult mai tirziu ca nu ne-am inselat!
Va propun sa analizam toate aceste aspecte...sa invatam sa-i cunoastem pe cei de linga noi dintr-o privire;si de ce nu,sa ne cunoastem pe noi insine obiectiv!
Ce spuneti:va tenteaza "jocul"?
Asadar...ce gusturi ai ?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis