Pagina 1 din 1
lagosa
Scris 24 December 2006 - 01:55 PM
in primul rand as vrea sa va salut si va urez Craciun fericit , apoi as vrea sa va intreb daca poate sa-mi spuna cineva unde pot gasi medicamentul lagosa , ca l-am cautat la " n" farmacii si nimic ?
Scris 25 December 2006 - 01:02 AM
Craciun fericit si tie.Depinde de farmacii .Totusi in ultimele 3 luni eu am gasit medicamentul.
Scris 04 January 2007 - 10:06 PM
se gaseste, eu l-am cunparat ultima data acum doua saptamini, dar daca nu-l gasesti cumpara alte pastile care contin silimarina
Scris 04 January 2008 - 11:45 PM
juliana, la Jan 5 2007, 11:36 PM, a spus:
Hallo mts33,
pentru ce ai nevoie de lagosa?
pentru ce ai nevoie de lagosa?
Probleme cu ficatul ...
Chiar azi am cumparat LAGOSA de la farmacia 2NA, din spatele magazinului Unirea.
Cauta, totusi, pe net, pe site-ul farmaciilor importante si vezi unde poti gasi. Isi actualizeaza zilnic stocurile.
Scris 04 January 2008 - 11:53 PM
am 2 cutii de lagosa.cine are nevoie,sa spuna,le pot trimite(nu costa nimic)
mie nu-mi folosesc la nimic.
mie nu-mi folosesc la nimic.
Scris 05 January 2008 - 12:46 PM
mts33, la Dec 24 2006, 01:55 PM, a spus:
in primul rand as vrea sa va salut si va urez Craciun fericit , apoi as vrea sa va intreb daca poate sa-mi spuna cineva unde pot gasi medicamentul lagosa , ca l-am cautat la " n" farmacii si nimic ?
Buna lagosa o gasesti in farmaciile mai mici dar uneori si sensiblu au .E fffffffffff buna sa o iei cu incredere si eu am luat SANATATE MAXIMA
Scris 05 January 2008 - 12:50 PM
nu te supara ai cumva steatoza? ca in asta stiu ca se cam foloseste.eu te intreb pt ca sufar de steatoza si iau silimara 6 pe zi timp de o luna iar dupa asta trec pe liv 52 o luna si o iar de la capat iar.dar lagossa nu am luat niciodata si vreau sa stiu daca in steatoza e buna
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
encefalopatie-insuficienta hepatica
stiti ceva despre aceasta boala? |
hoya | 9 | 17.524 |
|
ciroza hepatica+hematon cranian
ajutor |