Dependenta de dulciuri cum poti scapa de ea?
Scris 23 December 2006 - 10:47 AM
In ultima vreme am devenit cam dependent de dulciuri. Inainte nu eram. De-asta vreau sa va-ntreb cum se poate scapa de ea, dar as dori raspunsuri mai serioase decat "inlocuieste cu fructe".
Scris 23 December 2006 - 11:00 AM
sincer, nu stiu
e destul de greu. pe vremuri (acum vreo 13-14 ani) mancam dulciuri in prostie. dar in ultimii 7 ani am inceput sa mananc mai putin, mult mai putin, chiar daca uneori ma mai loveste cate o pofta de dulce incat mananc o ciocolata mare si tot as mai manca
Scris 23 December 2006 - 11:47 AM
cimbru, la Dec 23 2006, 12:47 PM, a spus:
In ultima vreme am devenit cam dependent de dulciuri. Inainte nu eram. De-asta vreau sa va-ntreb cum se poate scapa de ea, dar as dori raspunsuri mai serioase decat "inlocuieste cu fructe".
Au mai patit si altii...Eu am inceput sa le mananc mai incet,ca sa fie cantitatea mai mica...Cand am eliminat motivele de stres,a disparut si pofta de dulce.
Ai putea sa-ti faci niste analize...s-ar putea sa fie cauzata de vreo afectiune...
Scris 30 December 2006 - 08:46 AM
Si eu sunt dependenta de dulciuri, nu suportsa treaca ziua fara sa fi mancat cel puntin o cioclata mica...
Scris 11 January 2007 - 03:43 PM
...eu zic ca daca te apuci de droguri n-o sa mai fi dependent de dulciuri ..
) (GLUMESCC!!!!)
Scris 12 January 2007 - 07:30 PM
Exista dulciuri fara calorii: fara zahar, grasimi sau lapte. Daca nu poti si nu poti, cumpara-ti din alea, nu sunt la fel de bune, dar, nu dauneaza si nu ingrasa deloc!
Scris 12 January 2007 - 09:15 PM
Fructele si suplimentele nutritive (batoanele) alea parca sunt ciocolata ciocolata
Scris 13 January 2007 - 11:11 PM
pai si daca nu-i plac omului batoanele?mie una imi plac la inebunie
las-o mai moale cu dulciurile ,mananca mai putin.chiar si eu care nu prea mananc dulciuri ma loveste cateodata o pofta si tot mananc ceva dar putin cat sa-mi revin
Scris 19 January 2007 - 10:46 PM
...daca i-o fi foame candidei???...are si ea nevoie de dulciuri...
Contact
Facebook
Twitter
RSS