SAlut lume! Ma puteti lamurii si pe mine intr-o privinta? Fac design web de 3 ani dar pana acum nu m-a interasat php-ul. Acum m-am lovit de el si caiar nu-la inteleg nici cu manualul ala greoi. In primul rand de ce am nevoie pentru a crea o pagina .php. Spuneti-mi si mi e va rog ce programe sunt recomandate!
Va multumesc!
Pagina 1 din 1
salut lume! php Salut! php!!!
Scris 22 January 2005 - 07:05 PM
Cred ca cel mai bine ar fi sa iti iei o carte de php. Din manual nu poti sa inveti daca nu ai baza.
Eu am o carte de la Teora: PHP 4 (presupun ca a aparut 5 intre timp). Daca o citesti o data si ai si ceva cunostiinte de programare nu ai cum sa nu inveti.
Eu si acum mai folosesc anexa cu functile uzuale din finalul cartii.
Eu am o carte de la Teora: PHP 4 (presupun ca a aparut 5 intre timp). Daca o citesti o data si ai si ceva cunostiinte de programare nu ai cum sa nu inveti.
Eu si acum mai folosesc anexa cu functile uzuale din finalul cartii.
Scris 22 January 2005 - 10:17 PM
php e asemanator cu limbajul din Turbo Pascal si C++ !! yo as vrea sa-la invat dar acum nu am prea mult timp !!
Scris 24 March 2005 - 03:23 PM
Uite o carte buna in limba romana: "Dezvoltarea aplicatiilor Web folosind XHTML, PHP si MySQL" (autor Traian Anghel), publicata la editura Polirom (www.polirom.ro). Succes!!!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cum incep o aplicatie client/server? (java)
neaparat java, asta este tema |
luchianull | 0 | 4.656 |
|
eroare instalare visual studio 2008 | sebzero_w | 0 | 1.424 |
|
Copyright | corinae | 7 | 7.885 |
|
Functii windows in C++
In asteptarea unor raspunsuri,tutoriale,indrumari... |
AnaKonD | 5 | 4.256 |
|
asisare mysql | blu3m3 | 1 | 1.958 |