Sondaj muzical
Scris 22 January 2005 - 02:13 PM
Am vazut in forum tot felul de mesaje contradictorii la adresa anumitor genuri muzicale e,eu vreau sa vad ce mai asculta romanul in zilele de azi
Scris 22 January 2005 - 02:30 PM
Nu mai e
. Eu am votat pentru pop chiar daca mai ascult si alte genuri.
Scris 22 January 2005 - 06:25 PM
De cand a inceput sa imi placa MTV doar Hip-Hop si Rap imi place sa ascult..., mie mi se pare ca are ritm,liric bun..., si in videoclip nu pot lipsi fetele alea faine :dee
Scris 30 January 2005 - 01:16 AM
HOUSEEEEEE
! Am votat dar nu mi-am primit abtibildul pe buletinul de identitate :pee Coruptie la drumul mare nu altceva... las' ca va am la mana :
:
Scris 04 February 2005 - 12:53 AM
Mda, am votat pentru "Rocca", desi rocca-ul in sine ar putea fi impartit in zeci de genuri. De fapt, ascult punca rocca.
"
Scris 04 February 2005 - 05:00 AM
se pare ca am ramas in urma cu toate......"denumirile"....
cu care votezi cind asculti si intr-adevar iti plac 3-5 feluri de muzica.....? (cea care imi place cel mai mult nu este inclusa....si este Oca.....in Ro nu am observat sa aiba asa ceva pe posturile de radio...doar citeva CD-sa mai antice..... care mie nu-mi plac......)
cu care votezi cind asculti si intr-adevar iti plac 3-5 feluri de muzica.....? (cea care imi place cel mai mult nu este inclusa....si este Oca.....in Ro nu am observat sa aiba asa ceva pe posturile de radio...doar citeva CD-sa mai antice..... care mie nu-mi plac......)
Scris 09 February 2005 - 12:18 AM
Am votat pop, desi ascult mai mult pop-rocca (chiar si usoara) si ocazional si o parte din alte stiluri de mai sus. (exclus manele, desigur).
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
[2 NOV] JON KENNEDY @ Irish&Music Pub, Cluj | zoomout | 1 | 1.870 |
|
Voteaza pentru un concert AC/DC in Romania
(petitie on-line) |
Speedy.K | 0 | 1.120 |
|
Anca din A.S.I.A. a plecat | roportal | 17 | 12.061 |
|
Romania pe locul 3 |
Baby_Blue | 47 | 14.800 |
|
[15 DEC] METALHEADZ NIGHT CLUJ @Sala Sporturilor(Sala Mare!)
History of drum&bass @ Cluj ! |
unusualsuspects | 1 | 2.265 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis