sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Stiri: De Craciun Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-September 05

Scris 22 December 2006 - 06:26 PM

La 24 si 25 decembrie, Stirile Sportive din cadrul Observatorului de la Antena 1, ora 20.00, vor avea editii speciale. Una dintre surprizele pregatite telespectatorilor este filmarea unui imn dedicat "cainilor rosii", campioana de toamna a campionatului romanesc de fotbal. Melodia "Caini pana la moarte" este compusa de Mircea Rusu iar la firmarile pentru videoclip au participat toti jucatorii, majoritatea oficialilor, dar si multe foste glorii ale alb-rosilor. COLINDATORII VIN LA MIHAELA In...

Articolul complet

#2 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 December 2006 - 06:26 AM

Banci - majoritatea unitatilor bancare vor fi inchise in zilele de 25-26 decembrie si 1-2 ianuarie, programul celor aflate in incinta centrelor comerciale variind in functie de orarul magazinelor in care sunt amplasate. In restul zilelor, unitatile bancare vor functiona conform programului obisnuit, au anuntat BCR, BRD, Raiffeisen Banca si Finansbanca. Unitatile bancare din centrele comerciale vor functiona in functie de programul acestora. Unitatile Finansbanca vor fi inchise si in zilele de 24...

Articolul complet

#3 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 December 2006 - 06:27 PM

#B A R te O la O M E U PRIN HARUL LUI DUMNEZEU, ARHIEPISCOP AL VADULUI, FELEACULUI SI CLUJULUI, MITROPOLIT AL CLUJULUI, ALBEI, CRISANEI SI MARAMURESULUI IUBITULUI NOSTRU CLER SI POPOR: HAR, PACE, AJUTOR SI MILA DE LA DUMNEZEU, IAR DE LA NOI, ARHIEREASCA BINECUVANTARE Iubitii mei fii sufletesti, De data aceasta imi propun sa va vorbesc despre adevaratul chip in care se cuvine a sarbatori Nasterea Domnului. E necesar sa va reamintesc ca orice praznic de acest fel are doua trepte: una...

Articolul complet

#4 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 December 2006 - 06:27 AM

Medicii, soferii RATB si mecanicii de la metrou nu-si iau vacanta. Daca va bazati pe transportul in comun pentru a va deplasa in perioada Craciunului sau a Revelionului trebuie sa stiti ca functioneaza dupa un program special. De Sarbatori, spitalele sa-au organizat pentru primirea urgen-telor, iar in fiecare sector vor fi farmacii cu program non-stop. In zilele de 23, 27, 28, 29 si 30 decembrie, autobuzele, tramvaiele si troleibuzele vor functiona dupa un program specific zilelor de sambata,...

Articolul complet

#5 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Apropierea Sarbatorilor de Iarna a sporit vigilenta politistilor, in special in cazul folosirii materialelor explozive, gen petarde, artificii si alte asemenea produse artizanale. Astfel, controalele in piete si oboare au fost intensificate, iar politistii aflati in patrulare pe strazile orasului acorda o atentie deosebita glumetilor care inca mai folosesc petarde, desi legea interzice acest lucru. Acum doua zile, politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Toxice, din cadrul IJP Neamt, au...

Articolul complet

#6 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

In sfarsit, intram si noi in Europa sau da ea buzna peste noi. Pe langa Parlamentul care si-a dat masura valorii zilele trecute, o adunatura de "reprezentanti ai poporului" pe care ii meritam si care ne merita, vom duce cu noi, cel putin pentru inca o vreme, si obiceiurile traditionale specifice sfarsitului de an. Mai vechi si mai noi, le-am insirat mai jos, pentru ca odata intrati in "marea familie europeana" sa nu ne lasam opincile la bariera. Obiceiurile populare, grupate in preajma...

Articolul complet

#7 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 December 2006 - 06:27 PM

Craciunul in lume In SUA, cu cinci saptamani inainte de Craciun, in fiecare duminica, americanii aprind cate o lumanare, fiecare reprezentand cate ceva. In seara Craciunului, toate acestea sunt reaprinse pentru a sarbatori Nasterea Domnului. La masa se mananca curcan, iar specialitatea Craciunului este o prajitura cu fructe confiate. In America se impodobesc cladirile cu pomi de Craciun, punctul central al sarbatorii fiind cadoul (achizitionat, de re-gula, din magazin), adus, aici si in...

Articolul complet

#8 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 25 December 2006 - 06:27 AM

Presedintele Traian Basescu a fost colindat, sambata, la Palatul Cotroceni, de copii din Bucuresti si din alte regiuni ale tarii, precum si din Republica Moldova, din Ucraina si din Bulgaria. Presedintele Basescu isi va petrece sarbatorile de Craciun cu familia, probabil la Predeal, iar in noaptea de revelion se va afla in Piata Universitatii, transmite Mediafax.

Articolul complet

#9 Utilizator offline   stiri 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 25 December 2006 - 06:27 AM

In sfarsit, intram si noi in Europa sau da ea buzna peste noi. Pe langa Parlamentul care si-a dat masura valorii zilele trecute, o adunatura de "reprezentanti ai poporului" pe care ii meritam si care ne merita, vom duce cu noi, cel putin pentru inca o vreme, si obiceiurile traditionale specifice sfarsitului de an. Mai vechi si mai noi, le-am insirat mai jos, pentru ca odata intrati in "marea familie europeana" sa nu ne lasam opincile la bariera. Obiceiurile populare, grupate in preajma...

Articolul complet

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis