daemon, la Jan 8 2007, 05:27 AM, a spus:
Dom' profesor, am eu. First, crezi că e nevoie ca o persoană să ştie extrem de multe despre calculatoare? Nu e mai ok dacă plăteşte odată la doi ani unei firme să-i instaleze toate cele necesare, iar calculatorul să fie folosit ca o unealtă de productivitate, iar nu ca obiect de studiu?
Doi, care crezi că e importanţa reclamei în imaginea unor produse software? Pretenţiile firmelor producătoare sunt uneori imense în comparaţie cu ceea ce produsul final oferă. Exemplele sunt clasice, Norton ocupând primul loc la capitolul imagine versus realitate.
Trei, şi ultima pe ziua de astăzi : un poliţist trece pe stradă, apăsând clanţele caselor spre a se asigura că sunt încuiate. Însă nu intră înauntru (dacă descoperă o casă "vulnerabilă"), ci doar îşi continuă rondul cu mai multă vigilenţă, urmând a-l atenţiona pe proprietar(atentat la intimitate). Tipii din whitehat, odată ce descoperă o vulnerabilitate, o folosesc şi explorează sistemul, chiar dacă nu în scopul obţinerii de beneficii. Crezi că ar trebui s-o facă?
Şi, în final, chiar crezi că mai există whitehat? Eu personal NU! Trebuie să ai un interes, altul decât intelectual, pentru a începe să hack diverse sisteme şi reţele, având în vedere cantitatea imensă de informaţie care trebuie s-o parcurgi. Chiar aşa, doar din curiozitate intelectuală?

1. Dacă plăteşte pe Gheorghe şi pe Vasile să-i instaleze tot ce îi trebuie, pentru ce mai foloseşte calculator ? Doar pentru productivitate ? Atunci nu mai are nici un sens să-l aibă, nu mai are nici un farmec dacă nu face el cu mânuţa lui.
Nu ştiu dacă trebuie să ştie extrem de multe despre calculatoare, dar trebuie să ştie măcar minimul de cunoştiinţe. După cum poate ai observat, calculatoarele sunt viitorul. Oricine îşi doreşte totul simplificat. Să stea în pat şi să i se aducă tot ce îi trebuie. Cu ajutorul calculatorului, toate aceste lucruri sunt posibile. Deci mai bine nu plăteşte pe Gheorghe şi pe Vasile şi îşi pune mânuţa şi bibilica la treabă.
2. Reclama are o importanţă foarte mare. Spune aproape totul despre viitorul produs pe care tu s-ar putea să-l achiziţionezi. Da, normal că cerinţele sunt mari, produs nu trebuie să fie foarte bun, dar dacă are o reclamă bună, se vinde ca pâinea calda. Eu personal dacă văd o reclamă stupidă, nici gratis să-mi dai produs, că tot nu-l iau.
3. Nu, nu cred că ar trebui să-şi bage nasul unde nu le fierbe oala. Ai fi uimit să afli câte lucruri ar face oameni din curiozitate. Omul când a fost creat, i s-a dat curiozitatea. Restul sentimentelor le-a descoperit singur.
Cred că mai există Whitehat, nu trebuie să fi neapărat pe interes. Eu aş parcurge tot acest drum lung doar pentru curiozitatea intelectuală. Mă fascinează gândul de a fi atotcunoscător. Când am început acest proiect (Şcoala Roportal, Şcoala Online) am fost doar cu gândul să ajut, nu am avut vreun interes. De asemenea când am facut tutoriale, când am ajutat lume în diverse domenii, nu am fost pe interes, am avut un singur scop, Să ajut. Îmi place sentimentul pe care îl am după ce ajut pe cineva. Acestea fiind zise, cred că mai există Whitehat şi va exista în continuare.
laurent-III-rd, la Jan 8 2007, 06:39 AM, a spus:
Tu esti un ..Black..?

Nu sunt nimic.. deocamdată.. şi dacă o să fiu vreodată, o să fiu Grey..
puiu.t, la Jan 8 2007, 07:01 AM, a spus:
FELICITARI
e un loc liber in banca din fata?
daca da, sa-mi fie rezervat, fug sa-mi cumpar maculator
Mai sunt câteva locuri şi lasă maculatorul, la ora mea se folosesc laptop-uri. (date de la şcoală)