Cabinet Director se depun Cv-urile de angajare
Scris 08 January 2007 - 04:21 PM
fac plangereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................... profesoara de religie face discriminariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Scris 08 January 2007 - 04:30 PM
uff.. mă gāndeam eu că o să fie cafteală pe la Religie.
s_s_s, deci profesoara predă acolo doar religia ortodoxă, cānd o să se ofere cineva să fie profesor pe Religie Satanistă sau Religie Catolică, o să dechidem un nou topic. Acum o să modific numele topicului īn "Religia Ortodoxă"
s_s_s, deci profesoara predă acolo doar religia ortodoxă, cānd o să se ofere cineva să fie profesor pe Religie Satanistă sau Religie Catolică, o să dechidem un nou topic. Acum o să modific numele topicului īn "Religia Ortodoxă"
Scris 08 January 2007 - 04:32 PM
Mireluţa, la Dec 30 2006, 11:52 AM, a spus:
Soimos e exmatriculat 
tocmai l-am reprimit ca "profesor"
Crusher, la Jan 8 2007, 06:30 PM, a spus:
uff.. mă gāndeam eu că o să fie cafteală pe la Religie.
nu !
o sa-l lasi exact asa ... topicul asta promite, mai mult ... i-am propus si lui Soimios sa predea
Scris 08 January 2007 - 04:36 PM
nu e corect ...e religie...deci fiecare cu religia lui ... urasc discriminarile .... comunistilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Scris 08 January 2007 - 04:40 PM
Gata gata, stai calmă, a venit Soimos, te ajută el cu satanismul tău.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
profesor:richi -andree(daca se aproba cererea) |
richi-andree | 7 | 3.494 |
|
Şcoala Online
info |
Crusher | 59 | 18.631 |
|