unii spun ca nu are nici o treaba una cu alta ,altii zic ca ffff greu voi reusi sa am un bebe.nu mai vreau sa vb cu nici un medic ,pt ca medicii sunt reci ,iti zic asa totul pe fatza fara sa te menajeze ,nu le pasa de tine
vreuna din voi a avut problema asta ?? acum nu imi doresc un bebe ,dar mai tarziu dc vreau ,o sa am dificultati din cauza tiroidei æ
am 27 ani ,o singura data am ramas gravida ,si am facut avort spontan ,si abia atunci mi-am dat seama ca am fost gravida .de atunci nik.nu folosim nik ca sa nu raman ,si totusi nu raman.aici am intrebat odata la ginecolog dc pot avea copii etc si el imi zice :vreti sa faceti acum ? si noi:nu dar ,intrebam .el : pai atunci cand va hotarati veniti sa facem teste .
pai cum draq ???

adica doar dc vreau sa am ,imi faceti testele ?astept sa treaca anu nou si ma duc la alt ginecolog.nu suntem disperati sa facem acum un bebe,dar dc vine ,e bine venit .insa dc e sa nu pot sa am deloc ,trebuie sa stiu din timp,nu? ma gandeam eu ca aici medicii sunt mult mai buni ca in ro ,dar am gandit gresit .