sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sarcina si hipotiroidismul este greu sa ramai insarcinata dc ai hipotiroidism ?? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   elenutzabalenutza 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-March 06

Scris 21 December 2006 - 07:27 PM

unii spun ca nu are nici o treaba una cu alta ,altii zic ca ffff greu voi reusi sa am un bebe.nu mai vreau sa vb cu nici un medic ,pt ca medicii sunt reci ,iti zic asa totul pe fatza fara sa te menajeze ,nu le pasa de tine :lol2:
vreuna din voi a avut problema asta ?? acum nu imi doresc un bebe ,dar mai tarziu dc vreau ,o sa am dificultati din cauza tiroidei æ :haha:
am 27 ani ,o singura data am ramas gravida ,si am facut avort spontan ,si abia atunci mi-am dat seama ca am fost gravida .de atunci nik.nu folosim nik ca sa nu raman ,si totusi nu raman.aici am intrebat odata la ginecolog dc pot avea copii etc si el imi zice :vreti sa faceti acum ? si noi:nu dar ,intrebam .el : pai atunci cand va hotarati veniti sa facem teste .
pai cum draq ??? :lol2: adica doar dc vreau sa am ,imi faceti testele ?astept sa treaca anu nou si ma duc la alt ginecolog.nu suntem disperati sa facem acum un bebe,dar dc vine ,e bine venit .insa dc e sa nu pot sa am deloc ,trebuie sa stiu din timp,nu? ma gandeam eu ca aici medicii sunt mult mai buni ca in ro ,dar am gandit gresit .
0

#2 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 10 October 2007 - 07:11 AM

abia acum am gasit topicul :yes: nu stiu daca iti poate fi de folos dar ...
am citit acum cateva luni intamplator un articol privind fertilitatea femeilor cu afectiuni ale glandei tiroide. ideea era ca atata timp cat exista dereglari ale acestei glande, fertilitatea femeii este foarte scazuta. aducerea prin tratament a acestei glande la o functionare normala sau cat mai apropiata de normal, da rezultate pozitive pentru cresterea fertilitatii. pe scurt femeia poate ramane insarcinata atunci cand aceasta glanda functioneaza normal sau aproape normal.
problemele de tiroida nu sunt de neglijat chiar daca nu se doreste o sarcina.
singurul impediment ar fi ca nu trebuie ca femeia sa ramana insarcinata cel putin 6 luni de la terminarea tratamentului pentru tiroida.
nici eu mult timp n-am ramas insarcinata. abia dupa multi ani mi-am dat seama ca tiroida a avut un rol important. doar ca la mine problemele nu au fost majore si au fost variabile. uneori s-au ameliorat de la sine. s-au declansat la un mod mai "serios" ca sa zic asa, dupa prima sarcina. pana atunci n-am stiut ca aveam probleme cu tiroida.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Micul dejun la copii Mihaela_gemeni  137 12.508
Poll (No New) Chestionar:    copilul tau
sfaturi, probleme, greseli, intamplari despre copiii nostri
hackerprof  12 8.262