Oare o prima intalnire e de ajuns ca sa iti dai seama daca te potrivesti sau nu cu cineva?
Scris 18 December 2006 - 01:44 PM
E de ajuns o singura intalnire sau mai multe ?
Ati fost careva in situatia asta, daca da ce v-a determinat,cum ati ajuns la concluzia ca nu va potriviti ?
Mercic
Scris 18 December 2006 - 01:50 PM
amorcito, la Dec 18 2006, 01:44 PM, a spus:
Ati fost careva in situatia asta, daca da ce v-a determinat,cum ati ajuns la concluzia ca nu va potriviti ?
Mercic
Da, e de ajuns doar o intilnire!!!! De multe ori m-am intilnit cu persoana de sex opus doar o singura data...
Ce m-a determinat? Nu stiu!!! Asa am simtit, ca nu mai vreau, nu mai are rost!!!
Scris 18 December 2006 - 02:37 PM
Scris 18 December 2006 - 02:40 PM
Scris 18 December 2006 - 02:45 PM
Pentru a constata ca TE potrivesti, una e cu totul insuficienta , chiar si daca treci prin programul 'usor' preconizat de Ravl
Aceasta postare a fost editata de Saharian: 18 December 2006 - 02:45 PM
Scris 18 December 2006 - 03:17 PM
Eu cu sotia am hotarat sa ne casatorim la trei zile dupa ce ne-am cunoscut
si asa s-a intamplat!
Dupa doi ani ce e drept da a iesit cum am stabilit!
Scris 18 December 2006 - 04:31 PM
GLAMOURGIRL, la Dec 18 2006, 01:50 PM, a spus:
Ce m-a determinat? Nu stiu!!! Asa am simtit, ca nu mai vreau, nu mai are rost!!!
nu ai cum sa cunosti un om la o singura intalnire. uneori nici dupa ani si ani petrecuti impreuna, nu-l cunosti suficient.
nu renunta din prima. cauta sa descoperi interiorul celuilalt. s-ar putea sa lasi viata sa treaca pe langa tine, multumindu-te cu o singura intalnire.
Ravl, la Dec 18 2006, 02:40 PM, a spus:
daca esti suficient de "bun" sa o convingi ... nu este imposibil
tjedy2000, la Dec 18 2006, 03:17 PM, a spus:
si asa s-a intamplat!
Felicitari! si cati mai multi ani petrecuti impreuna.
o singura intalnire nu e suficienta.
Scris 18 December 2006 - 04:44 PM
flori de camp, la Dec 18 2006, 05:31 PM, a spus:
nu renunta din prima. cauta sa descoperi interiorul celuilalt. s-ar putea sa lasi viata sa treaca pe langa tine, multumindu-te cu o singura intalnire.
daca esti suficient de "bun" sa o convingi ... nu este imposibil
Felicitari! si cati mai multi ani petrecuti impreuna.
o singura intalnire nu e suficienta.
Sa fiu sincer, pana acu' trei ani ti-as fi dat dreptate.
La mine a mers.
Multa'm fain pentru urari!
Scris 18 December 2006 - 11:27 PM
Oare de cate intalniri aveti nevoie pentru a va putea da seama ca nu va potriviti cu cineva?
Mercic
[/quot]
Din ce mi s-a intamplat mie , la prima intalnire imi dau seama daca ma potrivesc cu cineva sau nu ( sunt barbat si vorbesc de fete/femei ) . Am intalnit pana acum in viata de doua ori , doua fete pe care le-am placut si le-am iubit mult.Ne-am placut si ne-am iubit pentru ca , de cate ori stateam la vorbe ( taclale ) cu ea , vedeam ca imi intelege perfect trairile , fara sa trebuiasca sa i le explic ; imi putea continua o idee de a mea si , mai mult , o interpreta exact cum as fi facut eu ! La fel si eu !!!
Din ce mi s-a intamplat mie , la prima intalnire imi dau seama daca ma potrivesc cu cineva sau nu ( sunt barbat si vorbesc de fete/femei ) . Am intalnit pana acum in viata de doua ori , doua fete pe care le-am placut si le-am iubit mult.Ne-am placut si ne-am iubit pentru ca , de cate ori stateam la vorbe ( taclale ) cu ea , vedeam ca imi intelege perfect trairile , fara sa trebuiasca sa i le explic ; imi putea continua o idee de a mea si , mai mult , o interpreta exact cum as fi facut eu ! La fel si eu !!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cele mai penale declaratii de dragoste su texte de agatat...
care sunt cele mai penale declaratii de dragoste su texte de agatat pe |
Lacusta_Neagra | 18 | 15.488 |
|
Ce ar trebui sa fac ?
... |
marianvaruu | 54 | 6.033 |
|
Intre orgoliu si prostie
ma pierd in nimicuri... |
InPing | 86 | 3.790 |
|
recomandati!