Simple Plan no coment
Scris 17 December 2006 - 10:21 PM
Pentru cei care asculta simple plan. E cea mai tare formatie de rock!!!!!!Melodia mea preferata e ''Vacation''. Asptet sa mai dati si voi detalii
Scris 18 December 2006 - 12:52 AM
Been here, done that
M-ai facut curios despre ei, asa ca am luat cateva melodii, si am ascultat.
"Welcome to my life" e slabuta. "How could this happen to me" e doar o balada draguta. "Addicted" are un ritm catchy, mi-a placut, si pare ok ca versuri. "I miss you" e pe aceeasi linie cu "How could..", unimpressive. "Shut up" got me goin', ceva-ceva misca si ei la ritm.
Sumar: au inca aer de garage-band
Poate tie iti plac, dar mai au mult pana sa fie "cea mai tare formatie de rock", fie si pentru 5 minute.
"Welcome to my life" e slabuta. "How could this happen to me" e doar o balada draguta. "Addicted" are un ritm catchy, mi-a placut, si pare ok ca versuri. "I miss you" e pe aceeasi linie cu "How could..", unimpressive. "Shut up" got me goin', ceva-ceva misca si ei la ritm.
Sumar: au inca aer de garage-band
Scris 18 December 2006 - 12:59 AM
Simple Plan...formatie bunicica...dar de departe "cea mai tare formatie de rock"
mai asculta nene si alte genuri de rock..experimenteaza..si apoi.....revenim asupra discutiei
si.... nu era cumva... "no comment"?
toate cele bune
Scris 19 December 2006 - 11:06 AM
Vi se pare asa pt. k nu ati asculat cele mai tari melodii. Va recomand: Welcome to my life,shut up, god must hate me,vacation,grow up,don't wanna think about you,surrender,happy togheter,when I'm with you ....sa ascultati cu placere
Scris 12 January 2007 - 03:05 AM
DenniX, la Dec 19 2006, 11:06 AM, a spus:
Vi se pare asa pt. k nu ati asculat cele mai tari melodii. Va recomand: Welcome to my life,shut up, god must hate me,vacation,grow up,don't wanna think about you,surrender,happy togheter,when I'm with you ....sa ascultati cu placere 
Ei,uite ca am ascultat si din melodiile pe care le-ai insirat tu si degeaba....nimic....nou.....
am ascultat ca eram curioasa,prea ii laudai,stiam ca nu-i nimic de ei,dar am zis sa fiu sigura......
Nu te supara,dar daca vrei sa asculti rock,cauta rock........
Scris 14 January 2007 - 08:42 PM
Simple plan-->o trupa super cu melodii bestiale dar nu consider ca este rock 100% ceea ce canta ei
Scris 19 January 2007 - 11:16 PM
pai canta si rocca si punca pop si poate au si niste el combinate :De
Scris 24 February 2007 - 07:31 AM
Simple Plan e ok, ar avea talent dar n-au cantece iar genul lor e prea begginer's type, multe dintre cantecele lor te adorm. Totusi, Shut Up e ok.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Michael Cretu |
alex_cadu | 16 | 7.224 |
|
Ce nu stiati despre staruri
daca descoperiti informatii inedite, postati aici |
Shadowdancer | 3 | 5.760 |
|