Aceasta postare a fost editata de Schimbarea2012: 30 March 2007 - 12:17 AM
Teapa la Raiffeisen Bank pt locuinte(RBL) credit-economisire -creditare
Scris 30 March 2007 - 12:16 AM
Scris 03 April 2007 - 08:53 AM
In situatia domnului care sustine ca a fost "tepuit", in mod sigur nu a citit contractul, nu s-a documentat suficient asupra termenilor contractului, drepturile si obligatiile partilor, cazurile de reziliere. Stimate domn, daca dumneavoastra incheiati un contract, in mod sigur impuneti anumite clauze care sa protejeze intelegerea si interesele ambelor parti. Daca dumneavoastra ati incalcat termenii contractuali, ati primit suma depusa, mai putin: comisionul de deschidere de cont care include si acel comision de intretinere, dobanda aferenta acestuia, dar si dobandea de 3% neimpozabila pe care ati acumulat-o in contul respectiv. Verificati in contract daca ati pastrat o copie si veti observa ca v-ati tapit singur. Sunt extraordinar de multi doritori de credite, dar care nu prezinta garantii ca partener al unei banci, care vazandu-se refuzati incep sa improaste cu invective partenerul de la care a dorit ceva dar fara sa prezinte garantii. Vedeti cine este tepuitorul.
Nu sunt nici angajat nici interesat ci doar un umil student la finate banci.
Scris 01 July 2007 - 12:48 AM
olivern, la Apr 3 2007, 09:53 AM, a spus:
Tepuitorii sunt cei care i-au explicat domnului cum e cu contractul de economisire-creditate, care i-au spus orice numai sa-l faca sa semneze contractul, pt a isi incasa comisionul.
Exemplu: la prezentari se spune " daca nu vrei credit, iti iei doar banii depusi si prima de la stat, pt care trebuie sa faci dovada ca o folosesti in domeniul locativ". Eroare! Daca nu iei credit, nu primesti prima de la stat, scrie in lege- nu e vina bancii- dar cati din dvs au auzit asta la prezentare si cati dupa ce au semnat deja contractul? Si astfel de omisiuni s-au facut la greu!
Scris 13 August 2007 - 11:26 PM
Clientul poate beneficia efectiv de prima din partea statului la īmplinirea a 5 ani de la īncheierea contractului.Inainte de 5 ani poate ridica prima de la stat doar aducand dovada ca foloseste banii in domeniul locativ.
Kisses!
Scris 12 September 2007 - 09:53 AM
Unul din colegi spunea ca sunt cei mai profi (profesionisti). In a doua zi de la salariu ma duc sa scot bani. Alta mare greseala!
Consult contul si vad 2 RON. Ma duca la firma si ii intreb care-i faza. Ei mi-au zis ca au livrat banii in cont.
Ma duc la banca. Se uita astia de la banca si cica trimisesera catre firma un cont gresit (nu al meu). Mi-au mai zis ca cica au remediat problema si a doua zi pot sa scot bani.
Eu a doua zi m-am dus sa scot banii promisi. Ce greseala, ce greseala... sa cer ce-i al meu! Nu ma invat niciodata minte.
Aveam 2 RON. Ma duc din noua la contabilitate la firma. Contabila vorbeste cu banca care ii spune urmatoarele:
1. banca nu are voie sa transfere bani dintr-un cont de la o persoana la alta fara acordul ambelor parti (corect).
Eu eram de acord. Mai trebuia sa se puna de acord si respectivul care s-a trezit cu banii in cont.
2. banca nu da telefon la o persoana fizica sa-l roage sa livreze bani in contul altei persoane
Concluzia: contabila firmei s-a rugat de o persoana (f amabila) sa returneze banii in contul firmei, ca firma sa livreze banii in contul meu corect.
Am scos si eu banii acum cateva zile de la bancomat. Victorie!!!!!!!!!!!! Am scos 840 RON de dimineata in vre-o 3 transe pt ca am scos doar hartii de 10 RON.
Evident ca mi-a luat comision de fiecare data cand am scos banii si am interogat soldul pt ca nu intelegeam de ce nu vrea bancomatul sa imi scoata suma.
PS: intrebasem in banca care-i faza de nu imi scoate banii si mi-au zis ca nu am introdus eu corect datele (adica oi fi vre-un prost).
Nu scria nicaieri in politica bancii fata de clienti ce se intampla in astfel de situatii (daca era vorba de 10000000 RON?). Ce credeti ca ar trbui sa fac?
De schimbat cardul de salarii e clar, dar ce altceva pot sa fac cu astfel de camatari (la costum si cu facultati).
Acum inteleg ce vroia sa spuna colegul cu profi: profitori.
Deci: NU BAGATI SAU LUATI BANI DE LA RAIFFEISEN!!!!!!!!!!!
Scris 12 September 2007 - 11:14 AM
Petre Marin, la Dec 17 2006, 11:00 PM, a spus:
Stefanita_S, la Sep 12 2007, 10:53 AM, a spus:
Scris 09 October 2007 - 09:49 AM
mvjhonlc, la Jul 1 2007, 01:48 AM, a spus:
consilier financiar, la Feb 28 2007, 03:18 AM, a spus:
Scris 13 October 2007 - 07:18 AM
uneori nu iti ajunge nici pentru avansul de 25% pt locuinta asa k cea mai buna metoda pt ati lua o locuinta fara credit ipotecar e un credit imobiliar iar pt avans te descurci ori familia ori un credit de nevoi personale
asa k don't worry be happy
Scris 24 September 2009 - 06:56 PM
Admirabila dovada de fair play fata de concurenta. Marturisesc k am cost consilier in cadrul RBL. Produsul este unul... pentru oameni inteligenti. Degeaba i-l vinzi unuia care nu vede in el o oportunitate.. pt k... asta nu o sa-si ia prima nici daa ii faci 100 de contracte pe tot neamu' de la maimuta incoace. Contractele, da... se fac pentru comisioanele agentilor... dar produsul in sine e genial (spun asta la 2 ani dupa ce am intrerupt activitatea.) Produsul e mai mult decat foarte bun. E ca si o masina de ultima generatie... care atunci cand e lasata pe mana unuia care nu stie nici macar sa scrie "comision"... risca sa fie distrusa... dar in fine, sunt banii omului si poate sa si-l rezilieze cand vrea. va merge probabil peste caiva ani sa isi deschida altul
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Credite cu dobanzi fixe fara comisioane mari sau cont de economisire | Consilier_fin | 1 | 1.496 |
|
Credit imobiliar de la CEC. Ce parere aveti? | cristinaflo | 5 | 2.962 |
|
Sistemul bancar
BRD & BNR |
soreloo | 4 | 2.169 |
|
Problema transfer bancar
BCR |
Maria11 | 4 | 2.791 |
|
Atentie BRD