Aceasta postare a fost editata de ada_: 19 December 2006 - 02:22 PM
cat mai multe idei pls !
Scris 24 December 2006 - 02:40 AM
draga mea, oricat de romantic si de intelegator l-ai intelege, el tot la sex se gandeste ca e ... baiat
concluzia?
secs, desigur
chiar daca ii spui dragoste, tot secs e
concluzia?
secs, desigur
Scris 25 December 2006 - 08:47 PM
dar oare cat de importanta este ziua asta de vrei ceva atata de deosebit?Puteti face si lucruri mai simple!Chiar cina romantik sau....o blimbare seara pe undeva pe unde e frumos dar mai pustiu asa etc.Eu sper sa va iubiti in continuare si sa nu va despartiti niciodata
Scris 25 December 2006 - 08:54 PM
ada_, la Dec 17 2006, 09:49 PM, a spus:
Probabil ca veti arunca cu rosii in mine pt ca topicuri asemanatoare s-au mai postat,insa chiar am nevoie de ajutorul vostru.Peste putin timp,eu si cu iubitul meu,implinim 1 an.As dori sa-mi dati idei.Ce am putea face in aceasta zi speciala?Vreau ceva mai deosebit,altceva in afara de cina romantica si tot tacamul.M-am tot gandit si n-am gasit nimic prin creierul meu mic,ceva care sa-mi placa cu adevarat.As dori ceva mai neobisnuit...mai deosebit...dar ce???
Voi cum a-ti serbat o zi ca aceasta?
Voi cum a-ti serbat o zi ca aceasta?
o partida de analingus!!!!!!
Scris 25 December 2006 - 09:34 PM
ada_, la Dec 19 2006, 02:21 PM, a spus:
Nu mai are nimeni nicio idee?Nimic?

Cum spunea cineva pe aici, barbatii sunt barbati si se gadesc la sex. De ce sa nu fie tocmai asta ziua potrivita sa incepi? ar fi o adevarata supriza pentru el ! daca nu stii cum sa incepi si cum sa-l iei....fugi repede si cumpara "Tot ceea ce ai vrut sa stii despre sex* " scrisa de DR. David Reuben. O gasesti cel mai probabil la magazinele Diverta, dar cred c-o poti cumpara si din alte librari. Si nu-ti fie frica sa incepi, sexul e ceva natural, absolut necesar intr-o relatie sanatoasa si ....ceva care s-ar putea sa-ti placa atat de mult incat sa nu te mai saturi!
(dar ti-a fost teama sa intrebi)*
Scris 25 December 2006 - 09:38 PM
Lovely One, la Dec 25 2006, 09:34 PM, a spus:
Cum spunea cineva pe aici, barbatii sunt barbati si se gadesc la sex. De ce sa nu fie tocmai asta ziua potrivita sa incepi? ar fi o adevarata supriza pentru el ! daca nu stii cum sa incepi si cum sa-l iei....fugi repede si cumpara "Tot ceea ce ai vrut sa stii despre sex* " scrisa de DR. David Reuben. O gasesti cel mai probabil la magazinele Diverta, dar cred c-o poti cumpara si din alte librari. Si nu-ti fie frica sa incepi, sexul e ceva natural, absolut necesar intr-o relatie sanatoasa si ....ceva care s-ar putea sa-ti placa atat de mult incat sa nu te mai saturi!
(dar ti-a fost teama sa intrebi)*
sa inteleg ca esti si tu pt analingus!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ajutati o studenta amarata! | Wahaha | 16 | 7.651 |
|
Asexualism | Glamorous_witch_girl | 32 | 7.151 |
|
Atractie fatala
Despre ceva prin care am trecut cu to(n)tii |
tib_jmk | 17 | 6.980 |
|
il tine prea mult | Doamna Babe | 58 | 12.338 |
|
cum reactionati cand aveti o relatie cu o persoana virgina? | Roxana@ Elena | 353 | 25.396 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis