cat mai multe idei pls !
Scris 17 December 2006 - 09:49 PM
Probabil ca veti arunca cu rosii in mine pt ca topicuri asemanatoare s-au mai postat,insa chiar am nevoie de ajutorul vostru.Peste putin timp,eu si cu iubitul meu,implinim 1 an.As dori sa-mi dati idei.Ce am putea face in aceasta zi speciala?Vreau ceva mai deosebit,altceva in afara de cina romantica si tot tacamul.M-am tot gandit si n-am gasit nimic prin creierul meu mic,ceva care sa-mi placa cu adevarat.As dori ceva mai neobisnuit...mai deosebit...dar ce???
Voi cum a-ti serbat o zi ca aceasta?
Scris 17 December 2006 - 10:15 PM
ada_, la Dec 17 2006, 09:49 PM, a spus:
Probabil ca veti arunca cu rosii in mine pt ca topicuri asemanatoare s-au mai postat,insa chiar am nevoie de ajutorul vostru.Peste putin timp,eu si cu iubitul meu,implinim 1 an.As dori sa-mi dati idei.Ce am putea face in aceasta zi speciala?Vreau ceva mai deosebit,altceva in afara de cina romantica si tot tacamul.M-am tot gandit si n-am gasit nimic prin creierul meu mic,ceva care sa-mi placa cu adevarat.As dori ceva mai neobisnuit...mai deosebit...dar ce???
1. sa va certati rau de tot si apoi sa va impacati in aceeasi zi!
2. sa apelati, ca tot romanul mai mult sau mai putin indragostit, la emisiunea de real succes... DIN DRAG...E!
3. sa fiti voi insiva, sa va iubiti si sa faceti ceea ce va trece prin minte, atunci la acele momente!
PS: dupa cum vezi... mai mult te-am incurcat! dar... TOT RAUL SPRE BINE! eu doar am deschis seria propunerilor! nick-ul meu aduce noroc, sa vezi ce de-a idei o sa curga! (parca asi fi cosarul
Scris 18 December 2006 - 11:43 AM
sex total ?
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 18 December 2006 - 11:43 AM
Scris 18 December 2006 - 11:53 AM
Da-i de inteles ca ti-ar place sa-ti ia un .....AUDI!
Sunt unele tari de tot! Q7 LE SPUNE!...
Succes!
Si la cat mai multe astfel de evenimente impreuna!
Sunt unele tari de tot! Q7 LE SPUNE!...
Succes!
Si la cat mai multe astfel de evenimente impreuna!
Scris 18 December 2006 - 12:06 PM
Cea mai buna varianta este cea q certatul ... vorba aia " dupa cearta, vine sexul de impacare "
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
sex in cimitir
ce ati spune daca... |
lorelai1907 | 64 | 14.038 |
|
sexologie
sa discutam liber |
abcd de ce | 80 | 7.267 |