sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

nici un titlu cititi k merita ! experienta personala Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   future 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-December 06

Scris 16 December 2006 - 12:54 AM

Sunt nou pe forum...asa k ash vrea sa salut toti utilizatorii !!!
Ash avea ( pt inceput) 2 intamplari de povestit...voi incepe cu cea mai recenta kre mi s'a intamplat acum cateva zile si credeti'ma k inca sunt fff derutat ... veti vedea...nu este o imtamplare kre sa te sperie...oarecum una trista...nu am gasit alt forum sa postez povestea asa k m'am gandit la asta...
Eu am avut un frate kre a murit cu 17 ani in urma, a murit la varsta de 4 ani ...eu m'am nascut la 2 ani dup moartea lui...deci nu am apucat sa il cunosc din pacate...
Totul s'a intamplat intr'o zi de miercuri ( acum 2 zile ) knd am venit de la liceu...iesind pe la 5 de la scoala am venit acasa , am lenevit cateva ore si pe la ora 20:00 asa m'am culcat k ma luase somnu....am dormit vreo 2 ore, timp in care am visat ceva foarte straniu, o premonitie .... kre a prevestit ceva rau... si chiar s'a intamplat....
Km asa era visul : se facea k, conduceam o dubita spre Giurgiu....knd dup puti ntimp de mes pe sosea ajung intr'un orasel iar din masina vad multi corcodusi infloriti. Am coborat din masina si m'am dus la primul copac luand cu ambele maini kte flori am putut su le'am indesat in buzunarul de la pantaloni pana la utlima petala...dup asta...m'am plimbat prin asa zisul orasel....pana am ajuns al nijte case vechi si alei intre ele ( gen Brasovul vechi) mergand linistit pe o alee , afara era soare , deodata se intuneca cerul....ajung la o casa mare luminata k beculete de craciun...si cu cat ma apropiam mai mult de casa cu atata se stingeau mai multe becuri si casa devenea din ce in ce mai stranie...ajungand la cativa metri de aceasta vad la un balcon un copil spanzurat....prima oara dandu'mi impresia k este o papusa....venind di nce in ce mai aproape mi'am dat seama k este un baietel la vreo 3-4 ani...apropiindu-ma kt mai mult....avea o figura asemanatoare cu a fratelui meu ( mi se face pielea gaina knd scriu acum :jester:(( si am lacrimi in ochi )....acesta fiind cu ochii inchisi eu am spus tare" BAA !!!" si in mom ala a deschis ochii, s'a uitat la mine si a facut niste ochi galbeni si scote niste sunete de pisica ( :flowers:((((( ) ....
Doamne....in mom acela m'am trezit transpirat tot am aprins lumina.....deci nuj ce senzatie am trait :evil:(
m'a speriat fff tare astfel incat am vb si cu mama....ea s'a linistit k s'a gandit k a fost doar un vis...insa mi'a spus sa am grija k s'ar putea sa trec printr'o intamplare naspa.... si asa a si fost....astazi la 2 zile dup vis....am fost lovit de ghinion...( un fapt putin grav dar pt inseamna premonitia visului)...si anume am fost exmatriculat 3 zile fara sa fiu vinovat.....
Poate vi se pare banala intampalrea...dar mie mi se pare misterios visul....nuj

Commentati voi si spuneti'va parerea....data viitoare va povestesc si cealalta intamplare kre e spooky :P ...
numai bine !!!!
0

#2 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 16 December 2006 - 07:24 AM

povesti de groaza gasesti aici
http://www.roportal....ftopic4459.html

dar inainte treci pe la regulament aici
http://www.roportal..../ftopic788.html
si o sa constati printre altele ca nu ai voie sa scrie cu k, sh, tz pe forum. :cheer:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Poezie paranormala
Alecsandri the freak :P
cineva_  36 8.655
Topic inchis Sunt nebun