Cel mai excentric Craciun Aveti idei pentru asa ceva?
Scris 16 December 2006 - 12:19 AM
Desigur, nu intra in calcul cei care sint in timpul serviciului sau cine stie ce misiuni de lupta. Aici as vrea sa vad cum va imaginati cel mai excentric mod de a-ti petrece Craciunul. Personal am fost nu o data la chefuri excentrice, de exemplu chefuri pe o singura melodie care mergea intr-una, chef intr-un garaj etc. Sa vedem cum stati cu imaginatia...
Scris 16 December 2006 - 09:15 AM
eu nu-mi doresc un craciun excentric. aceasta sarbatoare este pentru a fi petrecuta in familie, langa cei dragi...
Scris 16 December 2006 - 04:31 PM
E interesanta ideea,insa eu sunt adepta unui Craciun traditional petrecut in familie.
Cu toate acestea mi se pare buna ideea pt o petrecere..poate voi organiza si eu o astfel d petrecere..mai ciudata.
Scris 16 December 2006 - 09:05 PM
Victor Apostu, la Dec 15 2006, 04:19 PM, a spus:
Desigur, nu intra in calcul cei care sint in timpul serviciului sau cine stie ce misiuni de lupta. Aici as vrea sa vad cum va imaginati cel mai excentric mod de a-ti petrece Craciunul. Personal am fost nu o data la chefuri excentrice, de exemplu chefuri pe o singura melodie care mergea intr-una, chef intr-un garaj etc. Sa vedem cum stati cu imaginatia...
Mi s-a parut excentric si NU la locul lui cand in San Diego am auzit Timisoreni maghiari care merg la Disneyland de Craciun !!!
Motivul, ca nu e luma multa si au acces la multe jocuri, adulti cu fiu de 22 de ani, catolici, etc.
Scris 17 December 2006 - 06:35 PM
Olga Khan, la Dec 16 2006, 09:05 PM, a spus:
Mi s-a parut excentric si NU la locul lui cand in San Diego am auzit Timisoreni maghiari care merg la Disneyland de Craciun !!!
Motivul, ca nu e luma multa si au acces la multe jocuri, adulti cu fiu de 22 de ani, catolici, etc.
Asta ca si cind m-am dus o data la bazin cind toata lumea era la artificii de 1 decembrie...eram singur si am inotat cit am vrut...A fost interesant.
Scris 28 December 2006 - 10:21 PM
O plaja buna pe o insula din emisfera sudica in Oceanul Atlantic
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Imaginatie sau realitate ? | Strut | 6 | 604 |
|
Daca ati fi putut alege in ce perioada sa traiti, ce ati fi ales? | S.R. | 99 | 10.339 |
|
Ai face sex cu un extraterestru ? | Strut | 65 | 5.314 |
|
Ce ai face daca te-ai intalni cu un extraterestru. | Alethia | 84 | 14.561 |
|
De ce? |
January | 2 | 351 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS