Sari la conținut
Forum Roportal
my_you

VIZA DE TURIST - AMBASADA SUA

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Campanie de informare asupra procedurilor şi criteriilor de solicitare a vizelor temporare pentru SUA

 

 

Ministerul Afacerilor Externe şi Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti desfăşoară o campanie de informare a cetăţenilor rom

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut The Unknown ! Constat ca esti un foarte bun sfatuitor/indrumator pt obtinerea vizei (eu incerc sa prind viza work and travel) pt america si am cateva intrebari fara raspuns im minte ce ma tot macina.

1. daca conteaza (daca da, cat de mult) faptul ca urmez o facultate cu taxa, dar acreditata. precizez ca sunt anul I iar media mea pe sem I este de 8,50 .

2. cata importanta are foaia matricola pentru ambasada? eu sincer am nota scazuta la purtare in liceu si....nici medii foarte bune nu am |:lol2:

 

astept un raspuns cat mai curand cu putinta :flowers: !!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
pt obtinerea vizei - viza work and travel ... urmez o facultate cu taxa, ... am nota scazuta la purtare in liceu si....nici medii foarte bune nu am |:(

 

 

Vezi, tot tu stiiiii mai multe despre aceasta viza decat mine :o: .... aceste conditii trebuie sa indeplineasca un student universitar ;) ca sa se califice la munca de jos!!! :o: de ajutor de bucatar si chelner etc., ....

 

Ambasada urmareste sa nu vina ori ce analfabet aici desi ei se descurca mai bine ca pun mana pe lopata imediat ca au experienta pana ce un student roman nu a mai facut servicii in bucatarie!!! precum este traditia in america unde studentii doar in asemenea facilitati se angajeaza ca este loc de munca flexibila, dupa orarul lor incurcat!!!

 

Americanii/ambasada se uita dupa tineri care deja au cativa ani universitari in spatele lor, asta le da o garantie oarecare ca respectivii se vor duce inapoi sa finalizeze studiile ca aici tot n-ar putea face mare lucru daca nu se casatoresc!!!

 

Nu este valabila presupunerea ca se transfera cunostintele de acolosi dupa inca 1-2 semestre se obtine diploma americana!!! Nope!!!

Insa cei cu un singur an studiat inca n-au ce regreta!!! Aici se considera PLATA pentru studii ca altfel ai slabe sperante

ca intai se achita semestrul cu cateva luni in avans si pe urma te inscrii pentru cursurile recomandate.

 

Nota de la purtare nu se considera ca acolo valorile morale si traditional/culturale sint altele decat in tarile vestice, insa trebuie sa ai ceva pregatit, o scuza planetar acceptabila cu zambet pe buze pentru asta!!!

 

De chiulangii n-au lipsa nici aici ... se uita dupa tineri seriosi, punctuali si interesati in studii care nu vor deveni ilegali.

 

Nu se uita dupa datele din liceu, ceea ce ma face sa cred ca din toamna vei fi anul I, si nu te califici, dar iti spun onest ca nu sint 100% sigura de aceasta conditie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna.

Am si eu o intrebare. A fost cineva de curand sa aplice pentru o viza de tursit pt SUA? Daca da, poate ne spune si cum a decurs aproximativ ce intrebari, ce acte i-au mai cerut?

Mersi!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

salut tuturor

am o intrebare . vreau sa vizitez orasul Los Angeles pt cateva saptamani , poate cineva sami spuna cum sa obtin viza US pt excursie si ce tr sa fac la interogatoriu? ma puteti contacta pe edit@gmail.com.

multumesc

Editat de Cristinick
adresa de mail editata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

sal am fost pe 31 martie programat la viza cu urmatoarele documente. invitatie de la cetatean american,cu dovada ca garanteaza pt mine,am serviciu la stat de 10 ani,am o garsoniera proprietate,am 20 000 de ron in cont masina personala,facultate de drept terminata,casatorit,nici o sansa am fost respins.poate va ajuta cu ceva informatiile astea.intrebarile puse de ei sunt banale de genu ce vrei sa faci acolo cat stai etc.

Editat de Focsaadrian

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare lume....

Are cineva viza de america expirata si ar vrea reinnoire de viza?

Am nevoie de o fata cu viza expirata....pentru detalii add anton_cristian@ymail com.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×