Pagina 1 din 1
CriZe
Scris 13 December 2006 - 11:29 AM
totul despre Crize concerte albume...
UnHoly CriZemas Days !! 3 Concerte CriZe super tari pe 21 Dec Bistrita in Club Ambasador ora 20 , pe 22 Dec Sibiu CLub Stage ora 20 , pe 23 Dec Brasov Club Hush Hush ora 18!! +TOATE PIESELE DE PE EP'UL "...FOR THE DAMNED" sunt disponibile pt DOWNLOAD la www.myspace.com/crizeband !!!
UnHoly CriZemas Days !! 3 Concerte CriZe super tari pe 21 Dec Bistrita in Club Ambasador ora 20 , pe 22 Dec Sibiu CLub Stage ora 20 , pe 23 Dec Brasov Club Hush Hush ora 18!! +TOATE PIESELE DE PE EP'UL "...FOR THE DAMNED" sunt disponibile pt DOWNLOAD la www.myspace.com/crizeband !!!
Scris 12 January 2007 - 11:24 AM
stef_andry, la Jan 7 2007, 04:54 PM, a spus:
Cine-s astia?
Crize au genul metal www.myspace.com/cryzeband pt mai multe lamuriri acolo poti asculta si cele trei piese de pe EP-ul For The Damned!!sper sa va placa
si sfat ascultati si trupe romanesti nu numai cele din afara ca asa toti asculta Metallica Slipknot Iron Maiden....
Scris 12 January 2007 - 07:17 PM
Crize, la Jan 12 2007, 01:24 PM, a spus:
Crize au genul metal www.myspace.com/cryzeband pt mai multe lamuriri acolo poti asculta si cele trei piese de pe EP-ul For The Damned!!sper sa va placa
si sfat ascultati si trupe romanesti nu numai cele din afara ca asa toti asculta Metallica Slipknot Iron Maiden....
Ar fi bine...toata lumea asculta Adrina si Guta in ziua de azi
Scris 12 January 2007 - 07:49 PM
daca as fi fost din bucuresti, eram ceva gen groopie la voi...
glumesc, sunt baiat hetero, n-aveam cum
chiar imi place ce cantati, din ce am ascultat pe myspace, imi place "letter from god"
raman fan in continuare, desi mi-ati cam luat painea de la gura la "this way out"
aveti pe undeva pe net filmari de la prestatia alaturi de deftones?
pace!
chiar imi place ce cantati, din ce am ascultat pe myspace, imi place "letter from god"
raman fan in continuare, desi mi-ati cam luat painea de la gura la "this way out"
pace!
Scris 17 January 2007 - 10:09 AM
daca va place CrIZe va rog votati aici http://www.heartrock.z1.ro/poll.html
sunt pe toutube dai search crize
Rebel Monk, la Jan 12 2007, 07:49 PM, a spus:
daca as fi fost din bucuresti, eram ceva gen groopie la voi...
glumesc, sunt baiat hetero, n-aveam cum
pace!
pace!
sunt pe toutube dai search crize
Scris 01 March 2007 - 12:13 PM
intrti pe http://www.heartrock.z1.ro/poll.html si dati un vot pt crize va rogggg
Scris 02 December 2007 - 03:14 PM
eeeheee... Crize
.. tare formatia
una din putinele romanesti care-mi plac
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Suffocation in Romania
Suffocation in Romania |