sau Inregistrare

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De cate ori iubim? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 12 December 2006 - 04:53 PM

Credeti ca iubim o singura data in viata sau ca e posibil sa avem mai multe iubiri? Gurile...rele spun ca iubim cu adevarat o singura data in viata (adica cel mult o data), si ca restul nu sunt decat un soi de atractii, sau atasamente foarte solide... sau orice altceva, pe care impropriu le numim "iubiri". Voi ce credeti? Unde este adevarul?
0

#2 Utilizator offline   Angeliser 

• trouble
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-December 06

Scris 12 December 2006 - 05:07 PM

O singura viata - o singura iubire - un singur suflet care te poate completa perfect.
Iar restul e tacere...amagirea singuratatii in doi.
0

#3 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 12 December 2006 - 05:08 PM

Asa este ..e vorba de iubirea adevarata ..acea este numai una singura ..si apare doar odata in viata ..sau poate nu aparea deloc..
Se poate spune ca este iubirea "etalon"..adica la ea se raporteaza celelalte iubiri..ce vin dupa ..
Uni au norocul sa o intalneasca si sa o pastreze ..alti doar sa o intalneasca ..iar uni ..doar ghinion.. :flowers:
0

#4 Utilizator offline   Ma'at 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-November 06

Scris 12 December 2006 - 05:33 PM

Cred ca exista doar o "singura iubire" adevarata,atunci cand iti gasesti sufletul pereche.celelalte iubiri sunt doar niste "pregatiri" pt intalnirea jumatatii.
0

#5 Utilizator offline   Helene 23 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 12 December 2006 - 06:12 PM

eu am iubit de multe ori si de fiecare data altfel. nu stiu daca voi mai cunoaste si alte iubiri, mi-as dori asta doar daca actuala relatie se termina, daca nu, imi doresc sa il iubesc pe el la fel ca pana acum sau mai mult.
nu cred ca in viata exista o singura iubire. exista o jumatate a fiecaruia, asta e sigur. dar jumatatea aia poate trece oricand pe langa noi, poate o vom intalni sau poate am intalnit-o deja. care e acea jumatate vom putea spune la capatul vietii.
0

#6 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 December 2006 - 06:17 PM

Vezi postareaHelene 23, la Dec 12 2006, 06:12 PM, a spus:

eu am iubit de multe ori si de fiecare data altfel. nu stiu daca voi mai cunoaste si alte iubiri, mi-as dori asta doar daca actuala relatie se termina, daca nu, imi doresc sa il iubesc pe el la fel ca pana acum sau mai mult.
nu cred ca in viata exista o singura iubire. exista o jumatate a fiecaruia, asta e sigur. dar jumatatea aia poate trece oricand pe langa noi, poate o vom intalni sau poate am intalnit-o deja. care e acea jumatate vom putea spune la capatul vietii.

Deci inseamna ca nu ai intalnit-o inca ..sau poate ca asta este cea adevarata ..numai tu poti sti asta .. :flowers:
0

#7 Utilizator offline   Angeliser 

• trouble
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-December 06

Scris 12 December 2006 - 06:26 PM

O singura jumatate, suflet pereche sau iubire adevarata - spune-i cum vrei, dar eu asta inteleg prin a iubi!
0

#8 Utilizator offline   Helene 23 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 12 December 2006 - 07:13 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Dec 12 2006, 06:17 PM, a spus:

Deci inseamna ca nu ai intalnit-o inca ..sau poate ca asta este cea adevarata ..numai tu poti sti asta .. :flowers:

te inseli, inca nu stiu care mi-e jumatatea. poate am intalnit-o deja si am lasat-o sa plece. nu scrie nicaieri ca persoana cu care ramai pana la sfarsitul vietii iti e jumatatea menita. eu nu-mi caut jumatatea. caut doar sa fiu iubita si sa iubesc. asta ma implineste.

Vezi postareaAngeliser, la Dec 12 2006, 06:26 PM, a spus:

O jumatate, suflet pereche sau iubire adevarata - spune-i cum vrei, dar eu asta inteleg prin a iubi!

de acord cu tine, dar asta nu inseamna ca descrierea ta apare o singura data in viata. am si taiat "singura" din enuntul tau.
0

#9 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 December 2006 - 07:19 PM

Vezi postareaHelene 23, la Dec 12 2006, 07:13 PM, a spus:

te inseli, inca nu stiu care mi-e jumatatea. poate am intalnit-o deja si am lasat-o sa plece. nu scrie nicaieri ca persoana cu care ramai pana la sfarsitul vietii iti e jumatatea menita. eu nu-mi caut jumatatea. caut doar sa fiu iubita si sa iubesc. asta ma implineste.
de acord cu tine, dar asta nu inseamna ca descrierea ta apare o singura data in viata. am si taiat "singura" din enuntul tau.

Pai tocmai asta am spus si eu..,ca numai tu poti sti ..daca ai intalnit-o..dar asta nu inseamna ca neaparat marea iubire,trebuie sa fie jumatatea ta.
Ba da ,marea iubire este una " singura ".. care o intalnesti o singura data in viata ,iar celelalte nu se pot compara cu ea .
Caci de iubit iubim toata viata ..dar in diferite moduri.. :) :flowers:
0

#10 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 12 December 2006 - 07:26 PM

daca ai noroc poti ajunge sa iubesti de vreo 3-4 ori in viata.....
0

Impartaseste acest subiect:

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Cum sa il/o uit?
topic combinat
MiRa  342 35.925
Hot Topic (New) Juramintele in Iubire ! Angel_Of_Night  31 5.354
Hot Topic (New) Casatoria...moartea pasiunii! crystyann  122 21.181
Hot Topic (New) Nu sunt pregatit/a pentru casatorie
Casatoria nu mai are aceeasi valoare si nu mai confera stabilitate.
New Task  206 9.926
Replici noi Pentru toti cei anti-ipocrizie sado  15 3.523