Pagina 1 din 1
dezarhivare cu parola uitata?
Scris 21 December 2006 - 06:18 AM
Cel mai probabil iti va lua ani de zile...
Macar daca stii lungimea parolei, din ce e compusa si cam cu ce litera incepe... poti scurta cu mult stiind chestiile astea...
Macar daca stii lungimea parolei, din ce e compusa si cam cu ce litera incepe... poti scurta cu mult stiind chestiile astea...
Scris 21 December 2006 - 10:18 PM
elcomsoft password recovery
si eventual folosesti un atac brute force
si eventual folosesti un atac brute force
Scris 24 December 2006 - 01:50 AM
dat fiind criptarea folosita de programele de arhivare... putin probabil
mai bine ia-o psihologic: pune-ti pe o foaie de hartie, parola cu parola... toate care le-ai folosit de-a lungul vremii (sau cate mai sti din ele)... de obicei cand scrii mintea isi mai aduce aminte... le incerci inca o data in arhiva si eventual combinatii formate din ele
daca nu iese nici asa atunci scrii intr-un notepad parolele respective si le postezi pe forum... poate te ajutam noi
... kidding
mai bine ia-o psihologic: pune-ti pe o foaie de hartie, parola cu parola... toate care le-ai folosit de-a lungul vremii (sau cate mai sti din ele)... de obicei cand scrii mintea isi mai aduce aminte... le incerci inca o data in arhiva si eventual combinatii formate din ele
daca nu iese nici asa atunci scrii intr-un notepad parolele respective si le postezi pe forum... poate te ajutam noi
Scris 17 June 2007 - 08:45 AM
Sunt cateva softuri pentru asa ceva dar . .. nu ai specificat ce arhivator ai folosit. Daca este .rar
, asta foloseste o criptare f puternica. Daca parola este mica (max 5-6 caractere) si ai un procesor f puternic, in 3 - 4 saptamani s-ar putea sa ai succes prin bruteforce. Daca parola este mai mare si prin metoda "dictionar" nu merge atunci "you're out of luck".
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
BIOS CHECKSUM ERROR
Eroare la restartarea unui XP Pro |
Iustin | 1 | 5.404 |
|
|
Vanjack0385 | 0 | 310 |