Mi-am cumparat prin 2002 o camera video digitala sony care inregistreaza pe casete HI 8. Mi-am cumparat o placa de captura care sa permita o captura digitala si un soft pentru captura si prelucrare imagine PINACLE. Cand am facut captura am facut-o pe full DV quality, iar compresia o fac in format mpeg2. Problema e ca dupa ce am facut mai multe incercari nu am reusit sa obtin o calitate a unui DVD nici macar apropiata de cum se vede daca redau imaginile direct de pe camera pe televizor. Rog sa-mi raspunda cineva ca sunt de-a dreptul disperat. Am bagat o gramada de bani in treaba asta si ma ingrijoreaza ideea ca la un moment dat as putea pierde filmele mai vechi, nemaivorbind ca o caseta pentru imprimare digitala de 90 min e vreo 500.000 LEI. Am un PC de 1,5 GHz, 512 SDRAM, 256 video RAM, HDD 120 GB, placa de captura digitala. PLEASE HELP!!!!!!!!!!!
Pagina 1 din 1
Probleme cu prelucrarea pe calculator a unui film inregistrat pe CAMERA VIDEO Nu reusesc sa obtin o calitate superioara (mai bine zis acceptabila) l
Scris 18 December 2006 - 03:56 PM
Looop, la Dec 17 2006, 06:17 PM, a spus:
cea mai buna metoda de a transfera continutul este prin portul firewire (aka ieee 1394 ).
Daca nu ai un astfel de port pe placa de baza trebuie sa-ti cumperi o placa pci cu un astfel de port. Iti va mai trebui si cablul ( 20 ron - 40 ron / 2 m )
Daca nu ai un astfel de port pe placa de baza trebuie sa-ti cumperi o placa pci cu un astfel de port. Iti va mai trebui si cablul ( 20 ron - 40 ron / 2 m )
Am un port fire wire pe placa de captura dar pare-se ca tot degeaba.
Plese HELP ca nu stiu ce sa ma mai fac.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
va implor dak stiti ajutati-ma |
Katy_Desenatoarea_Plictisita | 2 | 2.217 |
|
o problema la teme
pls |
scarfacce | 4 | 3.684 |
|
caut un program
care sa..... |
ZuzaM | 4 | 5.761 |
|
Tell meu 6280 filmeaza 3gp si tre sa convertesc in avi | dark_way_mada | 5 | 5.288 |
|
Nu mi se mai aude nimic | Dr@CuSoRuL | 11 | 14.782 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS