sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Probleme cu prelucrarea pe calculator a unui film inregistrat pe CAMERA VIDEO Nu reusesc sa obtin o calitate superioara (mai bine zis acceptabila) l Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   bpt 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-December 06

Scris 12 December 2006 - 11:55 AM

Mi-am cumparat prin 2002 o camera video digitala sony care inregistreaza pe casete HI 8. Mi-am cumparat o placa de captura care sa permita o captura digitala si un soft pentru captura si prelucrare imagine PINACLE. Cand am facut captura am facut-o pe full DV quality, iar compresia o fac in format mpeg2. Problema e ca dupa ce am facut mai multe incercari nu am reusit sa obtin o calitate a unui DVD nici macar apropiata de cum se vede daca redau imaginile direct de pe camera pe televizor. Rog sa-mi raspunda cineva ca sunt de-a dreptul disperat. Am bagat o gramada de bani in treaba asta si ma ingrijoreaza ideea ca la un moment dat as putea pierde filmele mai vechi, nemaivorbind ca o caseta pentru imprimare digitala de 90 min e vreo 500.000 LEI. Am un PC de 1,5 GHz, 512 SDRAM, 256 video RAM, HDD 120 GB, placa de captura digitala. PLEASE HELP!!!!!!!!!!!
0

#2 Utilizator offline   Looop 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-September 06

Scris 17 December 2006 - 06:17 PM

cea mai buna metoda de a transfera continutul este prin portul firewire (aka ieee 1394 ).
Daca nu ai un astfel de port pe placa de baza trebuie sa-ti cumperi o placa pci cu un astfel de port. Iti va mai trebui si cablul ( 20 ron - 40 ron / 2 m )
0

#3 Utilizator offline   bpt 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-December 06

Scris 18 December 2006 - 03:56 PM

Vezi postareaLooop, la Dec 17 2006, 06:17 PM, a spus:

cea mai buna metoda de a transfera continutul este prin portul firewire (aka ieee 1394 ).
Daca nu ai un astfel de port pe placa de baza trebuie sa-ti cumperi o placa pci cu un astfel de port. Iti va mai trebui si cablul ( 20 ron - 40 ron / 2 m )

Am un port fire wire pe placa de captura dar pare-se ca tot degeaba.
Plese HELP ca nu stiu ce sa ma mai fac.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente o noua problema:(
va implor dak stiti ajutati-ma
Katy_Desenatoarea_Plictisita  2 2.217
Replici noi o problema la teme
pls
scarfacce  4 3.684
Replici noi caut un program
care sa.....
ZuzaM  4 5.761
Replici noi Tell meu 6280 filmeaza 3gp si tre sa convertesc in avi dark_way_mada  5 5.288
Replici noi Nu mi se mai aude nimic Dr@CuSoRuL  11 14.782