Sos de usturoi KFC Reteta
Scris 15 December 2010 - 12:39 PM
Cam tot ce s-a scris pe aici e adevărat. Īntr-adevăr, e a' naibii de bun, e şi a' naibii de nesănătos. Reţeta n-o s-o găsiţi nicăieri să vă faceţi acasă, īnsă am citit pe etichetă că e făcut pentru KFC de Contec Tecuci. Şi, mai nou, se găseşte īn supermarketuri sos de usturoi, care arată la fel, īnsă e de la Olympia. Care, din cāte ştiu eu, tot de Tecuci aparţine. So, e un īnlocuitor destul de ok. Nu e 100% la fel la gust, doar vreo 95%..Costă undeva īntre 1,3 - 1,5 lei pe cutiuţă. Dacă vă convine, puteţi să-l puneţi pe ăla pe farfurie, alături de un pui făcut la ceaun, acasă.
Scris 15 December 2010 - 12:52 PM
Nu aveti cum sa-l faceti acasa.
Ca sa va iasa ca ala, ar ttrebui sa-l faceti in cantitati foarte mari. ( de la 30 kg in sus )
Exista ingrediente care se pun in cantitati foarte mici la aceste transe mari si daca ar fi sa faceti proportional ar insemna sa nu puteti cantari acele ingrediente si mai mult decat atat, acele ingrediente in cantitatile infime nu vor da gustul final real...
Ca sa va iasa ca ala, ar ttrebui sa-l faceti in cantitati foarte mari. ( de la 30 kg in sus )
Exista ingrediente care se pun in cantitati foarte mici la aceste transe mari si daca ar fi sa faceti proportional ar insemna sa nu puteti cantari acele ingrediente si mai mult decat atat, acele ingrediente in cantitatile infime nu vor da gustul final real...
Scris 15 December 2010 - 03:50 PM
Ia vedeti nu si-a publicat cumva KFC reteta pe gugal ca sa stie toti cum sa faca sosul ala acasa ? 
Mai mai mai...
Reteta de la Heinz ketchup sau Coca Cola nu o vreti ? Hai ca le am eu.
Mai mai mai...
Reteta de la Heinz ketchup sau Coca Cola nu o vreti ? Hai ca le am eu.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 15 December 2010 - 03:51 PM
Scris 15 December 2010 - 04:29 PM
Eu fac un sos de usturoi cam asa: curat usturoi (romanesc ,nu adus de la turci sau nu mai stiu de pe unde),o capatana mare si-l fac pasta.Apoi fac maioneza dintr-un ou fiert si unul crud,cam 250g.Torn pasta de usturoi peste maioneza,adaug 2 linguri de iaurt,zeama de lamaie si sare.Il mananci tot langa un pui fript
.
Scris 15 December 2010 - 04:31 PM
Suna bine sosul tau Otilia. O sa il incerc si eu
Nu am mancat niciodata de-ala de la KF
Nu am mancat niciodata de-ala de la KF
Scris 15 December 2010 - 08:28 PM
otilia*, la Dec 16 2010, 04:29 AM, a spus:
Eu fac un sos de usturoi cam asa: curat usturoi (romanesc ,nu adus de la turci sau nu mai stiu de pe unde),o capatana mare si-l fac pasta.Apoi fac maioneza dintr-un ou fiert si unul crud,cam 250g.Torn pasta de usturoi peste maioneza,adaug 2 linguri de iaurt,zeama de lamaie si sare.Il mananci tot langa un pui fript .
Asa se face sosul de usturoi la arabi.
Aceiasi reteta: usturoi, maioneza, iaurt, zeama de lamaie si sare. Ce mai adaugam noi e putin ulei.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 15 December 2010 - 08:33 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Curcanul
piesa centrala al mesei festive |
The Unknown | 5 | 5.134 |
|
Retete de lux | nike | 17 | 17.685 |
|