Interpretare analize - Teme combinate.
Scris 11 December 2006 - 10:30 AM
Este posibil ca valorile TGO si TGP sa creasca in urma unui efort fizic foarte intens (febra musculara puternica) >?????
Scris 11 December 2006 - 10:33 AM
depinde f. mult ce valoare au cele doua
si nu numai....
Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 11 December 2006 - 10:33 AM
Scris 11 December 2006 - 10:40 AM
Scris 12 December 2006 - 04:26 PM
Ca sa fii sigur iti poti repeta peste 2 saptamani, pentru siguranta, analizele si sa nu uiti sa ceri si CK (creatinin kinaza) si GGT. Binenteles, daca medicul iti recomanda aceste analize.
Dar, ca sa fii tu linistit, ii poti cere medicului sa iti recomande si analize pentru depistarea hepatitei B si C. Sper ca sa nu fie cazul, dar macar stii ca la momentul asta ai sau nu ai hepatita.
Oricum, in ce ai scris parca ar fi fratele meu. A patit exact acelasi lucru, cu mentiunea ca lui, medicul de la laborator, care ne e prieten, i-a facut si CK, GGT, markerii pt hepatita B si C si a exclus orice alta cauza. Si dupa 3 zile de la prima recoltare (care a fost ca si in cazul tau la 12 ore dupa un exercitiu intens) analizele aproape ca isi revenisera la normal.
Multa sanatate.
Scris 18 December 2006 - 12:16 PM
revin si eu cu o intrebare la voi legata de TGP si TGO In cazul hep B
-analize in octombrie:
TGP-140
TGO-48
-analize in noiembrie:
TGP-63
TGo-34
-analize in decembrie:
TGP-73
TGO-34
asta dupa o alta luna de regim ,essentiale liv 52 si alte naturiste, intrebarea mea e daca e posibil sa creasca TGP din cauza unei mici infectii urinare si putina oboseala?(analizele s-au recoltat dupa 2 zile de condus cam 600km)....eu personal nu prea cred ca astea ar duce la scresterea TGP-ului, dar sper si eu .....
va multumesc si astept si parerea voastra
sanatate multa
Scris 18 January 2007 - 07:01 PM
urmeaza sa plec la Bucuresti, dar nu inteleg cum pot iesi valori foarte diferite
Scris 19 January 2007 - 12:35 PM
spune macar in ce oras le-ai facut, ca si eu am intalnit un caz la mine in galati, care la interval de o sapt. la un lab. avea anticorpi de hbe si la altul nu avea.
sanatate multa fiului tau si sper sa te lamureasca cineva, pe mine una ma depaseste
Scris 30 January 2007 - 05:55 PM
Scris 26 March 2007 - 08:29 AM
Am o problema. Povestea incepe asa: acum doi ani am facut analize de sange care au aratat TGO si TGP marit. Am facut martorii hepatici si au iesit bine (deci nu am hepatita), iar mai apoi ecografie la care s-a observat un ficat marit steatotic(parca asa i spune) . Am urmat cateva serii de 3 luni de tratamente cu lagosa. Dupa fiecare serie s-a simtit o imbunatatire in analize. Dupa fiecare 3 luni de tratament am luat pauza de 3-6 luni. In ultima serie de 3 luni de tratament nu am mai gasit lagosa si am luat silimarina simpla( care este cam de 6 ori mai slaba ca lagosa).
Acum la 2 luni dupa ultimul tratament am refacut analizele si acestea au fost rezultatele :
TGO ------ 64 ----------intervat biologic de referinta 15 -37
TGP ------ 180 ----------intervat biologic de referinta 30 -65
Trei precizari in plus:
* lucrez foarte mult , de dimineata pana seara si in conditii de stress destul de grele . La fel si in weekend-uri;
** am peste 100 kg;
*** regimul pt ficat nu l-am respectat decat partial;
Acum intrebari:
A mai avut cineva o situatie de genul asta?
Mi s-a spus sa incerc un tratament naturist.....e mai bine asa?
Stie cineva sa imi recomande vreun doctor in Cluj pt asa ceva?
Va multumesc anticipat!
Scris 09 August 2007 - 11:45 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
help |
voxx | 19 | 11.360 |
|
Valoare mare a TGP | Kurouch | 6 | 5.305 |
|