Ce credeti voi despre Rap ???
Scris 18 January 2005 - 11:25 AM
Scris 18 January 2005 - 06:08 PM
Despre muzica rap am o parere f buna deoarece este si muzica care ma reprezinta.Nu multi inteleg acest gen
Daca tot ai cerut niste informatii despre el poti intra pe site-ul http://www.rebelmusic.ro/ :
"*Bita are 25 de ani
A devenit cunoscut datorita colaborarii cu Cheloo (piesa "VICII" a obtinut 4 nominalizari la Premiile MTV 2004).
* A mai colaborat in trecut cu PARAZITII pe piesa "Fara tine" de pe albumul "Categoria Grea" si pe albumul solo al lui OMBLADON.
* Dupa ce a activat in diferite proiecte muzicale in ultimii 7 ani, a semnat cu REBEL MUSIC anul trecut iar in prezent se pregateste de lansarea primului album solo.
* Prima aparitie discografica in noul trip a fost piesa "Verdele meu" de pe compilatia SABOTAJ de anul trecut.
* Pe 7 septembrie va apare pe piata albumul de debut intitulat SEVRAJ.
* Primul single se numeste URMATORUL PAS si este un featuring cu TATAEE care semneaza si productia muzicala. Videoclipul va fi difuzat incepand cu 20 AUGUST.
* Albumul contine 12 piese plus interludii si include featuring-uri cu CHELOO, OMBLADON, TATAEE, RAcaU, FREAcaADADISca, DJ DOX, ADRIAN DESPOT si ca-GULA.
* Primul album soul urban de la noi: stradal, sentimental, sincer, violent, liric."
Scris 19 January 2005 - 02:26 PM
Scris 19 January 2005 - 02:29 PM
Scris 19 January 2005 - 02:33 PM
Scris 19 January 2005 - 08:30 PM
ca putine clipe i-au trebuit lui BItA sa ajunga....
(WIsMASTER-"La bita care-a rasarit")
mie unul mi se pare foarte ciudata trecerea asta atat de brusca....macar daca genurile erau apropiate ...mai mergea...dar asa?schimbare capitala....bita asta e cumva o c..... a muzicii romanesti?(scuzati expresia)
Scris 19 January 2005 - 11:25 PM
Citeaza
Np(nu ai pentru ce) :
Wismaster e ciudata chestia asta...ca a trecut de la un gen muzical la altul ...dar trebuie sa recunoastem ca a iesit ceva misto...o schimbare in bine..in schimb ce sa zicem de cei care "cantau"dance si acum sa-au dat pe manele(gen Daniela Storfi)...astia sunt de cacat.
Scris 20 January 2005 - 08:28 AM
Citeaza
Citeaza
Wismaster e ciudata chestia asta...ca a trecut de la un gen muzical la altul ...dar trebuie sa recunoastem ca a iesit ceva misto...o schimbare in bine..in schimb ce sa zicem de cei care "cantau"dance si acum sa-au dat pe manele(gen Daniela Storfi)...astia sunt de cacat.
Sincer sa fiu.....mi`ai luat cuvintele din gura...vroiam sa`i zic acelasi lucru lui wismaster dar mi`ai luato inainte....si sunt de acord cu parerea ta
Scris 20 January 2005 - 04:04 PM
"Triple_X a spus:
:
Scris 20 January 2005 - 06:34 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
muzica coreeana | Sarah N.... | 21 | 6.213 |
|
Muzica electronica | Lighty | 33 | 11.088 |