sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce credeti voi despre Rap ??? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Triple_X 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-January 05

Scris 18 January 2005 - 11:25 AM

Bita.....ce parere aveti despre acest bita ??Acum ca tot m`am inscris si yo aci la voi.....as vrea sa aflu si yo cate ceva despre Bita.....am auzit ca,candva a fost cantaret de muzica etno....acum nu stiu care este realitatea...dar sper sa primesc raspuns la aceasta intrebare.....ms mult fratilor :) :):)
0

#2 Utilizator offline   deea_s 

• AsSaSs|nA
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 18 January 2005 - 06:08 PM

Da intr-adevar pe vremuri facea parte din trupa Ro-Mania.Mie imi place cum canta iar ultimul album,Sevraj mi se pare super oca. :dee
Despre muzica rap am o parere f buna deoarece este si muzica care ma reprezinta.Nu multi inteleg acest gen :) ..iar daca nu stii sa citesti printre randuri nu ai cum sa intelegi aceasta muzica.
Daca tot ai cerut niste informatii despre el poti intra pe site-ul http://www.rebelmusic.ro/ :
"*Bita are 25 de ani
A devenit cunoscut datorita colaborarii cu Cheloo (piesa "VICII" a obtinut 4 nominalizari la Premiile MTV 2004).
* A mai colaborat in trecut cu PARAZITII pe piesa "Fara tine" de pe albumul "Categoria Grea" si pe albumul solo al lui OMBLADON.
* Dupa ce a activat in diferite proiecte muzicale in ultimii 7 ani, a semnat cu REBEL MUSIC anul trecut iar in prezent se pregateste de lansarea primului album solo.
* Prima aparitie discografica in noul trip a fost piesa "Verdele meu" de pe compilatia SABOTAJ de anul trecut.
* Pe 7 septembrie va apare pe piata albumul de debut intitulat SEVRAJ.
* Primul single se numeste URMATORUL PAS si este un featuring cu TATAEE care semneaza si productia muzicala. Videoclipul va fi difuzat incepand cu 20 AUGUST.
* Albumul contine 12 piese plus interludii si include featuring-uri cu CHELOO, OMBLADON, TATAEE, RAcaU, FREAcaADADISca, DJ DOX, ADRIAN DESPOT si ca-GULA.
* Primul album soul urban de la noi: stradal, sentimental, sincer, violent, liric."
0

#3 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members

Scris 19 January 2005 - 02:26 PM

"Vorbeste vinul" mi se pare foarte reusita... nici "Primul pas" nu e rea... oricum, Bita promite foarte multe, iar primul album intareste aceasta afirmatie... :) :) :)
0

#4 Utilizator offline   Triple_X 

• Boboc
  • Pip

Scris 19 January 2005 - 02:29 PM

Ms mult pentru informatii cu toate ca nu ma asteptam sa`mi ansiri toata activitatea muzicala(de cand sa`a apucat de rap) dar iti admir gustul muzical(de rap normal....mai ales Bita) si iti multumesc pentru ca m`ai lamurit in aceasta privinta...ms mult de tot :) :)
0

#5 Utilizator offline   Triple_X 

• Boboc
  • Pip

Scris 19 January 2005 - 02:33 PM

Ai dreptate Monique cred ca sa`a realizat....exact asa cum si`a dorit si in caz de nu ai ascultat "Spr ca n`o sa fiu eu"....ti`o recomand yo....e misto cu draci si mai este faza aia cu vrrr.... mortala :)
0

#6 Utilizator offline   wishmaster 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 24-November 04

Scris 19 January 2005 - 08:30 PM

de la etno la rap sau de la RO-MANIA la bita e o cale atat de lunga/
ca putine clipe i-au trebuit lui BItA sa ajunga....
(WIsMASTER-"La bita care-a rasarit")
mie unul mi se pare foarte ciudata trecerea asta atat de brusca....macar daca genurile erau apropiate ...mai mergea...dar asa?schimbare capitala....bita asta e cumva o c..... a muzicii romanesti?(scuzati expresia)
0

#7 Utilizator offline   deea_s 

• AsSaSs|nA
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 January 2005 - 11:25 PM

Citeaza

Ms mult pentru informatii cu toate ca nu ma asteptam sa`mi ansiri toata activitatea muzicala(de cand sa`a apucat de rap) dar iti admir gustul muzical(de rap normal....mai ales Bita) si iti multumesc pentru ca m`ai lamurit in aceasta privinta...ms mult de tot :)  :)

Np(nu ai pentru ce) ::):

Wismaster e ciudata chestia asta...ca a trecut de la un gen muzical la altul ...dar trebuie sa recunoastem ca a iesit ceva misto...o schimbare in bine..in schimb ce sa zicem de cei care "cantau"dance si acum sa-au dat pe manele(gen Daniela Storfi)...astia sunt de cacat.
0

#8 Utilizator offline   Triple_X 

• Boboc
  • Pip

Scris 20 January 2005 - 08:28 AM

Citeaza

Citeaza

:)

Wismaster e ciudata chestia asta...ca a trecut de la un gen muzical la altul ...dar trebuie sa recunoastem ca a iesit ceva misto...o schimbare in bine..in schimb ce sa zicem de cei care "cantau"dance si acum sa-au dat pe manele(gen Daniela Storfi)...astia sunt de cacat.

Sincer sa fiu.....mi`ai luat cuvintele din gura...vroiam sa`i zic acelasi lucru lui wismaster dar mi`ai luato inainte....si sunt de acord cu parerea ta :)
0

#9 Utilizator offline   deea_s 

• AsSaSs|nA
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 January 2005 - 04:04 PM

"Triple_X a spus:

Sincer sa fiu.....mi`ai luat cuvintele din gura...vroiam sa`i zic acelasi lucru lui wismaster dar mi`ai luato inainte....si sunt de acord cu parerea ta :)

::): f bine faci :)
0

#10 Utilizator offline   wishmaster 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 24-November 04

Scris 20 January 2005 - 06:34 PM

aveti dreptate...canta mult mai bine acum decat inainte!!!!!!!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari