Mi sa intamplat de foarte multe ori sa visez si sa se intample exact ca in vis.
Exemplu:cainele meu disparuse din curte am incercat aproximativ 2 ore sa il caut dar fara nici un rezultat.
In noaptea aceea am visat ca cainele meu se afla pe partea cealalta a unui gard de fier de culoare portocalie mort otravit
Cand m-am trezit am iesit in cautarea acestei porti ,cu stupoare am realizat ca poarta respectiva in sat era unica de culoare portocalie in care zacea cainele meu fara suflare.am ramas un pic shocata.
intr-o dupa-amiaza visasem preoti in alb impreuna cu cativa copii .Cand m-am trezit i-am povestit sotului meu de ceea ce am visat.Sincer eu nu vazusem niciodata in realitate pana atunci vreu preot imbracat in alb
Am iesit impreuna cu sotul meu sa cumparam tigari cand am intrat in barul respectiv vazusem exact aceleasi imagini din vis
Alta data am mai visat ca socrul meu cazuse rau de tot si isi rupsese o coasta in partea dreapta .la 2 zile ne suna sa ne spuna cum si unde sa intamplat,exact ca in visul meu.
Alta data am visat pe cumnatul meu ca o sa aibe un accident destul de mare in care el scapese doar cu cateva zgarieturi in drum spre messina un oras in italia asa sa si intamplat exact.
Am visato si pe mama ca avea dureri abdominale destul de acute in care se lasa in partea stanga a piciorului.a trebuit sa o duc la spital.Dupa vreo 4 zile asa sa si intamplat exact.
Am mai avut un vis in care ma avertiza ca daca nu ma las de fumat o sa imi vina cancer la stomac .Cu toate ca sunt preocupata de acest vis au trecut cam 4 luni de atunci dar inca nu am reusit sa ma las de fumat
Aceasta postare a fost editata de madaly: 09 December 2006 - 02:16 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis