madimad: fata
Maria maria: da fat
madimad: vreau sa iti amintesc ceva
madimad: si sa imi spoui daca iti amintesti
madimad: ok?+
madimad:
Maria maria: fata am treaba!!
Maria maria: ahai zi!!
madimad: Ceea ce mă oftică pe mine este faptul ca puteam evita aceasta tragedie īn seara de revelion era ca şi cum visasem cu ochii deschişi.
Īn ziua de 31 dec 2004 am fost īn vizita cu prietenă mea de suflet la nişte rude.Ultima dintre rudele vizitate a fost o mătuşa din partea lui tata īn care am constatat in timpul fumarii unei ţigări pe balcon ca maşina ar fi fost lovită de ceva anume ,exact īn partea unde a avut loc cīteva ore mai tīrziu ghinionul.
In momentul acela m-am aplecat către fereastra sa dau o privire către masina dar...maşina nu avea absolut nimic.
Cīnd am plecat de la mătuşa mea,coborīnd scările mi-am făcut cruce si ma rugasem la Dumnezeu sa nu se īntīmple nimic de rău,
Maria maria: dar tre sa termin cu coogle si sa plec ca se inchide samla
madimad: aveam bănuială ca as putea face vreun accident stradal dar...nici vorba de asta.
Aveam sa mă duc la gara sa īl iau pe prietenul prietenei mele,odată ce toţi trei eram īn drum spre casa aveam sa constat ca mai rămăsese doar un loc de parcare destul de strīmt ptr maşina mea oricum am īncercat sa evit acel loc de parcare făcīnd īnainte şi īnapoi de vreo 4 ori cu speranţa ca s-ar putea elibera un alt loc prin preajmă.
I se păruse ciudat prietenei mele intrebandu-ma de ce tot mă īnvīrt īn loc atīta si sa pun maşina īn locul acela unde eu i-am şi răspuns ca am o presimţire ciudată şi ca nu vreau sa las maşina īn locul respectiv ptr ca o vad īn pericol.
Vrīnd nevrīnd a trebuit sa o las īn locul cu pricina , după vreo 10 minute de aşteptări.
La intrarea īn casa mergand spre balcon am observat
madimad: un loc de parcare īn care tocmai se eliberase. am avut intenţia sa cobor imediat şi sa mut maşina din locul respectiv īmi luasem giaca pe mine īndreptīnduma către uşă dar, īn momentul acela mă iau īn vb cu prietenul prietenei mele circa 3 minute dupa care auzim o explozie extraordinară.
Am ieşit spre balcon strigīnd tare maşina mea
Ştiu doar ca puteam evita acest lucru neplăcut dar, ştiu ca daca nu īntīrziam acele 3 minute putea sa se īntīmple o tragedie cu mine.
madimad: citestye
Maria maria: da!
Maria maria: am citit imi aduc aminte
madimad: este sau nnu
Maria maria: si mi se ridica parul pe maini!
madimad: asa
madimad: lol
madimad: fata daca itimai povestesc si visele premonitoare care le am
madimad: ai sa mori de frica
madimad:
Maria maria: fata termina!!!
madimad: de ce?
Maria maria: sper ca nu mam ai si pe mine in visele tale!!
madimad: nu inca
Maria maria: spersa nu imoi prezici nica de rau!
madimad: sa speram ca nu
madimad: ca oricum visele pe care le fac sunt negative majoritatea
Maria maria: decisa nu te gandesti prea mult la mine!!!
madimad: si nu am cum sa provoc eu nimic
Maria maria: dar sa ma a nunti de ma vezi neegru!
madimad: lol
madimad: hahaha
madimad: ok
madimad: dar tu ma crezi ca nu sunt nebuna sau ca inventez aiurea nu?
madimad: esti unul dintre martorii mei
Maria maria: da fata te cred ca eram de fata
Aceasta postare a fost editata de madaly: 11 December 2006 - 08:01 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis