sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

o tragedie evitata Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   madaly 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-December 06

Scris 09 December 2006 - 01:10 PM

[attachment=18696:Picture_002.jpg]

După cum puteţi vedea aceasta maşina a fost lovită īn urma unei explozii de un capac de canalizare la circa 3 min. după ce am parcat maşina īn faţa blocului.

Īn interiorul fotografiei se vede destul de clar un chip de om, sau mai bine zis un fel de drăcuşor ca nu ştiu cum as putea explica. Odată ce am mărit poza se vedea clar un fel de monstru uman. Probabil si-a bagat nichidutza coada
nu este nici o reflectare prin geam ptr ca geamul era deja spart iar in interior nu era nimeni in masina
imaginea este exact in portiera dreapta din fatza catre manerul usii.

Ceea ce mă oftică pe mine este faptul ca puteam evita aceasta tragedie īn seara de revelion era ca şi cum visasem cu ochii deschişi.
Īn ziua de 31 dec 2004 am fost īn vizita cu prietenă mea de suflet la nişte rude.Ultima dintre rudele vizitate a fost o mătuşa din partea lui tata īn care am constatat in timpul fumarii unei ţigări pe balcon ca maşina ar fi fost lovită de ceva anume ,exact īn partea unde a avut loc cīteva ore mai tīrziu ghinionul.
In momentul acela m-am aplecat către fereastra sa dau o privire către masina dar...maşina nu avea absolut nimic.
Cīnd am plecat de la mătuşa mea,coborīnd scările mi-am făcut cruce si ma rugasem la Dumnezeu sa nu se īntīmple nimic de rău,
aveam bănuială ca as putea face vreun accident stradal dar...nici vorba de asta.
Aveam sa mă duc la gara sa īl iau pe prietenul prietenei mele,odată ce toţi trei eram īn drum spre casa aveam sa constat ca mai rămăsese doar un loc de parcare destul de strīmt ptr maşina mea oricum am īncercat sa evit acel loc de parcare făcīnd īnainte şi īnapoi de vreo 4 ori cu speranţa ca s-ar putea elibera un alt loc prin preajmă.
I se păruse ciudat prietenei mele intrebandu-ma de ce tot mă īnvīrt īn loc atīta si sa pun maşina īn locul acela unde eu i-am şi răspuns ca am o presimţire ciudată şi ca nu vreau sa las maşina īn locul respectiv ptr ca o vad īn pericol.
Vrīnd nevrīnd a trebuit sa o las īn locul cu pricina , după vreo 10 minute de aşteptări.
La intrarea īn casa mergand spre balcon am observat un loc de parcare īn care tocmai se eliberase. am avut intenţia sa cobor imediat şi sa mut maşina din locul respectiv īmi luasem giaca pe mine īndreptīnduma către uşă dar, īn momentul acela mă iau īn vb cu prietenul prietenei mele circa 3 minute dupa care auzim o explozie extraordinară.
Am ieşit spre balcon strigīnd tare maşina mea
Ştiu doar ca puteam evita acest lucru neplăcut dar, ştiu ca daca nu īntīrziam acele 3 minute putea sa se īntīmple o tragedie cu mine.

Aceasta postare a fost editata de madaly: 09 December 2006 - 01:34 PM

0

#2 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 09 December 2006 - 01:21 PM

Te rog sa faci un semn,ca eu nu vad nici-un monstrulet...ma dor ochii de atata studiat poza.
Pe de alta parte,daca ai plecat pe ideea ca se va intampla ceva rau,tu singur ai provocat ,,nenorocirea",cu mintea ta.Nu cred ca e vorba de o ,,presimtire".
Poate gresesc...
0

#3 Utilizator offline   madaly 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 December 2006 - 01:37 PM

Nu stiu daca intradevar as fi produs eu cu mintea mea aceasta intamplare
0

#4 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 09 December 2006 - 01:46 PM

Dar,de ce nu?Crezi ca nu se poate,sau nu poti tu?
Explica,unde sa ne uitam in poza.
0

#5 Utilizator offline   madaly 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 December 2006 - 02:19 PM

Vezi postareaGinGin, la Dec 9 2006, 02:46 PM, a spus:

Dar,de ce nu?Crezi ca nu se poate,sau nu poti tu?
Explica,unde sa ne uitam in poza.

pai capul respectiv este in interiorul cercului in rosu
0

#6 Utilizator offline   pink_lady 

• Ghiocel
  • Grup: Members

Scris 09 December 2006 - 03:53 PM

[attachment=18715:ehehehe.jpg]soo cine a spus cam ar avea dreptate..ceva ,ceva ar fi acolo.am luminat poza si se vede destul de clar.
0

#7 Utilizator offline   BrB 

• Cryin' in the dark
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-December 06

Scris 09 December 2006 - 05:33 PM

OK... acea 'fata zambitoare' poate fi interpretata in doua moduri..
Eu intai m`am uitat la poza inainte sa citesc, si mie una mi s`a parut ca acela este un computer de bord ceva, se aseamana cu kilometrajul de la bord dar asta daca marim poza..daca lasam poza micsorata,seamana cu ata care ranjeste,intr`adevar
am vazut ca cineva a bagat putina luminuozitate in poza,dar nu se observa prea clar
eu am pus si ceva contrast, si seamana mai degraba cu un computer de bor, ia uitati`va

Aceasta postare a fost editata de Laura93: 09 December 2006 - 05:35 PM

0

#8 Utilizator offline   madaly 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 December 2006 - 06:38 PM

computerul de bord a masini este in partea stanga langa volan. capul ala este jos pe portiera masini in interior
este pe locul din dreapta langa sofer.si acolo n-are ce cauta compiuterul de bord sau mai stiu eu ce.

se vede clar ca e un capushor are par are ureche in partea dreapta are nas are gura zambitoare are frunte

poza este facuta in interior fara geam deci nu este vorba de vreun reflex

este o imagine clara exact langa manerul de la portiera di dreapta fatza un pic mai jos de geam acolo ar fi trebuit sa fie de culoare neagra ca doar tapitzaria e neagra.

Vezi postareaGinGin, la Dec 9 2006, 02:21 PM, a spus:

Te rog sa faci un semn,ca eu nu vad nici-un monstrulet...ma dor ochii de atata studiat poza.
Pe de alta parte,daca ai plecat pe ideea ca se va intampla ceva rau,tu singur ai provocat ,,nenorocirea",cu mintea ta.Nu cred ca e vorba de o ,,presimtire".
Poate gresesc...

nu cred ca am produs eu nenorocirea

de la o petarda a sarit capacul de canalizare in aer deci a fost acolo acumulari de gaze

si ce fortza as fi putut avea eu in asta?

Aceasta postare a fost editata de madaly: 09 December 2006 - 07:07 PM

0

#9 Utilizator offline   madaly 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 December 2006 - 07:40 PM

[attachment=18718:Picture.jpg]

poate ca se vede mai bine asa.

si daca cineva imi poate spune daca pot pune si video si cum?
0

#10 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 09 December 2006 - 07:48 PM

Da,clar se vede ceva.Nu era nimic pe scaun?Poate e lumina blitzului,reflectata in tapiteria portierei.E imitatie de piele?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Margiloman
Adevarat
Robertutzrobert  4 1.639
Topic inchis A fost chiar de speriat ralucam97  14 4.958
Topic inchis ghidare divina sau manipulare ? ...
sa verificam de 2 ori inainte de a ne crede extra si paranormali...
ellla  28 7.185
Topic inchis Creierul Reptilian .I.  3 3.917
Topic inchis vise, intamplari, povesti de groaza, vampiri, 2o12, posedare,exorcisare si o lume ascunsa etc
topic liber discutiilor si problemelor de tot felul
alexa sweet th  58 28.256