Ati citit colectia lui? Am citi cateva carti si sunt f misto:Monte Cassio, Gestapo,Lichidati Parisul, Imperiul Iadului. Cea mai frumoasa mi s-a parut Monte Cassino.
Pagina 1 din 1
Sven Hassel
Scris 09 December 2006 - 11:41 AM
am citit. nu cred ca tot. am citit pe masura ce-au aparut, acum cativa ani buni. cred ca aproape 10-11. e un punct de vedere asupra razboiului emis de cineva care l-a trait pe viu. stiu ca e real, dar ca orice carte, a fost cizelata, si normal mai apar elemente de fictiune. dar per ansamblu, o interesanta fresca a razboiului.
mi-a placut mult "Batranul", parca prinsesem drag de el, apoi am citit o alta carte din colectie, tradusa de altcineva, si i se spunea "Mosul", si mi-a placut mai putin cartea aia...
Poate ziceti ca-i ciudat, dar cine stie ce spun...stie! 
A... am citit, cred, in introducerea uneia dintre carti ca multi ani dupa razboi Sven umbla cu arma la el. nu putea sa traiasca fara ea, ca parca lipsea cava din el....
mi-a placut mult "Batranul", parca prinsesem drag de el, apoi am citit o alta carte din colectie, tradusa de altcineva, si i se spunea "Mosul", si mi-a placut mai putin cartea aia...
A... am citit, cred, in introducerea uneia dintre carti ca multi ani dupa razboi Sven umbla cu arma la el. nu putea sa traiasca fara ea, ca parca lipsea cava din el....
Scris 09 December 2006 - 01:42 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Latinitate si Dacism
referat/eseu |
Niku | 6 | 17.734 |
|
Ajutor! URGENT! URGENT! URGENT! | Geo1000 | 7 | 4.889 |
|
Raspunde in versuri
Pentru toti cei care aveti pasiunea sa conversati in rime. |
Dix | 93 | 10.361 |
|
Ati participa la un concurs de literatura pe o tema stabilita pe forum ? | Wahaha | 140 | 22.633 |
|
Aberatii personale | CavalerulJedi | 20 | 8.816 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis