sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ca sa nu mai apara fereastra cu Username si parola Cand deschid calculatorul... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   N!gh7 W0lf 

• Lupu' Iubitor De Noapte
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-August 06

Scris 09 December 2006 - 10:10 AM

Am instalat un AutoPatcher pentru windwos,care am citi ca e foarte bun.Asa si e,el mi-a rezolvat multe probeleme care le aveam.Dar acum cand deschid calulatorul,apare caseta cu Nume si Parola,dar nu am parola si las gol acolo si dau OK . Si intra la desktop.Cum sa fac sa nu apara acea caseta,si sa intre direct la desktop ? Multumesc :clapping: :P
0

#2 Utilizator offline   razcek 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-June 05

Scris 11 December 2006 - 02:34 PM

incearca:
start-run-gpedit.msc-
apoi : computers config.-windows settings-security settings-local policies-security options-
La sectiunea interactive logon : do not require ctrl_alt_del : enable
0

#3 Utilizator offline   Shocker_ 

• Psychotic
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 28-October 06

Scris 07 January 2007 - 02:45 PM

Cam tarziu, dar totusi: Intra la Control Panel / User Accounts / Change the way users log on or off si bifeaza Use the Welcome Screen
0

#4 Utilizator offline   blue_wings 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 23-March 07

Scris 02 April 2007 - 07:34 PM

In control panel cauta Tweak UI si da click pe tabul LOGON. Acolo bifeaza casuta "Log on automaticaly at system startup"

Parerea mea este urmatoarea: daca ai instalat patch-ul acela sa iti apara casuta cu username si parola, ai facut-o pentru securizarea sistemului. Problema este ca tu nu ai parola...si folosesti contul de administrator probabil, ceea ce e destul de grav. Degeaba bagi zeci de patch-uri de securitate, daca cele mai simple chestii nu le iei in considerare: folosirea unui alt cont decat cel de administrator, folosirea unei parole, si (avansat) schimbarea numelui "Administrator" in altceva.

Dar de ce mai ma mir, cand s-a reusit sa se sparga reteaua locala a unei firme (nu dau nume, insa cazul e concret si il cunosc aproape detaliat de la un prieten care se ocupa de securitatea retelelor), chiar daca avea angajat un administrator de retea "priceput", vulnerabilitatea fiind existenta mai multor conturi de utilizator neparolate... deci se intampla si la case mari....
0

#5 Utilizator offline   scorpi_on 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 26-August 06

Scris 18 July 2007 - 05:11 PM

Vezi postareasoccaeru, la Jan 7 2007, 03:45 PM, a spus:

Cam tarziu, dar totusi: Intra la Control Panel / User Accounts / Change the way users log on or off si bifeaza Use the Welcome Screen

Eu nu pot sa schimb de acolo ...nu pot sa bifez.Mie imi apara forma clasica....cum as putea sa pun "welcome screen-ul"????
0

#6 Utilizator offline   scorpi_on 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 26-August 06

Scris 05 August 2007 - 02:42 PM

Vezi postareablue_wings, la Apr 2 2007, 08:34 PM, a spus:

In control panel cauta Tweaca UI si da clicca pe tabul LOGON. Acolo bifeaza casuta "Log on automaticaly at system startup"

Dar de ce mai ma mir, cand s-a reusit sa se sparga reteaua locala a unei firme (nu dau nume, insa cazul e concret si il cunosc aproape detaliat de la un prieten care se ocupa de securitatea retelelor), chiar daca avea angajat un administrator de retea "priceput", vulnerabilitatea fiind existenta mai multor conturi de utilizator neparolate... deci se intampla si la case mari....

1-Unde gasesc"Tweaca UI"???
2-Cum reusesc sa sparga conturi??au ceva programe??pe unde se umbla???sunt si eu curios...merci anticipat
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente USER password error
la logare windows cere password dar eu nu am setat nimic
fan_dede  5 1.950
Replici noi Probleme cu partitiile hard disk-ului Garomi  3 2.005