sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Scoli particulare din Bucuresti Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   IRINAERIC 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-December 06

Scris 07 December 2006 - 11:55 PM

Am un baietel care in 2007 va intra in clasa 1 si dori sa-l inscriu in sistemul particular de invatamint. As aprecia informatii referitoare la scolile particulare din Bucuresti si pareri ale parintilor care au copii inscrisi in scoli din sistemul particular de invatamint din Bucuresti.

Multumesc
0

#2 Utilizator offline   Horia_ 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-December 06

Scris 10 December 2006 - 06:46 PM

Vezi postareaIRINAERIC, la Dec 7 2006, 11:55 PM, a spus:

Am un baietel care in 2007 va intra in clasa 1 si dori sa-l inscriu in sistemul particular de invatamint. As aprecia informatii referitoare la scolile particulare din Bucuresti si pareri ale parintilor care au copii inscrisi in scoli din sistemul particular de invatamint din Bucuresti.

Multumesc

baga-l tanti la stat + meditatii pe engleza,franceza, araba, japoneza .... invata-l vreo 10 limbi si plimba-l prin toata lumea ... in loc sa dai bani pe scoli particulare .... :good: aja ii faci un viitor
0

#3 Utilizator offline   alexia_maria 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-February 07

Scris 09 February 2007 - 12:07 PM

Vezi postareaIRINAERIC, la Dec 7 2006, 11:55 PM, a spus:

Multumesc

Iti recomand cu toata caldura inscriere copilului tau in sistemul particular, daca financiar iti poti permite. Sa luam in calcul faptul ca la cat suntem de ocupati noi, parintii, un sistem de acest gen ne ajuta si pe noi dar mai ales pe copiii nostri. Nu mai ai nevoie de bona dupa ora 12 cand o scoala de stat "ne trimite copilul acasa", nu stai cu grija timpului alocat temelor, mese de pranz , gustari, timp de joaca. Iti recomand cu incredere scoala unde nepotica mea invata, este deja clasa a 5-a si totul este la superlativ.Poti primi informatii din situl www.alexandrakids.ro
Astept parerea ta.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis urgent!
intrebare din chimie
angelkiss  3 2.638
Topic inchis Scoala nu ne invata dar viata ne-o cere virtualinfo  32 17.947
Topic inchis ati avut vreodata un profesor de care v-ati atasat? garcica  6 4.957
Topic inchis Pixuri neuron  21 9.601
Topic inchis Nelamurire neuron  1 2.560