Cainele vecinului latrat infernal
Scris 07 December 2006 - 08:26 PM
Am discutat cu vecinul si mi-a replicat ca nare ce sa-i faca, zicand ca asa este la bloc.
Am mers la asociatia de locatari, si cei de la asociatie l-au atentionat dar degeaba.
In aceste conditii as vrea sa stiu ce as mai putea face sa rezolv aceasta problema?
Oare ar trebui sa-l reclam la politie? Sau sa-l dau in judecata?
Va multumesc mult.
Scris 07 December 2006 - 09:33 PM
Aceasta postare a fost editata de Argv: 07 December 2006 - 09:35 PM
Scris 08 December 2006 - 01:10 AM
virgil222, la Dec 7 2006, 08:26 PM, a spus:
Am discutat cu vecinul si mi-a replicat ca nare ce sa-i faca, zicand ca asa este la bloc.
Poţi depune la poliţie o reclamaţie pentru "tulburarea liniştii publice", iar ei ar trebui să vină să-i ia o declaraţie, vor constata prezenţa câinelui şi dacă există martori că respectivul câine latră noaptea, vecinul poate fi amendat.
Dar poliţiştii nu vor fi prea cooperanţi, trebuie să insişti, pentru că au ei destule chestii serioase pe care nu reuşesc să le rezolve, nu prea le arde de umblat după câini verzi pe pereţi
P.S. Chestia asta cu "aşa este la bloc" e valabilă pentru atunci când se aude cineva mergând prin casă sau câte un scaun mişcat pe podea. Dar manelele revărsându-se din boxe şi câinii lâtrând, asta nu se încadrează la "aşa este la bloc"
Aceasta postare a fost editata de harald: 08 December 2006 - 01:12 AM
Scris 08 December 2006 - 02:26 AM
virgil222, la Dec 7 2006, 12:26 PM, a spus:
Am mers la asociatia de locatari, si cei de la asociatie l-au atentionat dar degeaba.
In aceste conditii as vrea sa stiu ce as mai putea face sa rezolv aceasta problema?
Oare ar trebui sa-l reclam la politie? Sau sa-l dau in judecata? Va multumesc mult.
Trebie sa existe un loc unde se poate reclama in grup aceasta problema ca totusi nu poate sa sufere tot blocul.
Exista si scoli de reeducare/dresare pentru caini la care ar trebui sa fie supus respectivul daca nu, confiscarea animalului.
Aici se ia actiune IMEDIAT ca se cheama doar politia in caz ca ceva nu este la locul lui.
Sosesc in 3 minute si fac LINISTE/ordine depinde de caz !!!!
Pana la rezolvarea problemei sa folosesti dopuri in urechi si vei putea dormi cel putin.
Scris 08 December 2006 - 07:18 AM
Olga Khan, la Dec 8 2006, 04:26 AM, a spus:
Exista si scoli de reeducare/dresare pentru caini la care ar trebui sa fie supus respectivul daca nu, confiscarea animalului.
Aici se ia actiune IMEDIAT ca se cheama doar politia in caz ca ceva nu este la locul lui.
Sosesc in 3 minute si fac LINISTE/ordine depinde de caz !!!!
Pana la rezolvarea problemei sa folosesti dopuri in urechi si vei putea dormi cel putin.
dopurile antifonice nu dau randament, cel putin in acest caz.
Scris 09 December 2006 - 09:47 PM
Scris 09 December 2006 - 10:19 PM
e bischon alb superb ,doly !o ador !
Scris 10 December 2006 - 09:41 AM
Scris 10 December 2006 - 10:08 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
O eventuala reintroducere a pedepsei cu moartea