Pagina 1 din 1
pisica mi-a adus de undeva un perus VIU!!!
Scris 16 January 2005 - 01:19 AM
Cam jumulit, lipsit de coada, doarme intr-una in noua lui colivie. la-am dus intr-o camera unde nu are acces pisica. I-am luat ceva seminte, cred ca este de fapt un pui, dar nu sint sigur. Sper sa poata in curind sa manince, macar sa bea apa. Mi-a fost foarte util ceea ce am citit despre comportament, merci, dar cum aflu daca este mascul sau femela? Sincer, nu prea ma pricep...
Scris 16 January 2005 - 01:58 PM
1. Sa il stapanesti sanatos, bietul/biata de el/ea. Ai noroc ca ai o pisica "strangatoare"
:
: :
:
2. Eu as sugera un veterinar pentru stabilirea sexului si eventual un control
3. Sa ne mai povestesti cum e sa ai in acelasi timp un papagal si o pisica, suntem foarte curiosi
:
: :
:
2. Eu as sugera un veterinar pentru stabilirea sexului si eventual un control
3. Sa ne mai povestesti cum e sa ai in acelasi timp un papagal si o pisica, suntem foarte curiosi
Scris 16 January 2005 - 02:20 PM
Sa-la stapanesti sanatos!... Asa cum a zis si Blacca, ar fi indicat sa-la duci la un control... pentru orice eventualitate...
Ca sa ii afli sexul, uite-te ce culoare are nasul sau... daca e roz, atunci ai o papagalita, daca e albastru-indigo, cu siguranta e baiat... insa daca nu e definita culoarea nasucului, atunci e pui...
Coada o sa-i creasca... si atunci va putea zbura... oricum... sanatate multa si viata lunga zburatorului... si o relatie cat mai "linistita" cu pisica...
Sa mai zica cineva ca pisicile nu-sa destepte! :dee
Ca sa ii afli sexul, uite-te ce culoare are nasul sau... daca e roz, atunci ai o papagalita, daca e albastru-indigo, cu siguranta e baiat... insa daca nu e definita culoarea nasucului, atunci e pui...
Coada o sa-i creasca... si atunci va putea zbura... oricum... sanatate multa si viata lunga zburatorului... si o relatie cat mai "linistita" cu pisica...
Sa mai zica cineva ca pisicile nu-sa destepte! :dee
Scris 17 January 2005 - 01:24 AM
Spre marea mea dezamagire, nu voi mai putea sa va povestesc cum este sa ai papagal si pisica...Nici macar n-am apucat sa-la duc la un control. Nu stiu cum a putut sa moara asa, subit. N-am observat rani sau alte chestii, pur si simplu cred ca...a trecut prin prea multe...
Scris 23 January 2005 - 06:37 PM
Stiti ce sa-a intamplat ?
Nu a apucat saraca
sa-la manance !
Doar nu credeti ca micuta si draguta
e
?
Nu a apucat saraca
Doar nu credeti ca micuta si draguta
Scris 05 November 2005 - 08:44 PM
Pacat de papagal, pareai atat de entuziasmat...
si eu am suferit k si tine, k mi-a adus o data pisica acas un soricel de camp, l-am pastrat, chiar daca avea un miros ceva mai intepator decat hamsterii, si a stat la mine cam un an, ne inprietenisem, dar o data nu am fost atenta si m-am pus p el (era in pat)se juca fratele meu cu el si de atunci nu s-a mai miscat, a ramas paralizat, si dupa 2 sapt, dupa ce ii dadeam sa manance numai la botic, a murit
mi-a parut foarte rau de el...
Scris 26 November 2005 - 09:32 AM
Si mie mi-a murit un perus dupa 2 luni!!!era cea mai blanda femela.
Aceasta postare a fost editata de Christinic@: 26 November 2005 - 09:33 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
oase la caini | Sarah N.... | 15 | 14.555 |
|
Mancare pentru broscute testoase,/ pisici,/ caini | Sarah N.... | 1 | 4.799 |
|
Cane Corso