Ne plac femeile plinute?
Scris 07 December 2006 - 08:42 AM
care este femeia ideala?cum ar trebui sa arate?exista niste standarde atunci cand vorbim de femei sexy?
Scris 07 December 2006 - 05:15 PM
e vorba de gustul fiecaruia, dar oricum consider ca cine e exagerat de plinuta creaza mila mai mult, decit sa para sexy
Scris 07 December 2006 - 11:24 PM
Legat de partea cu "ne plac femeile plinute?" raspunsul meu e ca mai intai trebuie sa definesti ce intelegi tu prin "plinute" pentru ca e posibil ca 2 tipe diferite sa foloseasca termenul de "plinuta" diferit, una poate ca a pus 2 kile de sarbatori si a trecut de la 55 la 57 de kile si se vede deja "plinuta" in timp ce a doua a trecut de la 98 la 104 si se gandeste ca poate e "putin plinuta".
Atat timp cat greutatea e in normal... de preferinta pe la mijlocul normalului nu pe la margine..... nu cred sa fie greutatea o problema...
Pentru o definitie a greutatii normale: BMI
Atat timp cat greutatea e in normal... de preferinta pe la mijlocul normalului nu pe la margine..... nu cred sa fie greutatea o problema...
Pentru o definitie a greutatii normale: BMI
Scris 09 December 2006 - 12:17 PM
Ca una care nu ma incadrez in stas, ce ar insemna, sa le placa la toti 90-60-90, si restul ce fac? Nu mai vorbiti prostii..
Eh, titlul intreaba una, intrebarea primului mesaj e alta...
Eh, titlul intreaba una, intrebarea primului mesaj e alta...
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 09 December 2006 - 12:18 PM
Scris 09 December 2006 - 02:11 PM
intrebarea era pentru toata lumea, sau doar pt ei?
ca sa stiu cum sa raspund. mie femeile nu-mi plac....asa cum le plac "lor", adica barbatilor. iar daca am o amica, si e fata de treaba, zau nu ma intereseaza cat cantareste.
poate doar cat cantareste sufletul ei.
ca sa stiu cum sa raspund. mie femeile nu-mi plac....asa cum le plac "lor", adica barbatilor. iar daca am o amica, si e fata de treaba, zau nu ma intereseaza cat cantareste.
poate doar cat cantareste sufletul ei.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cand sunt femeile rele ?
|
sompic | 255 | 12.994 |
|
Cand parintii intervin... | fata_cu_ochi_visatori | 69 | 9.964 |
|